Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bne Teoman beye gidiyorum şu anda. Dedikleriniz heralde Özlem hanım hakkında. Teoman beyin tek eleştirilen tarafı braz suratsız olması çok güleryüzlü değil ve kendi kurallarını uyguluyor bir testi birşeyi yaptırmak gerekli olduğunda yapıyor mesela bana baktı rahmme felan bişi çıkmadı reglinde düzgün altı ay deneyin öle gelin dedi. Ama iyi şeyler duydum hakkında. Eşimin işyerinden arkadaşı da bırakmasın o doktoru çok iyi demiş hatta Ümit hastanesinden baya bir paraya istemişler Teoman'ı ama gitmemiş. Şimdilik ona devam edeceğim. Sadece güleryüzlü olmaması ve sorduğum şeyleri gereksiz görmesinden dolayı ısnmadm başka birşeyi yok. Ama dr o sonuçta en iyisini o bilir. Sabahattin beyde güleryüzlüydü herşeyi konuşabliliyorduk ama her doktorum artı ve eksileri var dört dörtlük istediğin gibizaten bulamazsın heralde...
benim doktorum özlem hanım bebeğim 10 haftalıktı başladığımızda bu hafta detaylı ultrasona giricez. 2 li ve 3 lü testlerimizi ona yaptırdık. ultrasonda çok güzel inceliyor her defasında cd hazırlıyor ultrason cihazı çok kaliteli görüntü çok net. güleryüzlü sakin biri. öncesinde zübeyde hanım da çalışmış ordaki tanıdık ebeler de çok övdü. ama topikde memnun olunmadığını okudum. herkesin beklentisi farklı olduğundan olsa gerek ben memnunum...
canım 2'li testlere ne kadar para verdin özlem hanıma ayrıca her ay gittiğin muayenelerde ne kadar ödüyorsun ve doğumu kaça yapacak sordun mu normal ve sezeryan ne kadar bilgi verir misin canım...
canım 2li testte sadece muayene ücreti verdik, üçlü de muayene artı 12 tl diye hatırlıyorum. muayene 22 tlydi. sanırım ücretler değişmiş yılbaşından sonra şu an bir bilgim yok. cumartesi öğrenince yazarım...
1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı: ) /bebiş: erkek-Egehan /doğum:
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: kız - /doğum:Mart'ta
iyiymiş canım yaa biz Anadolu hastanesinde 35 tl veriyoruz bir muayeneye. Hatta doktorum bana smear aldığı için rahmime de baktı arkadaşta gitti ona mesela bakmamış ultrasonla sadece dinlemiş deneme yapun demil kızın yaşı 38 direk tüp bebek demiş ama çnce tahliller yapalım demişte insna b, bakar yine de ultrasonla rahimde bişi var mı diye. Garip gelmişti bana arkadaş bakmadı deyince sonuçta 35 tl bir tek doktorun dediklerini dinlemeye de verilmez ki hiçbirşey yapmadan göndermişti sadece 21. günü gel progestana bakalım kanda yumurtlama var mı diye demiş. Tamam yumurtlama zamanı geçmiş bakamam demiş ama miyom, plip herşey olabilir bakması lazımdı hemde ilk gidişiydi o doktora neyse işte yine de ben devam ediyorum ama fiyatlar iyiymiş. Doğum fiyatlarını da öğrenip yazarsan sevinirm canım sağol...
çok ilginç... herkese göre değişiyor gerçi ama benim hamilelik sürecinde gittiğim bu üçüncü doktor ve ben bir sorun yaşamadım ayda bir gidiyorum ve benim için önemli olan ultrasona alelacele bakmaması bebeğimle ilgilenmesi... geçiştirmiyor hiç bir şeyi hepsi yapıyormu bilmiyorum ama geçen ay bütün parmaklarını saydı bebeğin her yerini tek tek gösterdi anlattı.. doğum fiyatlarını öğrenip yazarım bende merak ediyorum benden de etkilenmeni istemiyorum başka bir arkadaş öyle gitti memnun kalmamış sen dene kararını ona göre verirsin inşallah sende memnun kalırsın
1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: kız - /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: kız / doğum:Mayısta
1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: kız / doğum:Mayısta
beni de eklerseniz sevinirim
Dr: TANSER ŞENSES / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: ERKEK / doğum:Mayıs