Merhaba kızlar birkaç gündür yazamadım yazılılar toplantılar notlar derken kafayı yemek üzereyim çarşamba gittim nezih beye bebğim tam 12 haftalık olmuş ilk 3 ayı atlattık sayılır darısı sizlerin başına nasılsınız bu arada herkesin keyfi yerinde mi?
eski devlet hastanesine taşınmışlar. doğumevi ve zübeyde hn. birleşmiş.Arkadaşlar zübeyde hanım hastanesi taşınmış diyorlar.Nereye taşındı yoksa kapandı mı?
amiin canım teşekkür ederim.tahmin ettiğim gibi zaten bana saçma gelmişti mine hanım ve ümit hastanesi ..............hakkında hayırlısı olsun tatlım inş memnun kalırsın
eski devlet hastanesine taşınmışlar. doğumevi ve zübeyde hn. birleşmiş.
selam kızlar bende eskişehirde yaşıyorum 10 haftalık hamileyim...acıbadem de özlem hanıma gidiyyorum..memnunum..kaç kişi var topikte merak ettim...nasıl gidiyo hamişlik...
doktora muayene olduktan sonra o seni ultrasyona gönderiyor muayene sırasına göre giriyosun. yeni doğan mah olarak mı geçiyo tam bilmiyorum ama otogara giden tramway götürüyor.
canım acıbademin yeni doğan ünitesinin çok iyi olduğunu duyum hatta hastane ilk açıldığında en iyi doğum ünitesine sahip olduğu söylenmişti...acilden girdik biz bir defa asansöre kadar eşlik ediyolar...ve çok kalabalık değil gittiğimiz gibi bakınıp döndük...ümit hastanesini bilmiyorum ama doğum bölümü yetersiz olduğunu söylüyolar hep ama bilmiyorum...merhaba :)
hayırlı olsun.
ben de bozüyükte oturuyorum eskişehir de doğum yapmak istiyorum ama henüz dr. seçemedim.
doğumevin de Mine inan için iyi diyorlar o yüzden onu tercih edicek gibiyim.
acıbadem nasıl?
yeni doğan ünitesi var mı?
acil durumda nasıl davranırlar.?
benim içinyol boyu daha kolay ama dr. bilgisi çok önemli.
teşekkürler...hepimize hayırlı olsun.sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder rabbim inş.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bebişleriniz hayırlı olsun
Sağol canım bundan önce zübeyde hanıma giderken 3 4 gün sonrasına randevu veriyorlardı ultrason için.Eşim izin alamıyor sık sık.Eskişehire bi buçuk saat uzakta oturuyoruz tek de gelemiyorum.Benim için çok iyi olur.
bişey değil canım sen hangi doktara gidiyosun?
Talat beye gittim ama gene ultrasonu 3 4 gün sonraya anca randevu veriyorlar.Yol zaten sarsttı.Sancım arttı.Tahlil falan verdiler.Onların sonucunuda daha sonraki günler alıyorsun.Hiçbirşey yaptırmadan geldim.Bir daha gidemem çünkü.
herkes nerelerde ya köşelerinize mi çekildiniz bir şeyler yazın konuşalım bebişlerimiz neler yapıyor komnuşalım mesela ben 13+1 oldum ve bebeğimin arada hareket ettiğini hissediyorum başka hisseden var mı bu haftalarda hissedilmez diyorlar ama ben hissediyorum
neden öle oldu ki ben devlette dilek hanıma gittim aynı gün ultrasona girdim. şimdi hande nalan töreye gidiyorum oda aynı gün ultrasona gönderdi. doktordan mı kaynaklandı acaba.. allah yardımcın olsun
herkes nerelerde ya köşelerinize mi çekildiniz bir şeyler yazın konuşalım bebişlerimiz neler yapıyor komnuşalım mesela ben 13+1 oldum ve bebeğimin arada hareket ettiğini hissediyorum başka hisseden var mı bu haftalarda hissedilmez diyorlar ama ben hissediyorum