Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

benim şuan net olmamakla birlikte 12 haftalık olmak üzere yarın kontrolüm var kesin olarak doktordan gelince yazarım
allahım inş. elimize sağlıklı sıhhatli almayı nasip eder

benim şuan kesin olmamakla birlikte 12 haftalık olmak üzere yarın kontrolüm var nezih beyle kesin olarak yazarım doktordan gelince bu arada allak sağsalim elimize verir inş. bebeklerimizi

bende Teoman beyin Sabahattin beye gittik bir ara diye bozulmasına ve orda yaptırdığımız eşimin raporlarına çok ilgi göstermeyip neden yaptırdınız demesine sinir oldum ya bebek düşünüyorsak tabi yaptırcaz. Zar zor da olsa eşimi Ümitteki Abdurrahman beye ikna ettimde önce bi 6 ay denicez olmazsa gidicez ama eşim de Teoman beyden memnun. Bir fark görmezsdem dönerim dedi çünkü burası yakın diyor ama bende yine de Teoman'a geçmicem Nezih'e geçebilirim. Aynı hastane nasıl olsa ama ilk tercihim Abdurrahman bey çok iyi diyorlar oda burda Anadoludaydı ama oraya geçmiş burda kalsaydı ne iyi olacaktı.

amin sağolasın tatlım güzel duan için

hastane konusu şöyle sonuçta devlet hastanesi ama çok yoğun bir yer değil mesela ben hamileyken hastanede yattım 1-2 kez özel oda bulmakta zorlanmadım hem de uygun fiyata kıscası süper değil ama ben memnundum hastaneden zaten doktorun mine inan orda çalıştığı için oraya yani zübeyde hanıma gitmen lazım tahliller,şeker yük.vs.için başka hastane olmaz .........

allah korusun bebişlerimizi... 2011 haziran annelerinden de kaybetmiş bi arkadaş sabahtan beri ona ağlıyorum...

canım ben hamileliğimin başından beri sabahattin beye gidiyorum.memnunum doğumuda orda yapıcam kısmetse.4 boyutluya onvakta girdim.50 milyon para ödedim.fotoğraf ve cd veriyorlar.

sağol aymuel , bi dahaki rendavuda sorarım diyodum , sabırsızlanıyodum , iyi oldu öğrendiğim...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ÖZELLİKLE ^^AYMUEL^^ HAMİLELİĞİN 20.HAFTASINDAN SONRA YAPILAN AYRINTILI ULTRASON VARYA İÇ ORGANLARIna bakmak için BUNUN FİYATI ONVAKTA KAÇ LİRA,ACİL ÖĞRENMEM LAZIM YARDIIIIIIMMMMMMMMMM

canım yeni gördüm kusura bakma.sanırım senin dediğin farklı.ona duppler diyolar. benim doktorum 4 boyutluya işin şov kısmı bebeğin organlarında bir problem yok demişti.ama yinede radyoloji uzmanı tek tek organlarını incaledi.50 milyona mal oldu benim.

nasoıl o kadar ucuz oldu bütün hastanelerde 120 den başlayıp 150 ye kadar gidiyor develet ödemiyor dediler

eğer muayenehane adresi ve telefon numarasına ulaşırsam gidicem inş. özeline msj yolladım yanıtlarsanız çooook sevinirim :

hımm.. ama zübeyde han. da çalışıyor diye billiyordum. orayı bırakmış mı?

artık doktorlar ya özelde çalılşacak ya devlette,özel muayananesi olup devlette çalışamıyorlar yasak geldi,o yüzden artık bütün doktorlar özelde,bu seneye kadar doktorlar özelde çaışıp doğumu devlette yaptırıyordu,o yüzdendoğuş hastanesi kapandı

teşekkür ederim canım. ben bozüyükte oturuyorum. kapsamlı olsun diye eskişehir de yapmak istiyorum doğumu ama henüz dr. seçemedim. ve önümüzdeki hafta mutlaka seçmiş olduğum dr.a gitmek zorundayım. malum 2li test yaklaşıyor..
bana önerrebiliceğiniz bayan dr. var mı?:44:

eğer muayenehane adresi ve telefon numarasına ulaşırsam gidicem inş. özeline msj yolladım yanıtlarsanız çooook sevinirim :

canım ben cevapladım msj ını numarasın ı öğrenince vereyim bugün geç oldu ama bi arkadaş kapattı demiş numaradan bi ararsın eğer öyleyse ümite git daha iyi özel hastane zaten mine hanım 100 tl alıodu muayenede orası daha hesaplı olur

canım doğuş falan demişsin sen mine hanımdan bahsediosun dimi emine hanım da var orda karıştırmış olmayasın?

emine hanım benim doktorum o anadoluda,ben doğuşu örnek olarak verdim orası onların özel muyananesiydi doğumu devlette yaptırıyorlardım ya ondasn örnek verdim

ben aNDOLU HASTANESİNDE EMİNE ELMAS ETİZE GİDİYORUM MEMNUNUM,

çoook teşekkür ederim canım. inşallah ulaşabilirim...
henüz hamileliğin başında çok stresliyim ... dr. bulup gidip sevebilsem güvenebilsem çok iyi olucak...

ben aNDOLU HASTANESİNDE EMİNE ELMAS ETİZE GİDİYORUM MEMNUNUM,

teşekkür ederim canım. Emine hn.ı da çok iyi diyorlar hep. şansımı bir de onda deniyebilirim.

ikisinide git hangisi içine sinerse onda karar kıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…