Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Kızlar merhaba; nasılsınız?
Bilgilerini yazan arkadaşları da eklemeye çalıştım eksik bilgi varsa, tamamlarım. Kızılcık senin bilgilerin olmadığı için seni ekleyemedim listemize..yazarsan hemen eklerim.. Kızılcık, buarada merak ettim, Başar Hocadan memnun kalmadın mı? tekrar doktorunu değiştirdiğini yazmışsın da...
Buarada hepimiz aynı ildeyiz, bebişlere, kendinize birşeyler aldınız mı, nerelerden alıyorsunuz bunları da konuşabiliriz..
Gilraen ben detaylı ultrasonu Tam röntgende yaptırmıştım, hastanede yaptırmadım, 120 liraydı yanlış hatırlamıyorsam,ama 1- 1,5 saat baktı oradaki doktor da, çok ilgilendi..
Dilek ne kadar az kilo almışsın, nasıl başardın?

Son düzenleme:
1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

yok başar bey cok iyi bir doktora ama ikili testi acıbadem hastnesi başar bey özel dokotr olunca pahalıya geliyor .. ssk dan giriş yapıp özlem hanıma gidersen ikili test ücretisiz ondan ona gittim..

walal benim doktor birden fazla oldugu için özellikle yazmadım

ama 85 kiliyoum hiç kilo almadım ve bebiş erkek dogumda haziran 24 görünüyor ama temmuzada sarkablir

dervis

canım aradım görüştüm orayı düşünüyorum da sormayı unuttum renkli de görebildin dimi mi cd ye kayıt yaptılar mı

Son düzenleme:

sevgili hamileler size bir sorum olcak,adetime 1 hafta VAR,BAŞIM ACAYİP DÖNÜYOR,TANSİYONUM 8-5 ,yarım saat önce ölçtürdüm,göğüslerim şiş,halkası bayağı genişlemiş,uç kısmı kararmış,dokunduğumda ağrıyor,damarlar belirginleşmiş, açık renkli bir akıntı var,4-5 gündür,belim ağrıyo, ağzımda demir tadı gibi bişey var, sizer de böyle değişiklikler oldu mu? sizce hamile miyim ben?

valal söylediğin gibi şeyler bende olmadı am arakdaşımda ağzında demir tadı olmuştu,karnındaki göbeğinden aşağı doğru inen bi rçizgi var onda koyulaşma varmı?halşkasının genişlemesi o kadar erken olmaz son aylara doğru oluyor,bak erken gebelik testi diye birşey var biraaz pahalı ama çok merak ediyorsan ondan al bak,belki psikilojikde olabilir çok kaptırma kendini

Son düzenleme:

o çizgi herzaman var ben de ayırt edemiyorum,koyulaşıp koyulaşmadığını, 1 hafta sonra kan testi yaptırayım en iyisi,o kesin olur,sağolasın cevap verdiğin için

o çizgi herzaman var ben de ayırt edemiyorum,koyulaşıp koyulaşmadığını, 1 hafta sonra kan testi yaptırayım en iyisi,o kesin olur,sağolasın cevap verdiğin için

bende adet olacağım hafta belirtiler vardı öncesinde hiç anlamadım. o hafta yoğun bir uyku mutsuzluk bir şey yapmak istememe hali kasıklarımda ağrı vardı ama akıntı yoktu. göğüslerim ortaya doğru inanılmaz ağrıyodu yatamıyodum dokunamıyodum bile bir de iştahsızlık ve çaydan tat almama durumu..

ben iki gün geçince eczaneden test aldım ve çok belirgin çıkmıştı... acele etme geçmesini bekle bencede inşallah istediğin gibidir

Bwnim tek hatırladığım , kasıklarımda ağrı vardı , onun dışında yazdığın hiçbir belirti olmadı ama herkeste farklı , en iisi kan tahlili , biz ne desek boş, Allah kalbine göre verir inşalllah...

ndemek inşala<h hamilesindir 1 hafta sonra senide katarız aramaıza,bekliyoruz bize haber vermyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…