emine hanım benim doktorum o anadoluda,ben doğuşu örnek olarak verdim orası onların özel muyananesiydi doğumu devlette yaptırıyorlardım ya ondasn örnek verdim
anaaaa emine hanım da oraya mı geçti değişmiş herşey sanırım ben hazirandan beri esk.de değilim en son haziran sonu kontrole gitmiştim muayenehanesine daha belli değilo diyodu kapatma işini açıkçası haberim yok son durumlardan ama nasıl olur da mine inan ümit gibi bi hastaneye geçer onu anlayamadım..........
anaaaa emine hanım da oraya mı geçti değişmiş herşey sanırım ben hazirandan beri esk.de değilim en son haziran sonu kontrole gitmiştim muayenehanesine daha belli değilo diyodu kapatma işini açıkçası haberim yok son durumlardan ama nasıl olur da mine inan ümit gibi bi hastaneye geçer onu anlayamadım..........
niye böyle dedin?ümit mi kötü hastane mine inaN MI oraya geçecek kadar iyi birdoktor değil?
doğuşun bütün doktorları anadoluya geçti,emine hanımi,teoman bey,nezih bey ve aslan bey
selam kızlar bende eskişehirde yaşıyorum 10 haftalık hamileyim...acıbadem de özlem hanıma gidiyyorum..memnunum..kaç kişi var topikte merak ettim...nasıl gidiyo hamişlik...
selam kızlar bende eskişehirde yaşıyorum 10 haftalık hamileyim...acıbadem de özlem hanıma gidiyyorum..memnunum..kaç kişi var topikte merak ettim...nasıl gidiyo hamişlik...
merhaba :)
hayırlı olsun.
Ben de bozüyükte oturuyorum eskişehir de doğum yapmak istiyorum ama henüz dr. Seçemedim.
Doğumevin de mine inan için iyi diyorlar o yüzden onu tercih edicek gibiyim.
Acıbadem nasıl?
Yeni doğan ünitesi var mı?
Acil durumda nasıl davranırlar.?
Benim içinyol boyu daha kolay ama dr. Bilgisi çok önemli.
mine hanım ümit hastanesinde,ona giden arkadaşlar var sana yorum yaparlar
ümit hast. Gülbin EROL var. Mine hn.ın bugün muayenehanesini aradım. sordum doğumevinde devlet hast. çalışıyormuş.
muyenahanesine gün aldım. ama kesinleştiğinde pazr.tesi tekrar haber vericem.
Arkadaşlar zübeyde hanım hastanesi taşınmış diyorlar.Nereye taşındı yoksa kapandı mı?
devlet hastanesinin doğum evi dicektim :)
Sağol canım çok ben talat beye gidiyordum .Kontrole gidicem şimdi nereye gideceğimi bilemedim