Geçen hafta gittiğimde 2013 fiyatları için normal doğum 1500, sezaryen 2000 tl demişlerdi.
Önümüzdeki hafta da paket içeriklerini ve fiyatlarını öğrenicem, umarım fiyatları uçuk değildir :)
Paketlere 500 daha ekleniyo canım prens prenses paketleri.Yani bende en son gittiğimde ocak ayından sonra gelmişti zaten,13 nde gidicem kızlar o zaman öğrenirim eğer sizler daha önce giderseniz yazın olur mu:44:
Daha zam geleceğini sanmam acıbabemde ocakta geldi zaten ki okkalaı bir zamn yani aşılamya kasımda 560 verdik martta 640 verdik yanii 80 tl zam ee doğum ücretlerine de gelmitşi zaten daha yapmazlar bence..
Geçen hafta gittiğimde 2013 fiyatları için normal doğum 1500, sezaryen 2000 tl demişlerdi.
Önümüzdeki hafta da paket içeriklerini ve fiyatlarını öğrenicem, umarım fiyatları uçuk değildir :)
Arkadaşlar merhaba,
dun acıbadem de muayene olmuş biri olarak son durumları sizinle paylaşmak istedim. şu an 34+2 gunluk hamıleyım baska bı sebep durum sebebıyle melıha hanımda ılk defa muayene oldum.. Bebegın boynuna kordon dolanmıstı onun ıcın gıttım erken doğum rıskımı ogrenıp gerı cıktım..
Herneyse..
Normal doğum: 1500 tl
sezeryan 2000 tl
sezeryan+epıdural anestezi 2500 tl..
Ama epıdural de ağrıları hıssetmıyorsun zart zurt bı suru bılgı verıyor yanı oa yonlendırıyorlar..
2 gece 1 kısı refakatcı ıle kalma, lohusa sebeti, kapı suslemesı dahıl...
Daha da bı sey yok..
Doğum sırasında herhengı bır komplıkasyon olusursa coookkkk extrem durumlar olursa ayrı ucretlendırme yapılıyor mus mus mus...
Kredı kartınıza 3 taksit,
yapı krediye bu aya ozel 3+4 taksit..
Hepınıze hayırlı dogumlar olsun..
pek iyi oldu bilgilendirme teşekkür ederiz..bebeğinin saglık durumu iyidir inşallah ..
su an cıger gelıstırıcı ıgne yapıldı artık allah a emanetiz.. Cıkıp gelirse basımızın ustune:)
Arkadaşlar merhaba,
dun acıbadem de muayene olmuş biri olarak son durumları sizinle paylaşmak istedim. şu an 34+2 gunluk hamıleyım baska bı sebep durum sebebıyle melıha hanımda ılk defa muayene oldum.. Bebegın boynuna kordon dolanmıstı onun ıcın gıttım erken doğum rıskımı ogrenıp gerı cıktım..
Herneyse..
Normal doğum: 1500 tl
sezeryan 2000 tl
sezeryan+epıdural anestezi 2500 tl..
Ama epıdural de ağrıları hıssetmıyorsun zart zurt bı suru bılgı verıyor yanı oa yonlendırıyorlar..
2 gece 1 kısı refakatcı ıle kalma, lohusa sebeti, kapı suslemesı dahıl...
Daha da bı sey yok..
Doğum sırasında herhengı bır komplıkasyon olusursa coookkkk extrem durumlar olursa ayrı ucretlendırme yapılıyor mus mus mus...
Kredı kartınıza 3 taksit,
yapı krediye bu aya ozel 3+4 taksit..
Hepınıze hayırlı dogumlar olsun..
Yeni bilgi:
Prens/prenses paketi: 500 tl
Vip paket:1000 tl
Keşke biri bize ısmarlasa, vip anne olsam ne güzel olur :)