- 17 Mayıs 2008
- 696
- 0
- 37
selam arkadaşlar, yağmur_26 bende senınle aynı kaderi paylaşıyorum kordon dolanmasından dolayı sabahattin bey bana da sezeryan için 10 mart saat 11 de randevu verdi.bebişlerimiz sağlıkla doğsunlarda bız bi şekilde iyileşiriz.ben epidural istiyorum ama onvakta ki anestezi doktorunun tecrübesini merak ediyorum.
oda olur canım.. ertesi günüde gelebilirsin....inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende... çünkü 2 gün yatıcağını söylediler hayırlsııyla bakalım güzel dilekleriniz için tşk ederim arkadşlar....
selam arkdaşlar doğum yaptım ama hala sütüm gelmedi....mafoldumben
cıldırcam ya bebeğimi besleyememiyorum
panik yapma canım panik yaptıkça zorlaşır gelmesi, yakında gelecektir ve sen de istediğin gibi beslersin bebişini :ecrin_bebek:selam arkdaşlar doğum yaptım ama hala sütüm gelmedi....mafoldumben
selam arkdaşlar doğum yaptım ama hala sütüm gelmedi....mafoldumben
cnm hadi gözünüz aydın bak bi sorun yok işte rahat ol bırak kendini.Arkadaşlar şimdi doktordan geldim yumurtlarıma baktı yumurtlamam varmış bu günler içerisinde çalışma olursa hamile kalabilirsin hiçbir sorun yok dedi. Rahim kalınlaşması var ama yumurtlama döneminde döllenme olursa rahim kendini hazırlamak için kalınlaşır bir sorun değil dedi. Bebek olurda yerleşeceği yeri de gösterdi orda da bir sorun yok dedi. Hormon testi de istemedi herhangi bir ilaca da gerek görmedi çok mutlu oldum.. Biz bir daha ki aya düşünüyoruz dedim o zaman bir daha ki ayda yumurtlama günlerinde gel bakalım dedi bu ay sağ yumurtalığımda yumurtlama olmuş bir daha ki ay solda olur ona da bakarız dedi... Ay hadi Hayırlısı bakalımm...
cnm öncelikle hayırlı olsun inş sağlıkla büyütürsün:) bu arada sana da geçmiş olsunselam arkdaşlar doğum yaptım ama hala sütüm gelmedi....mafoldumben
cnm hadi gözünüz aydın bak bi sorun yok işte rahat ol bırak kendini.
Hoşgeldiin canımm... İyi gitti demek yolculuk... Tabii ki eve kapanmamak gerekiyor gözetip koruduktan sonra hiçbirşey olmaz... Efet sorun yok canım çok sevindim dr ilaç verecek diye ödüm kopmuştu... Şimdi arkadaş bir program yükledi geçen gün birkaç ayın regli tarihi yazdım otomatik olarak gösteriyor bu ayın diğer ayların yumurtlama günlerini.. Kısayola kopyaladım üstüme mousle geldikçe yazıyor düşük ihtimal yada yüksek diye mesele şu aralar yumurtlama günüm ama ben bir daha ki ay istiyorum İnşallahhh... Çok faydalanıcam o programdan da...
anladım şekercim saol ama dedim ya ilk ay tutma ihtimali sadece yüzde yirmiiii
hayatım her ay hamilelik şansı yüzde yirmi.. Napalım Allah ne zaman kararladıysa o zaman olacak artık. Aslında mucize gibi birşey hamile kalmak ama şaşırıyorum valla yaa köy yerlerinde felan ne hesaplama biliyorlar ne yumurtlama çatır çatır doğuruyorlar peşpeşe yaaa hayret ediyorum... Biz bu kadar üstünde duruyoruz zor oluyor. Birşey sorcam sana ya hazır aklıma gelmişken şimdi yumurtlama günleri 5 günlük bir dilim yaa.. Mesela benim nisanın 12 sinde başlayacak hesaplacıya göre 16 sı da tam yumurtlama günü yazıyor.. Ne zaman başlayayım.. Birde yumurtlama yumurtlamaya yakın günlerde bir iki gün ara vermeden olsun diyorum ama tarihi karar veremiyorum.15-16 sı tam yumurtlama olduğuna göre o tarihlerde de mi ara vermeyeyim acaba... Artık o zamanlar bir gelsinde hayırlısı... Ben ne kadar hesap yapsamda olacağı yoksa olmuyor. Bu aralar derslerden başımı kaldıramıyorum kursta var bugün.. Bir rahatlıyım da o zaman düşünürüz bunları..
cnm ben de onu kastetmiştim aslında
hayırlısı tabii
bir ay gün aşırı denerseniz yumurtlama zamanını kaçırmassınız böyle belli tarihlerde stres de çok oluyor
köyde doğal hayat bol oksijen yeşillik organik beslenme ve tasasız günler daha ne olsun stres yok bişi yok biz kırılıyoruz stresten:)
bende bir ay gün aşırı olsun isterdim ama nisanın ilk haftası eşim yok 4-5 gün açıköğretim sınavı gözetmenliğine şehir dışına gidecek gelecek bir hafta sonra yumurtlam günüm yumurtlama gününe kadarda olabilir yumurtlama haftasında da ama sonraki hafta da İstanbul'a gitmem gerekiyor çünkü sonra finalller geliyor hiç gidemem bir de hamile kalırsam zaten ilk 2 ay hiç olmazsa yolculuk yapmak istemem o yüzden gidicem olmucam bir hafta burada... Sonrada zateb reglime 1 hafta kalıyor düşük ihtimal yani yumurtlamadan önceki bir hafta ile yumurtlama günlerini değerlendircem artık... Dopru diyorsun bizde stres almış başıın gidiyor birde neyimiz doğal ki sebzeye meyveye bile güven yok.. İnsanlar hep sorup duruyorlar bebek yok mu çok uzattınız bilmem ne millete ne anlamıyorum düşünmüyoruz daha desem de belki de inanmıyorlar..Birde olmayınca o baskıda daha çok stres oluyor insan...