Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

burası da doğu görevi ve hemen hemen aynı şartlarda. biz aradığımız hiç bir şeyi bulamıyoruz sadece. 5 yıldı eylülde dolacaktı ama af geldi. bizimde düğün geçen haziranda oldu evi falan kurmuştuk artık tayin istemedik. şimdi bebek içinde burda rahatım biraz büyüyünce isteriz diye düşünüyoruz. eşim diyarbakırdaydı mayıs atamasıyla geldi zaten

Allah mesut etsin.tabi rahatsan sorun yok.inşallah hersey isrediğin gibi olur.

yelloworange

bende Konyalıyım diim bari ne oliyo...
ben de konyalıyım konyalı biriyle karşılaştığım iyi oldu

bu arada arkadaşlar benim 14 aylık bir kızım var ve şuan yine hamileyim ria kurbanıyım da diyebiliriz şimdi 11+3 günlük filan net söylemem için doktora gitmem gerekiyor çünkü riaya güvenince hiç adet tarihine filan önem vermedim açıkçası
bu arada kızlar topici bayca okudum anadolu hastanesinden nezih beye giden yok galiba ben önce teomana gittim memnun kalmadım nezih ona göre daha ilgili ama kafam karışık biraz ümit hastanesinin de şartları çok iyi diyorlar ne yapacağım bilemiyorum bir de bu bebek piyangodan çıktı gibi oldu eşim biraz zorlandı kabul etmekte paylaşımlarınıza beni de katarsanız artık sevinirim bu arada hiç kilo almadım çok şükür kızımdayken hemen 2-3 kilo almıştım
herkesin bebekleri hayırlı olsun

yelloworange

bu arada arkadaşlar benim 14 aylık bir kızım var ve şuan yine hamileyim ria kurbanıyım da diyebiliriz şimdi 11+3 günlük filan net söylemem için doktora gitmem gerekiyor çünkü riaya güvenince hiç adet tarihine filan önem vermedim açıkçası
bu arada kızlar topici bayca okudum anadolu hastanesinden nezih beye giden yok galiba ben önce teomana gittim memnun kalmadım nezih ona göre daha ilgili ama kafam karışık biraz ümit hastanesinin de şartları çok iyi diyorlar ne yapacağım bilemiyorum bir de bu bebek piyangodan çıktı gibi oldu eşim biraz zorlandı kabul etmekte paylaşımlarınıza beni de katarsanız artık sevinirim bu arada hiç kilo almadım çok şükür kızımdayken hemen 2-3 kilo almıştım

seninde hayırlı olsun bebeğin canım ben 14 haftalık hamileyim hala kilo almadım sordum doktora 20. haftaya kadar almasanda olur dedi sonuçta önemli olan bebişin sağlığı...

yelloworange

nezih beye komşumuzun gelini gidiyor,kendiside dpoğumda ona gitmiş 4 yıl önce,dikişlerde sorun yaşamıştım dedi,teoman beye de burda ne kadar tanıdığım arkadaşım var ona gittiler evet çok güler yüzlü değil daha çok kişiye göre tepki veriyormuş,ama dikişi çok iyi diyorlar,ben merkede değilim ilçede oturduğum için ümite gidmedim ç.ok uzak gidene kadar yolda dpğururum diye düşündüm,naandoluda emine hanıma gidiyorumben,oranında yeni doğan yoğun bakımı var.

teşekkürler giraen hepimizinki hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli elimize versin inş. ilk bebeğin mi

şimdi yine kafam karıştı katara dediklerinden dolayı dikiş çok önemli çünkü acaba ümitte tanser bey var ona mı gitsem abdurrahman vardı galiba orada bir de ama o çok yoğunmuş sıra almak çok zormuş

Merhaba kızlar yeni arkadaşlar gelmiş bende son yazdıpımdna bu yana yazdılarınızı okudum.. Bende eskişehirliyim ama aslen İstanbulluyum 25 Aralık'ta yazmıştım Teoman beye rendevu aldım diye. Gittim smear aldırdım ve muayene etti rahmim temizmiş smear sonucumu da aldım o da temiz çok şükür. Bize 6 ay deneyin acele etmeyin dedi daha yaşım 27 diye öle söyledi. Eşimin raporları vardı onvakta yaptırmıştık üroloji dr orada ameliyat demişti ama Teoman bey herşey normal dedi evet çok güleryüzlü değil ama işini iyi yaptığını düşünüyorum tabii aslında Abdurrahman Akçaya gitmek isterdim ama bize uzak kalıyor ben vişnelikte oturuyorum Anadolu hastanesi evimin camından bile görüyor bir sokak geçiyorum sadece gitmeek içöin eşimde uzak diye Ümit'i istemiyor acil bişi olur diye. Çok dolu oluyor ama Anadolu yani tüm dr dolu. o kadın doğum kolidoru full dolu oluyor. İnşallah haftaya reglimi olcam sonrada çalışmalara başlıcaz 35 günde bir regli oluyorum bugünde bir anda isme karar verdik dışardaydık eve dönüyorduk arabayla acayip yağmur yağıyordu ben de kızımız olursa ismi Yağmur olsun dedim eşimde kabul etti erkek olursa da Rüzgar olacak nasıl güzelmi.

gayet güzel çok tatlı ya allah inş. hemen nasip eder bir bebek sahibi olursunuz teoman beyden ben memnun kalmadım güleryüzlü değil evet ama kilotakibi bile yapmıyor bazen de azarlayarak konuşuyor o yüzden gitmek istemedim ayrıca benim her gün iğne vurulmam gerekiyor bazen doktoruma çok ihtiyacım oluyor bu yüzden de güleryüzlü olması çok önemli benim için

gayet güzel çok tatlı ya allah inş. hemen nasip eder bir bebek sahibi olursunuz teoman beyden ben memnun kalmadım güleryüzlü değil evet ama kilotakibi bile yapmıyor bazen de azarlayarak konuşuyor o yüzden gitmek istemedim ayrıca benim her gün iğne vurulmam gerekiyor bazen doktoruma çok ihtiyacım oluyor bu yüzden de güleryüzlü olması çok önemli benim için

anlıyorum cnm benim iki seçeneğim vardı ya Onvak yada Anadolu. Vişnelikte oturuyorum ikisi de yakın. Benim işler karışık. Önce reglim gecikmişti ve muayene olmamıştım hiç bir senelik evliydim Doğuşa Emine hanıma gittim prolaktin yüksek çıktı ilaç verdi düştü ama sonra başa sorun yaşadım bıraktım dah sonra işyerinden arkadaşın tavsiyesiyle Teoman beye gittim o da o zaman doğuştaydı. Prolaktin işlacndna sonra kist olmuştu Emine hn. ilaç vermişti 2 ay kullandım gittim Teomana gitmişti kistim bir daha gitmedim sonra Sabahattin beye gittim Onvağa çünkü Teoman bey doğum olacağı zaman devlette yapıyordu orayada bağlıydı ondan onvağa geçmiştim Sabahattin beyde iyiydi güleryüzlü felan. Nisanda bebek düşündük ara kanamam oldu mayısta hormonda lsh yüksek çıktı yumurtlama olmadığı anlaşıldı haziran ve temmuzda klomen kullandım ve çatladı ilişkide oldu ama bebek olmadı.Sonra biz Aralık2a erteledik geçen ay smear aldırayım yine diye randevu alayım dedim ama bişi daha soracaktım bağlamadılar hep yoğun dediler cepten de mesaisinden sonra açar dediler felan kızdım bende yimr Teomana geçtim işte. O da Anadolu'ya yanıbaşıma geldiği için. Ama arkadaşımda gitti memnın kalmadı ilk gidişleri ama muayene etmemiş 38 yaşında arkadaş 1 senelik evli tüp bebek yapın şansınızı kaybetmeyin demiş ayrıca Ankara'da tüp bebek yerine üyeymiş yumurtlaa günü gittiği halde göremem ultrasonda zaman geçmiş demiş ama haftaya çağırmış kanda lsh ve progestana bakıp yumurtlamaya bakcak sanırım. Öle işte. Bize de 6 ay deneyn dedi normal prosedürmüş yaşım 27 diye. Yani deneyeceğiz artık.

allah dualarınızı kabul etsin inş. rabbim en kısa zamanda size bir bebek nasip etsin dua edeceğim sana tabiki insan hangisinden memnun kalırsa ona gidiyor ben de deneyeceğim bakalım birkaç doktor sonuç ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun

allah dualarınızı kabul etsin inş. rabbim en kısa zamanda size bir bebek nasip etsin dua edeceğim sana tabiki insan hangisinden memnun kalırsa ona gidiyor ben de deneyeceğim bakalım birkaç doktor sonuç ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun

İnşallah. Sen nerede oturuyorsun Eskişehir'de. Hamilesin sanırım kaç haftalık. Şu an doktorun yok mu kimi dşünüyorsun yılbaşı hediyesi gelsin istiyorum bebeğim yumurtlama günüm takvime göre yılbaşı gecesi Rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

biz mehmet gedik ilköğretim okulu var askeri lojmanların orada mis fırın var orada oturuyoruz mehmet gedikte öğretmenim bebeğim 12 haftalık olmak üzere bu ikinci 14 aylık bir de kızım var ria takılıken hamile kaldım süpriz oldu yani o yüzden allah her şeyin zamanını biliyor ve ona göre veriyor biz ne yaparsak yapalım ayrıca bu 4. gebeliğim ilk ikisini kaybettik 3. de kızım oldu şimdi bu 4 oldu nasip inş. allah gönlüne göre verir

yt2007 ilk bebeğim canım. altı aylık evliyiz bizde beklemeden hamile kalmışım sürpriz oldu katılıyorum allah her şeyin zamanını biliyor isteyen herkesin olur inşallah zor bir durum olmaması. arkadaşımın hamile kalmasını beklerken ben hamile kalmışım onların hala yok

şimdi yine kafam karıştı katara dediklerinden dolayı dikiş çok önemli çünkü acaba ümitte tanser bey var ona mı gitsem abdurrahman vardı galiba orada bir de ama o çok yoğunmuş sıra almak çok zormuş

valla abdurrahman beye iyi diyorlar bilmiyorumki canım,bende teoman beye gitmwek isti,yodum ilk zamanlar altatn bakılıyordu ultrasınla onun için emine hanıma gittim ham,le kalmadan öncede ona girtmiştim,altatn muyaen bitisin dedik ha o geçs,n öyle böyle derken bi gün emine hanım doluydu bayramdan önce hem 3lü test için gitcektik hemde cinsiyetini merak ediyoduk teoman beye gittik,baktı iz emine hamnımın hatasıymışsınız dedi,evet dedim,bizim prosedürlerimiz kuralalrımız var dedi,bana geçecekmisiniz dedi,ama o kadar sinirli konuşuyorki geçeceğim varsada geçecem diyemedim niyetim vardı tavrına göre bakacaktım,neyse gelmişsiniz bakalım bari dedi ama sadece test için geldik deyince çok bozuldu,2daakika baktı ultrasonda herşey yolunda dedi tahlil kağıdını verdi yolladı,ultrason resmide vermiyor ayrıca,arkadaşlarım doşuştayken gidiyorlardı her gittiklerinde 80 milyon para verşiyolardı 4boyutluya giriyolardı,burdadad öyle yapmaya çalışıyor galiba,ben kendi doktorumda her gittiğimde ulrason resmi alıyoerumi,her seferinde 50 milyon veremem ben,

canım adı çok güzel oğluşunun... kaçıncı haftada cinsiyeti belli oldu? çok ilginç doktorlar var biz mi çok şey bekliyoruz onlarda mı var sorun çözemiyorum...

X