Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

merhaba arkadaşlarrr ben 20 haftalık hamileyim bi oğlum olacak dr. esk.sebahattin akyık
Hayırlı olsun canım sevindim kaç haftalıkken öğrendin cinsiyetini bende 8 haftalığım doktorum sakarya hast. Ramazan Bayırlı hep içime erkek doğuyor ama hayırlısı

Kızlar ne zamandır gelemiyordum ihmal ettim biliyorum.. Nasılsınzı bebişleriniz nasıl.. Baya büyümüşlerdir artık. Biz çalışmalara başladık ama bu ay tutmadı maalesef ve geçen cumartesi regli oldum. Zaten nisanda istiyorduk ama nisan ve mayos ara kanama derdi çıktı o bitti yumurtam büyümedi klomen kullandım reglim sanarak ama o da ara kanamammış klomen bitti dr gideceğim gün kanamam oldu normal reglim yanii ama yine de etkilemiş bu aya yumurtam çatladı ama tutmadı yine klomene başlıyorum ve sonrada yumurta takibine gidicem bakalım hayırlısı... Zor iş gerçekten insan hemen hamile kalabilirim zannediyor işin içinde değilken ama öyle değilmiş bir de sınav stresi felan da vardı o da etkiledi tabi..

merhaba arkadaşlarrr ben 20 haftalık hamileyim bi oğlum olacak dr. esk.sebahattin akyık
cnm ben de sebahattin beye gittim doğumumu da o yaptırdı çok güleryüzlü işinin ehli ve iyi bir dr. dur iyi bi seçim yapmışsın moralini hep yüksek tutacak:)
Kızlar ne zamandır gelemiyordum ihmal ettim biliyorum.. Nasılsınzı bebişleriniz nasıl.. Baya büyümüşlerdir artık. Biz çalışmalara başladık ama bu ay tutmadı maalesef ve geçen cumartesi regli oldum. Zaten nisanda istiyorduk ama nisan ve mayos ara kanama derdi çıktı o bitti yumurtam büyümedi klomen kullandım reglim sanarak ama o da ara kanamammış klomen bitti dr gideceğim gün kanamam oldu normal reglim yanii ama yine de etkilemiş bu aya yumurtam çatladı ama tutmadı yine klomene başlıyorum ve sonrada yumurta takibine gidicem bakalım hayırlısı... Zor iş gerçekten insan hemen hamile kalabilirim zannediyor işin içinde değilken ama öyle değilmiş bir de sınav stresi felan da vardı o da etkiledi tabi..
cnm ben de nerde bizim kız diyordum... evet insan hemen hamiş kalcak sanıyo o stresi iyi biliyorum 2 yıl yaşadım çünkü. ama korkma her şey yoluna gircek böyle düşün beslenmene dikakt et soğan kürü yaptın mı ben soğan kürü yaptım eşime de keçiboynuzu kürü yapıyordum ki hamiş kaldım:) eşimin kürü bitmedi yani bi denesene... incir kürü de yumrutalıklarla ilgili bir şeyleri düzeltiyordu

benim oğluş büyüdü teyzesi, 7,5 aylık olduk artık emekliyor rahatça evin her yerini dolaşıp karıştırıyor

cnm ben de sebahattin beye gittim doğumumu da o yaptırdı çok güleryüzlü işinin ehli ve iyi bir dr. dur iyi bi seçim yapmışsın moralini hep yüksek tutacak:)

cnm ben de nerde bizim kız diyordum... evet insan hemen hamiş kalcak sanıyo o stresi iyi biliyorum 2 yıl yaşadım çünkü. ama korkma her şey yoluna gircek böyle düşün beslenmene dikakt et soğan kürü yaptın mı ben soğan kürü yaptım eşime de keçiboynuzu kürü yapıyordum ki hamiş kaldım:) eşimin kürü bitmedi yani bi denesene... incir kürü de yumrutalıklarla ilgili bir şeyleri düzeltiyordu

Yaa canım eşim öyle şeyler yemez hiç sevmezde bitkilerle kürlere inanmıyor ben hayıt tohumu alacaktım şiddetle karşı çıktı zaten dr da onay vermiyor şimdilik öle gidiyoruz zaten klomen alınca yumurtam çatlıyor belki kendiliinden de çatlar ara kanamam olmadı bu ay direk reglim oldu yumurtam çatladı ama bu ayda klomen iç dedi dr bakalım yarın eşimde ürolojiye gidecek kontrole ondan da bir sorun olmadığından emin olmak istedik.. İnşallah kısa zamanda gelir bebeğim.. Siz nasılsınız nasıl gidiyor bebekle hayat...

Yaa canım eşim öyle şeyler yemez hiç sevmezde bitkilerle kürlere inanmıyor ben hayıt tohumu alacaktım şiddetle karşı çıktı zaten dr da onay vermiyor şimdilik öle gidiyoruz zaten klomen alınca yumurtam çatlıyor belki kendiliinden de çatlar ara kanamam olmadı bu ay direk reglim oldu yumurtam çatladı ama bu ayda klomen iç dedi dr bakalım yarın eşimde ürolojiye gidecek kontrole ondan da bir sorun olmadığından emin olmak istedik.. İnşallah kısa zamanda gelir bebeğim.. Siz nasılsınız nasıl gidiyor bebekle hayat...

cnm benm eşim de sevmezdi ama mecbur kalmıştı yemeye ama hayıt iyi değilmiş onu biliyorum kanamalrı düzensizleştirebiliyormuş
inş en kısa zamanda elde edersin
valla bebekle hayat çok güzel keşke daha öncedne yapsaymışız diyoruz

merhaba arkadaşlar nasılsınız bizde 4 aylık olduk diş çıkaarmaya çalışıyoruz bu arada ek gıdaya ne zmana başladınız oya hanm doktorumuz başlayalım artık dedi ama acaba nasıl oalcak merak ediyorumm

selam kızlar bende eskişehirdeyim 4*5 haftalık hamileyim dün doktora gittik keseyi gvördük,2 hafta sonra tekrar gidecez kalp atışlarını görmek için.doktorum emine lemas etiz.bu doktor hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

meraba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim.doktorum sabahattin akyıl çok memnunum doktorumdan fakat hastaneden değil.kızım orda bademcik ameliyatı oldu.odalar pek temiz değildi.temizlikçilerin sabah akşam temizlemesi gerekirken gelip sadece imza atıp gidiyolardı.sırf bu yüzden hastaneyi değiştirmeyi düşündüm.ama doktorumdanda çok memnunum.ne yapacağımı şaşırdım.

eskli hamişler kesinlikle ümit hastanesi. özellikle gülbin erol. onvakta doğum yaptım ama hiç memnun kalmadım. sebahattin beydi doktorum ama adam çok yoğun olduu için çok ii ilgilenmedi. sadece güleryüzlüydü. emine hanımda ilgili ve ii bi doktordur. oğlumun downlu olacağını söyleyen tek doktordu ama ben ona güvenmedim halbuki en ii kontrol eden oymuş.
yine önerim kesinlikle ümit hastanesi. hem çok temiz, hem tüm doktorlar çok dikkatli ve özenli. uzun uzunda bilgilendiriyorlar. özel olmasıan karşılık normal doğum 100 sezeryan 145miş. onvağa dünya kadar para verdiğim için çok pişman oldum.

oğlun down sendromlşumu doğdu?onvak hastanesi doğum için iyi değil bizim komuşu geçenlerde doğum yaptı 8 aylık doğurdu kontorllere onvak a gidiyordu gece sancısı tutupda onvak a gidince yeni doğan servisi olmadığı için devlet hastanesine göndermişler.

Onvak'ı ben de şimdiden düşünmeye başlamıştım , iyi zannediyordum,iyi değil mi? benim doktorum fatih bey, muayenehanesine gidiyorum, ama istediğin yerde doğuma gelirim diyor..
Emine hanımı duymadım.. Ümit hastanesi de uzak geldiği için oraya gidemedim, ne biliyim devlet hastanesi nasıl doğum yapmak için?

buarada eskişehirde hamile kıyafeti satan nereler var? ender, ykm var başka? ben kilolu hamile kaldım heryerdeki olmuyor

X