Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım adı çok güzel oğluşunun... kaçıncı haftada cinsiyeti belli oldu? çok ilginç doktorlar var biz mi çok şey bekliyoruz onlarda mı var sorun çözemiyorum...

teşekkür ederiz teyzesi, bayram haftası gitmiştik 17.haftada belli oldu

Son düzenleme:
Arkadaşlar Meraba bende eskişehrdeyim, grubu yenibuldm ve sevindim . Yorumları biraz okudum ama hepsini okumak biraz zor tabi :)) 5 hafta 6 günlük bebeğim şu anda , bizde sabahattin beye gidiyoruz, uzun süredir giden veya doğumunu sabahattin beyde yapan var mı . Normal kontrollerime de ona gidiyordum iyi ve güleryüzlü fakat konu bebiş olunca insan tedirgin oluyo hep :)) Birde esk.te 4 boyutlu ultrason nerde var , gideniniz var mı ??

hoşgeldin aramıza bebişin hayırlı olsun,sebehattin bey onvakta değilmi,orda 4 boyurtlu yokmu?anadoluda var 50 milyon

Sağol canım , seninki de hayırlı olsun ...evet onvakta , gerçi ben sormadım sabahattin bey e ama , benim girdiğim cihaz öyle değil gibi :)) 20 sinde tekrar randevum var o zman sorayım bari , veya bilen arkadşlar varsa yazabilirse ii olur ...Sen kime gidiyosun ?

girdiğimiz ultrasonlar sşiyah beyaz,4boyutlu renkli oluyor genelde o başka bi odada oluyor,ben emine elmas etize gidiyorum

girdiğimiz ultrasonlar sşiyah beyaz,4boyutlu renkli oluyor genelde o başka bi odada oluyor,ben emine elmas etize gidiyorum

benim arkadaşımda geçen sene sebahahttin beye gidiyordu ama onvakta yenidoğan yoğun bakım yok erken doğum olunca doğum evine gitmek zxorunda kalmıştı

canım ben hamileliğimin başından beri sabahattin beye gidiyorum.memnunum doğumuda orda yapıcam kısmetse.4 boyutluya onvakta girdim.50 milyon para ödedim.fotoğraf ve cd veriyorlar.

canım ben hamileliğimin başından beri sabahattin beye gidiyorum.memnunum doğumuda orda yapıcam kısmetse.4 boyutluya onvakta girdim.50 milyon para ödedim.fotoğraf ve cd veriyorlar.

radyoloji bölümünde yapılan ayrıntılı ultarson varya iç organlarına bakmak için ondan kaç lira alıyorlar biliyormusun bilmiyosan bi sorarmısın acil öğrenmem lazım

Bende Emine hn gittim ilk muayenemde genel jineklojik kontrol için sonra bazı sorunlar yaşadım Teoman beye gittim ilk gittiğimizde doğuştaydı çok iyi davrandı o zaman ama devletede bağlıydı çocuk düşündüğümüzde devlette doğum olmak zorunda olacaktım. Değiştirdim sabahattin beye gittim güleryüzlü dinleyen bir adam ama bilgisayarına not almıyor sorunum olduğunda sonra tekrar gittiğimde hayırlamıyor baştan anlatıyordum ve ulaşamadım geçen ay hiç hep yoğun abğlayamyız diyorlar birey soracaktım ona göre randevu alcaktım öle bıraltım zateb Teomanda Anadolu'ya geçince bize orası da çok yakın evimden bile gözüküyor ona döndüm ama yaşadığım kısa bir rahatsızlığı anlatmak için Sabahattin beye gittiğimi de söyledim bana da bozuldu nedenini söylediğim halde 6 ay deneyin olmazsa öle gelin dedi yolladı. Aslında yumurtlamam var mı diye progestan ve lsh testi yapacaktı öle demişti telde ultrasonda göremem geçmiş ama böyle yaparız diye ama yapmadı gerek yok dedi. Ben eşimi Abdurrahman beye ikna etmeye çalışıyorum ama uzak diyor vişnelikte oturuyoruz ama arabamız var neyse şimdi üstüne gitmiyorum birkaç ay olmazsa gitcem öle böle o doktora çok methediyorlar en azından karşılaştırıcam hangsinden daha memnunsam ona devam etcem.

arkadaşlar aranızda Mine İnan 'a giden var mı?

ben önümüzde ki hafta muayenahanesine gitmeyi düşünüyorum. bozüyükten gelicem.
daha önce hiç görmedim sadece tavsiye üzerine gidicem AMA...

arkadaşlar aranızda Mine İnan 'a giden var mı?

ben önümüzde ki hafta muayenahanesine gitmeyi düşünüyorum. bozüyükten gelicem.
daha önce hiç görmedim sadece tavsiye üzerine gidicem AMA...

bu konuyu açalı çook olmuş bebeğim 1 yaşına gircek vay be ne çabuk geçmiş.öncelikle size allah kurtarsın diyorum.

canım sana şöyle söyliyim ben çok kötü bir hamilelik geçirdim gittiğim diğer doktorlar bebeğime kesin düşecek gözüyle bakıp tedaviyi bırakıp beni başlarından savmışken ben mine inan a gittim son aya kadar tedvimi en güzel şekilde devam ettirdi ve ben onun tedavisi vesilesiyle bebeğime sağlıkla kavuştum hem de doğumuma girmesi yasaken ameliyat günü olduğu halde doğum doktoruyla doğumuma girdi ona minnettarım kesinlikle konusunda uzman ve çok bilgili.ama tek bi problem var ulaşması biraz zor olabiliyor çok yoğun ve cebini vermiyor ev ve sekreteri aracılığıyla ıulaşıyorsun ben muayenehanesine gitmiştim bu arada sanırım daha kapatmadı.tabii bu doktor konusu kişiden kişiye değişebiliyor belki bi başkası mine inan dan memnun kalmamıştır ama ben gerçekten dedim ya minettarım ona................

cevabın için çoook ama çooook teşekkür ederim. öncelikle bebeğinizi Allah bağışlasın sağlıklı, uzun ömürlü, güzel kaderli bir evlat olsun inş.

ben çevremden hep mine hn. ile ilgili çok güzel şeyler duydum.

önümüzdeki hafta rendavu alıp muayenehanesine gidicem inş. ve onunla da devam ettirmek isterim.
gidip geldikten sonrada yorumlarımı yaparım.

siz hastaneden memnun kaldınız mı?

benim için kapsamlı donanımlı bir hastane olması çoook önemli bu yüzden tıp yada zübeyde hn.

selam arkadaşlar allah isteeyn herkeze versin çok güzel bir duygu benimde 9 aylık bri oğlum var... onun bir gülüşü anne deyişi ilk adımı hesi süper birşey bu arada arkadaşlar size doktor olacak tavsiye edeceğim tek doktor eskişehirde .... onvak hastanesinde SELAHATTİN bey çok iyi çok saygılı ve güler yüzlü.... hepinizi öpüuyorum

CİNSİYET TESTİ
EVDE CİNSİYET BELİRLEME TESTİ
(Boy Girl IntelliGender Cinsiyet Belirleme Testi)
Bilindiği gibi bebeğin cinsiyeti ultrason muayenesinde 16-20 haftalarda yüksek oranda belirlenebilmektedir. 13-15 haftalarda da bu kadar yüksek oranda olmasa da gelişmiş ultrason cihazları ile belirlenebilmektedir. Evde annenin idrarı ile yapılabilen cinsiyet belirleme testi son yıllarda bazı ülkelerde kullanılmaktadır. Bazı ülkelerde ise bu tür testler yasaklanmıştır. Cinsiyet belirleme testleri ile gebeliğin 10. haftası gibi erken bir dönemde bebeğin cinsiyeti yüzde 80 oranında belirlenebilmektedir, aile dördüncü - beşinci aylara kadar beklemeden cinsiyeti öğrenebilmektedir. Test kabına sabah annenin ilk idrarı eklenerek 10 dakikada sonuç alınabilmektedir, 10 dakika sonunda şişedeki renk yeşilimsi ise erkek, turuncu ise kız manasına gelmektedir.

Cinsiyet gebelik döneminde çiftlerin ilk merak ettiği ve en çok merak ettiği konudur. Bu nedenle bu durumun erken belirlenebilmesi çiftleri mutlu edecektir ancak bazı durumlarda bu kadar erken belirlenmesinin sakıncaları da olabilir. Örneğin istemediği cinsiyeti öğrenen çift gebeliği küretaj ile aldırmak isteyebilir. Ülkemizde 10. gebelik haftasına kadar istemli lüretaj yasal olarak serbesttir. Bu durum küretaj oranlarında artışa neden olabilir. Bu nedenle zaten bazı ülkelerde bu test yasaklanmıştır. Ülkemizde de onaylanmış (veya yasaklanmış) olmamakla beraber bulunabilmektedir. Testin bir yararı da cinsiyete bağlı geçen kalıtsal hastalıklar konusunda olabilir. Bazı çiftlerin sadece kız veya sadece erkek çocuklarında genetik hastalıklar meydana gelmektedir, bu durumlarda çiftler cinsiyeti erkenden öğrenerek gebeliği aldırmak veya devam ettirmek isteyebilirler. Ancak doğada her konuda olduğu gibi cinsiyet konusunda da mükemmel bir "denge" vardır ve doğadaki hiçbir dengeye müdahale etmek doğru değildir, bu nedenle erken haftalarda cinsiyeti öğrenildiği için gebeliğin sonlandırılmasını çoğu uzmanlarca önerilmemektedir, bu hem doğanın dengesi açısından hem de etik açıdan tartışmalı bir konudur

evet katara katılıyorum sana ger.ekten teoman bey sert bir kişiliğe sahip ben de ondan nezih beye geçtim ama hiç tepki göstermedi onun hastasıymışsın diye kilo tartımı yaptı ultrason sonucunu da verdi nezih bey o yönden iyi sadece dikişleri noktasında yorum yapmışlar o kafamı kurcaladı

BENDE EMİNME HANIMA GİDİYORUM AMA AMELİYATI HAKKINDA PEK BİLGİM YOK BİKAÇ KİŞİ SEZERYAN OLDUK MERMNUN KALDIK YAZMIŞLARDI AMA ARTIK BU SAATEN SONRA ALALHA EMANET DEYİP DEVAM EDECEZ,TEOMAN BEYDEN SONRA SONUÇLEI GÖSTERMEK İÇİN GİTTİĞİMİZDE NİYE TEOMANA GİTTİN DERSE DİYE HAzırlıklıydık eşim dedi buda kızarsa başka doktora geçeriz diye ama hiç lafını bile etmedi.

2011 nisanan anneleri topiğinde bi arkladaşımız 18haftalık bebğini kaybetmiştim içim gitti ya alalh bizim bebişlerimizi korusun,sağlıkla kucağımıza laırız inşalalh.ilk 4 ay çok zor geçti tam yolu yarılamışken al baştan,,alallahım senkoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…