Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevabın için çoook ama çooook teşekkür ederim. öncelikle bebeğinizi Allah bağışlasın sağlıklı, uzun ömürlü, güzel kaderli bir evlat olsun inş.
ben çevremden hep mine hn. ile ilgili çok güzel şeyler duydum.
önümüzdeki hafta rendavu alıp muayenehanesine gidicem inş. ve onunla da devam ettirmek isterim.
gidip geldikten sonrada yorumlarımı yaparım.
siz hastaneden memnun kaldınız mı?
benim için kapsamlı donanımlı bir hastane olması çoook önemli bu yüzden tıp yada zübeyde hn.
2011 nisanan anneleri topiğinde bi arkladaşımız 18haftalık bebğini kaybetmiştim içim gitti ya alalh bizim bebişlerimizi korusun,sağlıkla kucağımıza laırız inşalalh.ilk 4 ay çok zor geçti tam yolu yarılamışken al baştan,,alallahım senkoru
canım ben hamileliğimin başından beri sabahattin beye gidiyorum.memnunum doğumuda orda yapıcam kısmetse.4 boyutluya onvakta girdim.50 milyon para ödedim.fotoğraf ve cd veriyorlar.
canım yeni gördüm kusura bakma.sanırım senin dediğin farklı.ona duppler diyolar. benim doktorum 4 boyutluya işin şov kısmı bebeğin organlarında bir problem yok demişti.ama yinede radyoloji uzmanı tek tek organlarını incaledi.50 milyona mal oldu benim.
amin sağolasın tatlım güzel duan için
hastane konusu şöyle sonuçta devlet hastanesi ama çok yoğun bir yer değil mesela ben hamileyken hastanede yattım 1-2 kez özel oda bulmakta zorlanmadım hem de uygun fiyata kıscası süper değil ama ben memnundum hastaneden zaten doktorun mine inan orda çalıştığı için oraya yani zübeyde hanıma gitmen lazım tahliller,şeker yük.vs.için başka hastane olmaz .........
eğer muayenehane adresi ve telefon numarasına ulaşırsam gidicem inş. özeline msj yolladım yanıtlarsanız çooook sevinirim :
canım mine inan ümit hastanesinde artık özel muyanensi yok doktorların .
hımm.. ama zübeyde han. da çalışıyor diye billiyordum. orayı bırakmış mı?
eğer muayenehane adresi ve telefon numarasına ulaşırsam gidicem inş. özeline msj yolladım yanıtlarsanız çooook sevinirim :
canım mine inan ümit hastanesinde artık özel muyanensi yok doktorların .
canım doğuş falan demişsin sen mine hanımdan bahsediosun dimi emine hanım da var orda karıştırmış olmayasın?
teşekkür ederim canım. ben bozüyükte oturuyorum. kapsamlı olsun diye eskişehir de yapmak istiyorum doğumu ama henüz dr. seçemedim. ve önümüzdeki hafta mutlaka seçmiş olduğum dr.a gitmek zorundayım. malum 2li test yaklaşıyor..
bana önerrebiliceğiniz bayan dr. var mı?:44:
çoook teşekkür ederim canım. inşallah ulaşabilirim...canım ben cevapladım msj ını numarasın ı öğrenince vereyim bugün geç oldu ama bi arkadaş kapattı demiş numaradan bi ararsın eğer öyleyse ümite git daha iyi özel hastane zaten mine hanım 100 tl alıodu muayenede orası daha hesaplı olur
ben aNDOLU HASTANESİNDE EMİNE ELMAS ETİZE GİDİYORUM MEMNUNUM,
çoook teşekkür ederim canım. inşallah ulaşabilirim...
henüz hamileliğin başında çok stresliyim ... dr. bulup gidip sevebilsem güvenebilsem çok iyi olucak...
teşekkür ederim canım. Emine hn.ı da çok iyi diyorlar hep. şansımı bir de onda deniyebilirim.