- 30 Aralık 2010
- 5.168
- 5
ndemek inşala<h hamilesindir 1 hafta sonra senide katarız aramaıza,bekliyoruz bize haber vermyi unutma
teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için,inş. vardır ve aranıza katılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ndemek inşala<h hamilesindir 1 hafta sonra senide katarız aramaıza,bekliyoruz bize haber vermyi unutma
benim hami,lelik mideden yana çok sıkıntım var yedikelrimi hazmetmekte zxorlanıyor bazı şeyleri mesela bezelye hiç hazmetmiyor,yemekten sonra< hep çıkarcak gibi oluyor,yatıyorum,şekerimöde yüksek çıktı,yarın 100lük test için bidaha gitcem
benimde midem başladı sanki geri geliyor yediklerim gaviscon verdi doktor iyi geldi. bir de yatarken bazen napıyosa içerde bi tarafımda oluyo çok canım yanıyo ama her zaman değil..
kızlsr eskişehirde güzel turşu satan bi turşucu dükkanı varm ı nerde?
ben arabayla geçerken küçük bi turşucu dükkanı görmüştüm ama nerde olduğunu hatıtrlamıyom
oraya bi bak istersen tam çarşıda zaten
kızlsr eskişehirde güzel turşu satan bi turşucu dükkanı varm ı nerde?
Gilraen ismi çok güzel bebişinin, Allah sağlıkla uzun ömür versin.. biz de karar verdik gibi, kesinleşince söylerim..
amin canım hepimizin bebişlerine... ben mideden yana çok rahattım bir kaç haftadır çok rahatsız ediyor sanırım dediğin gibi reflü... ya kızlar hala vitamin kullanıyomusunuz?
kramp olmuyor bende ama bel ağrım çok vardı bugün magnezyumdan sonra geçti, bir de diş etlerimde kanamalar oluyor sizde de varmı?
Gilraen ismi çok güzel bebişinin, Allah sağlıkla uzun ömür versin.. biz de karar verdik gibi, kesinleşince söylerim..
Kizilcik, diğer bilgilerini yazarsan tamamlarım, yazamadım birşey...
dişetlerimde arasıra oluyor kanama, kramp sorunum çok ama..
buarada haftaya bebişin odası geliyooor
dün de şu prima ticaretten ıvır zıvır eşyalarını aldık, orası gerçekten ucuz piyasaya göre... aldınız mı bu tür şeyleri; bez, şampuan, tarak, mendil falan türü şeyleri?
1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da