Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Eskiden liste falan yaparken mesajların altında edit diye bir kısım vardı oradan düzenleyebiliyorduk, şimdi yok mu ben mi göremiyorum? böyle her sefer yazmak kopyalamak falan yerine edit daha kolay oluyordu

Yok canım teoman bey hakkında bişey duymadım ,dediklerim özlem hanım içindi ama dediğim gibi memnun olan da var olmayanda , şu an ki dr. un iiyse devam et , çok bunalırsan denersin özlm hanımı ...

canım 2'li testlere ne kadar para verdin özlem hanıma ayrıca her ay gittiğin muayenelerde ne kadar ödüyorsun ve doğumu kaça yapacak sordun mu normal ve sezeryan ne kadar bilgi verir misin canım...

canım 2'li testlere ne kadar para verdin özlem hanıma ayrıca her ay gittiğin muayenelerde ne kadar ödüyorsun ve doğumu kaça yapacak sordun mu normal ve sezeryan ne kadar bilgi verir misin canım...

canım 2li testte sadece muayene ücreti verdik, üçlü de muayene artı 12 tl diye hatırlıyorum. muayene 22 tlydi. sanırım ücretler değişmiş yılbaşından sonra şu an bir bilgim yok. cumartesi öğrenince yazarım...

iyiymiş canım yaa biz Anadolu hastanesinde 35 tl veriyoruz bir muayeneye. Hatta doktorum bana smear aldığı için rahmime de baktı arkadaşta gitti ona mesela bakmamış ultrasonla sadece dinlemiş deneme yapun demil kızın yaşı 38 direk tüp bebek demiş ama çnce tahliller yapalım demişte insna b, bakar yine de ultrasonla rahimde bişi var mı diye. Garip gelmişti bana arkadaş bakmadı deyince sonuçta 35 tl bir tek doktorun dediklerini dinlemeye de verilmez ki hiçbirşey yapmadan göndermişti sadece 21. günü gel progestana bakalım kanda yumurtlama var mı diye demiş. Tamam yumurtlama zamanı geçmiş bakamam demiş ama miyom, plip herşey olabilir bakması lazımdı hemde ilk gidişiydi o doktora neyse işte yine de ben devam ediyorum ama fiyatlar iyiymiş. Doğum fiyatlarını da öğrenip yazarsan sevinirm canım sağol...

teoman bey için dikişi çok iyi diyorlar,bizim sitede kim varsa teoaman doğurttu,geleneği bi ben bozdum:)
ilk bqaşlarda alttan bakıyolar diye eşim kadın doktor olsun dedi,az şu tet olsun bu test olsun geçeriz derken kaldık.1kwere 3lü test için gitcektim doktorum yoğundu testin zmanı geçecek diye teoman gittim,hemde bakim nasıl davrancak diye bi dayalk yemediğimiz kaldı öbür doktorun hastasıyken buna geldik buna geçmeyeceksek niye gelmişiz bakamazmış falan testi yaptı,ultarsonla iki saniye baktı neyse cinsiyetini ondan öğrendik:)arkamıza baka baka çıktık..

nezih beye de komşumuz 4 yıl önce onda doğum yapmış iyi güler yüzlü dşiyolar dikişilerde biraz problem yaşamış bide internette nezih beyle ilgili bi olay okudum mahkemlik falan olmuşlar ihmalden dolayı ondan emin olup gidmedim.

çok ilginç... herkese göre değişiyor gerçi ama benim hamilelik sürecinde gittiğim bu üçüncü doktor ve ben bir sorun yaşamadım ayda bir gidiyorum ve benim için önemli olan ultrasona alelacele bakmaması bebeğimle ilgilenmesi... geçiştirmiyor hiç bir şeyi hepsi yapıyormu bilmiyorum ama geçen ay bütün parmaklarını saydı bebeğin her yerini tek tek gösterdi anlattı.. doğum fiyatlarını öğrenip yazarım bende merak ediyorum benden de etkilenmeni istemiyorum başka bir arkadaş öyle gitti memnun kalmamış sen dene kararını ona göre verirsin inşallah sende memnun kalırsın

Bende pek değiştirmiyi istemiyorum zaten Teoman beyi. Vişnelik'te oturuyoruz önce Sabahattine gittim o da iyi güleryüzlü personelde iyi Onvakın ama birkaç bişi duydum bir de aradım gitmem lazımdı bişi sorcaktım bir türlü ulaşamadım bağlamadılar odasına cep verdiler ama mesai saati sonrası arayım dediler aradım onu da açmadım bozuldum bende Teoman'a geçtim zaten Doğuştayken gitmiştim bir iki kere Teoman'a da. Ama lüzumsuz yere tahlil felan yapan biri değil masraf yaptıran bir dr değil. Diğer hastaneler bana uzak kalıyor Anadolu çok çok yakın bir de riskli hamileliklerde Teoman çok iyiymiş ayrca kendi bildiği üyesi olduğu bir tüp bebek merkezi de varmış Ankara'da arkadaşa önermişte ordan biliyorum. iyi olur d tavsiyesi olması o konuda bakalım şubatta başlıcaz geçen ay ara kanamam oldu aradım 21. günü gel bakalım yumurtlamana kanda dedi ama sonra aradılar o günlerde yokmuş bende reglimi bekliyorum 3. günü hormon yaptırcam aşılama ve tüp bebek konularında da güveniyorum hayırlısı artık..

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: kız - /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: kız / doğum:Mayısta

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım şuan 30 haftalık hamileyim herkese hayırlı doğumlar

merhaba dilek, hoşgeldin.. eskişehirdesin sanırım...
istersen listemize ilave edebiliriz bilgilerini yazarsan, seninle aynı gidiyoruz galiba benim de bu hafta 30 oldu, doktorun kim?

dr: gülbin erol kilo:59 kilo artışı:4 bebiş:erkek doğum:mayıs

detaylı ultarsonu ben anadoluda yaptırdım 180-200 gibi bişey verdik bütün hastaneleri arayıp sorun ben gittiğimde zam gelmişti bu kadar pahalı değildi 1hafta önce sorudğımda,en ucuz ümitteydi

beni de eklerseniz sevinirim
Dr: TANSER ŞENSES / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: ERKEK / doğum:Mayıs

bende eskişehirde oturuyorum aranıza yeni katıldım.15 haftalık hamileyim.doktorum ramazan bayırlı gayet memnunum doktorumdan.cinsiyetini kız diye tahmin etti ama kesin degil tabi.bizde bebegimizi temmuzda bekliyoruz.3 kiloya yakın aldım.çok heyecanlıyım eşimde çok heycanlı.zaman çok yavaş geçiyo.sakarya hastanesinde dogum yapmak istiyorum ama dogum ücretini bilmiyorum.bilen varsa yardımcı olabilrmi.hepinize hayırlı dogumlar.çocuk isteyenlerede ALLAH en kısa zamanda nasip etsin inşallah.arayıpta bulamamak çok zor ben iyi biliyorum 5 yıl hep tedavi gördüm ama tedaviye ara verdiğimiz zaman oldu bebegim:) neyse şimdiden teşekkürler

slm kızlar bende eskişhirdeyim..17 haftalık hamilyeim,,gecen çarşamba aminosetez yaptırdım şubat 1-2 gibi sonuçları alıcam..ilk acıbadem başar beye gittim sonra ikili test için özlem hanıma gittim (hiç memnum kalmadım özlem hanımdan ) ..sonrasında kemal hükmene gittim..ve bu aralar acıbademde hulisi göktug beye gidiyorum..hulisi bey cok alakalı bir doktor ben cok begendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…