Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

benim sadece salonum ve yatak odam var burda evler küçük biraz. mecburen yatak odasında olcak çok büyük bir şey sığdıramam...

ben bebeğin eşyalarını bizim şifonyeri boşattık ona yerleştircez.birde dolap vardı onu kullanmayı düşünüyoruz.şu an biz de ilçedeyiz.sanırım seneye merkeze tayin isticez.o zaman geniş bi ev tutarsak yavaş yavaş istediğim gibi döşerim diyorum..

bizde beylikovadayız.bende mobilya beşiği yatak odasına kurdurdum diğeri potatif zaten ben nerde o orda

çalışıyomusunuz

bizimki meşhur oldu artık reklamda gördünüzmü bilmiyorum mümkünlü var ya burası işte:)

Son düzenleme:
hımm ne güzel meslektaşız yani.bende 7. yılımı çalışıyorum alpuda.beylikovada 3. yılımız.gidiş-geliş yapıyodum izne ayrıldım bu hafta.

hımm ne güzel meslektaşız yani.bende 7. yılımı çalışıyorum alpuda.beylikovada 3. yılımız.gidiş-geliş yapıyodum izne ayrıldım bu hafta.

evet meslektaşız ne güzel evdesin iyi dinlenmeler sana ben hala okuldayım. beylikova nasıl bir yer ilk yıllarımda çok istedim esk e gelmeyi ama olmadı

teşekkür ederim Allah seninde yardımcın olsun.3.500 nüfuslu küçük bi ilçe.merkeze 70 km o sıkıntı yaratıyor bize.uzak olduğu için oturan memur sayısı fazla.doğu görevi için alpudan buraya taşındık 3 yıl önce.hemen hemen istediğin herşeyi buluyosun.peki şimdi gelemiyomusun sen.

burası da doğu görevi ve hemen hemen aynı şartlarda. biz aradığımız hiç bir şeyi bulamıyoruz sadece. 5 yıldı eylülde dolacaktı ama af geldi. bizimde düğün geçen haziranda oldu evi falan kurmuştuk artık tayin istemedik. şimdi bebek içinde burda rahatım biraz büyüyünce isteriz diye düşünüyoruz. eşim diyarbakırdaydı mayıs atamasıyla geldi zaten

gilraen_
ben çıkıyorum sonra görüşürüz canım...eşim geldi de :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…