Kızlar merhaba; nasılsınız?
Bilgilerini yazan arkadaşları da eklemeye çalıştım eksik bilgi varsa, tamamlarım. Kızılcık senin bilgilerin olmadığı için seni ekleyemedim listemize..yazarsan hemen eklerim.. Kızılcık, buarada merak ettim, Başar Hocadan memnun kalmadın mı? tekrar doktorunu değiştirdiğini yazmışsın da...
Buarada hepimiz aynı ildeyiz, bebişlere, kendinize birşeyler aldınız mı, nerelerden alıyorsunuz bunları da konuşabiliriz..
Gilraen ben detaylı ultrasonu Tam röntgende yaptırmıştım, hastanede yaptırmadım, 120 liraydı yanlış hatırlamıyorsam,ama 1- 1,5 saat baktı oradaki doktor da, çok ilgilendi..
merhaba ; iyiyiz bebişimle sen nasılsın ilgin için teşekkürler... acıbademden turgay beyden randevu almak istedim ama 16. haftadan sonrasına bakmıyormuş detaylı ultrasonda.. ümiti aradım doktorları izinli olacakmış benim almak istediğim tarihlerde sinir oldum... Tam röntgen nerede tel var mı bir de onlarla görüşeyim teşekkürler...
bu arada bebeğimizin ismi miray olucak:)
canım ozaman turgay beyin özel muayenehanesinden randevu al..ordada aynı fiyata bakıyo zaten...ben sormuştum muayenehanesi 150 tl idi acıbademdede o fiyat la bakıyo...ben sakaryaya gidiyorum ramzan bayırlıya...ayrıntılı ulturasona bakacağını söylemişti...Kızlar merhaba; nasılsınız?
Bilgilerini yazan arkadaşları da eklemeye çalıştım eksik bilgi varsa, tamamlarım. Kızılcık senin bilgilerin olmadığı için seni ekleyemedim listemize..yazarsan hemen eklerim.. Kızılcık, buarada merak ettim, Başar Hocadan memnun kalmadın mı? tekrar doktorunu değiştirdiğini yazmışsın da...
Buarada hepimiz aynı ildeyiz, bebişlere, kendinize birşeyler aldınız mı, nerelerden alıyorsunuz bunları da konuşabiliriz..
Gilraen ben detaylı ultrasonu Tam röntgende yaptırmıştım, hastanede yaptırmadım, 120 liraydı yanlış hatırlamıyorsam,ama 1- 1,5 saat baktı oradaki doktor da, çok ilgilendi..
merhaba ; iyiyiz bebişimle sen nasılsın ilgin için teşekkürler... acıbademden turgay beyden randevu almak istedim ama 16. haftadan sonrasına bakmıyormuş detaylı ultrasonda.. ümiti aradım doktorları izinli olacakmış benim almak istediğim tarihlerde sinir oldum... Tam röntgen nerede tel var mı bir de onlarla görüşeyim teşekkürler...
hayırlı olsun canım miray bebeğin..
1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
canım bende bilgilerimi vereyim ekler misin...
dr.:ramazan BAYIRLI /54 kiloyum şuan.. kilo artışı (yaklaşık 1 kilo) / cinsiyet ..p.tesi belli olacak nasipse.../doğum :TEMMUZ da...
anadolu hastanesiinde var ama dediğim gibi 180lira yani en pahalı orda,onvaktada var ama telefonla fiyat söylemiyolar
hayırlı olsun canım miray bebeğin..
sağol canım hepimizin
selam nasılsın?nasıl gidiyor hsmilelik?bebğin adı çok güzelmiş hayırlı olsun adıyla yaşasın..
sevgili hamileler size bir sorum olcak,adetime 1 hafta VAR,BAŞIM ACAYİP DÖNÜYOR,TANSİYONUM 8-5 ,yarım saat önce ölçtürdüm,göğüslerim şiş,halkası bayağı genişlemiş,uç kısmı kararmış,dokunduğumda ağrıyor,damarlar belirginleşmiş, açık renkli bir akıntı var,4-5 gündür,belim ağrıyo, ağzımda demir tadı gibi bişey var, sizer de böyle değişiklikler oldu mu? sizce hamile miyim ben?
valal söylediğin gibi şeyler bende olmadı am arakdaşımda ağzında demir tadı olmuştu,karnındaki göbeğinden aşağı doğru inen bi rçizgi var onda koyulaşma varmı?halşkasının genişlemesi o kadar erken olmaz son aylara doğru oluyor,bak erken gebelik testi diye birşey var biraaz pahalı ama çok merak ediyorsan ondan al bak,belki psikilojikde olabilir çok kaptırma kendini
selam nasılsın?nasıl gidiyor hsmilelik?bebğin adı çok güzelmiş hayırlı olsun adıyla yaşasın..
iyiyim sağol sen nasılsın hamilelik güzel gidiyor umarım seninde öyledir turgay şener den aldım randevuyu çok merak ediyorum 4 boyutluda bebeğimi...
çok teşekkürler amin... pıtır pıtır hareketli çok güzelmiş hissetmek sanki ben konuştukça daha hareketli gibi geliyor sanada öyle gelmişmiydi.
o çizgi herzaman var ben de ayırt edemiyorum,koyulaşıp koyulaşmadığını, 1 hafta sonra kan testi yaptırayım en iyisi,o kesin olur,sağolasın cevap verdiğin için
sevgili hamileler size bir sorum olcak,adetime 1 hafta VAR,BAŞIM ACAYİP DÖNÜYOR,TANSİYONUM 8-5 ,yarım saat önce ölçtürdüm,göğüslerim şiş,halkası bayağı genişlemiş,uç kısmı kararmış,dokunduğumda ağrıyor,damarlar belirginleşmiş, açık renkli bir akıntı var,4-5 gündür,belim ağrıyo, ağzımda demir tadı gibi bişey var, sizer de böyle değişiklikler oldu mu? sizce hamile miyim ben?
o çizgi herzaman var ben de ayırt edemiyorum,koyulaşıp koyulaşmadığını, 1 hafta sonra kan testi yaptırayım en iyisi,o kesin olur,sağolasın cevap verdiğin için
iyiyim sağol sen nasılsın hamilelik güzel gidiyor umarım seninde öyledir turgay şener den aldım randevuyu çok merak ediyorum 4 boyutluda bebeğimi...
çok teşekkürler amin... pıtır pıtır hareketli çok güzelmiş hissetmek sanki ben konuştukça daha hareketli gibi geliyor sanada öyle gelmişmiydi.
ben öyle hissetmedima am zaten çok haretlip canım acıdığı zaman falan konuşuyorum oğlum napıyorsun içerde coştun gene diye:)valal evde ultrason olsada neler yapıyo bi görsek diyom eşime ,oda artık eli,ni karnıma akoyunca set gene tekmelerini hissediyor tuhaf oluyor şaşırıyormnapıyorm bu diye:)
benim hami,lelik mideden yana çok sıkıntım var yedikelrimi hazmetmekte zxorlanıyor bazı şeyleri mesela bezelye hiç hazmetmiyor,yemekten sonra< hep çıkarcak gibi oluyor,yatıyorum,şekerimöde yüksek çıktı,yarın 100lük test için bidaha gitcem