Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

arada sırada yazın ya buralarda olduğunuzu bileyim aynı şehirdeki hamişlerle konuşmak çok zevkli oluyor valla ben hissediyorum bazen balık gibi kayıveriyor bugün itibari ile 13+2 olduk yavaş yavaş ilerliyoruz hepinize iyi geceler bebişlere dikkat

Eskişehirli hamişler , nerdesiniz ??? 3 gündür giremedim ,dedim 3-4 sayfa olmuştur ama tık yok :))) Biraz neşelendielim arkadaşalr sayfayı hadi buyrun....

lütfen cvp yazın eskişehirde spermiyogram yapılacak en iyi yer neresi...

cnm ben doğurdum.. 4,5 aylık benimki

sakarya hastanesini tavsiye edebilirim...
acıbademde yeni faaliyete girdi bi bak istersen...

Son düzenleme:

slm...bende aynı düşünce içindeyim bu hafta 2 li test için gidecektim acıbadem e gidiyordum ama değiştirmek isitiyorum ...ramazan bayırlıya randevu aldım ..p.tesi için eşim bu haftalık gene gidelim acıbadem e diye o da merakından özlüyo bebişimzi....bende kararsızım..ramazan bey hakkında daha ayrıntılı bilgi verirmisin özel muayenesi olmadığı için çok kalabalık oluyo diyolar bende onun iyi olduğunu zduydum ama ilgisi bilgisi nasıl...:26:

bu topic çok yavaş kızlar yaaa biraz hereket keyif katalım.....

Orange

Ramazan bayırlıya gidin bence bir an önce acıbademe Özlem hanıma gitmenin hiçbir anlamı yok
ramazan bey yarım saat ilgilendi bizimle
biz sormadan herşeyi söyledi
şuan da aklımda en ufak bi soru işareti yok aynı şekilde eşiminde oda çok memnun kaldı
ben özlem hanıma gitiğimde 1,5 saat bekledim 2dk ilgilendi
ama ramazan bayırlıyı 45dk bekledim yarım saat ilgilendi beklediğime değdi
yalnız ilk 3ay alttan bakıyormuş ben istemedim ısrar etmedi
haberin olsun

ya ben çok utanırım sonuçta eşimde o an orda olacak alttan bakmasını istemem hem ne gerek varki...benim p tesi 11+4 olacak ama gelişimi 5 gün önde gidiyodu hep...alttan bakmasını istemem..hem 9. haftadan sonra zararlı diye biliyodum ben alltan bakmayı...neyse hakkımızda hayırlısı alllahtan başka güveneceğimiz kimse yok rabbim yardımcımız olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalla..eğer ramazan beyde olmasa gülbin erola gitmeyi düşünüyorum...ümitte kendisi..özel muayenesi de var..sen başka hangi doktorlara gittin ..yoksa sadece özlem hanım mı

Önemli olan ilgi.Benimde bayan doktor takıntım vardı.Kadının suratıma bile baktığı yok.Sonra talat beyi seçtim.O çok ilgili ama ultrason için 3 4 gün sonraya randevu veriliyor.Şehre de gidemiyoruz devamlı oyüzden bayağdır kontrole falan gittiğim yok.Şimdiden seninle ilgilenebilecek bir doktora başvur bence.Bi de bayan doktorlar kalabalık olduğu için başı ilgisi az oluyor.Allah korusun acil birşey olsa doktor nerede belli değil.Çok sinir bozucu oluyor

bende ilk talat beye gitmiştim..kendi muayenehanesine..rahat oluyodu gerçekten ilgili bi doktor..ama ben doğumu devlette yapmak istemiyorum...özel de olsun istediğim için gitmekten vazgeçtim..eğer maddi durumun varsa özeline gidebilirsin ilk gidişte 100 tl almıştı bizden sonraki seferlerde 80 alıyomuş ama her gidişte almayadabiliyormuş...​

orange

alttan bakınca daha iyi görünüyormuş
biz muayeneden çıktıktan sonra eşim neden baktırmadın ki diye kızı bile bana
yani doktor o kadar güven veriyoki
mesela ben hazırlıksız geldim baktırmak istemiyorum dedim
çünkü özlem hanım bakmadığı için bende bakacağını düşünmemiştim
ramazan bey bana mesela yolda gidiyon fenalaştın kanaman oldu doktora hazırlıksızım mı diyceksin dedi
bana çok mantıklı geldi dediği doktor o sonuçta
başka doktora gitmedim gitmeyide düşünmüyorum

Slm...belki seninki küçük olduğu için bakmak istemiştir.ama alltan bakmak sakıncalı...benimde kalp atışlarımı duymamıştı özlem hanım alttan baktı o zaman gördü ama 7 haftalıktı daha o zaman..tabiki sorun olduğunda bakacak defalarca kontrole gittim erkek doktorlarada muayene oldum çekindiğimden değilde..bebek açısından yoksa gerektiğinde tabiki bakacak..bakalım p.tesi nasıl olacak bakacaz:34:

orange

bebeğim 8hafta 3günlüktü gittiğimde
ilk 3ay alttan baktığını söyledi ramazan bey
neyse pazartesi günü anlatırsın

orange

bebeğim 8hafta 3günlüktü gittiğimde
ilk 3ay alttan baktığını söyledi ramazan bey
neyse pazartesi günü anlatırsın

evet inşallah iyi olur...benim 3 aylık olacak nerdeyse bakmaz sanırsam..birde özlem hanım 12 haftada cinsiyetini söyleyebilirm demişti inşallah buda söyler..birde USG cihazları nasıl iyimi..yani net görebiliyon mu bebeği..acıbademdeki çok netti...hastane dönüşü anlatırım ..:18:

gilraen

hayırlı olsun canım:)

orange
4boyutluda gösterdi ramazan bey
12hafta cinsiyet için erken gibi geldi bana ama bilmiyorum

gilraen

hayırlı olsun canım:)

orange
4boyutluda gösterdi ramazan bey
12hafta cinsiyet için erken gibi geldi bana ama bilmiyorum

tabiki erken net görmek için ama çatı yapısından anlaşılıyormuş..kemik yapısı yukarı doğru ise erkek yatay ise kız oluyomuş...tabi net olmuyo ..ayy çok heyecanlıyım...
sen çalışıyormusun eskişehirde neler yapıyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…