- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
çok sulu bişey olmadı da bende afedersin ama iç taraf yan da böyle bi şişlik oldu ve bi hafta 2 hafta çok kaşıntı yanma akıntı oldu ben o sebeple gitmiştim meliha hanıma oda muyane etmedi acı çekiyorum die tahlil falan da yapmamıstı hamilelik şüphem var dedim ilaç verdi adet olursan kullan dedi 5 dk da çıktık..
sonra ben memlekete gitcektim orda muayene oldum gitmişken enfeksiyon varmış kan tahlilinde 3. haftada öğrendik hamile oldugumu ama akıntı çok arttı ..
şu anda da bazı günlerde akıntı hiç olmadığı kadar oluyor ama sulu olduğu oldu ama su gibi değil..
yalnız bebeğin yerleştiği günü anlayabiliyorsun ben annemelrdeydim hafif bi içim ezildi başım dönüyo gibi oldu çok hafif bulantı o an anlamadım ama öğrendiğim zaman o gün oldugunu anladım
Bende işte dün akşam direkt su boşaldı neyse duş aldım falan şimdi birşery yok daha olmadı ama akıntı fazlaydı bugüne kadar bugün azaldı beyaz geliyor sulu biraz ama az. Bazen ayaktayken aktığını hissediyorum ama birşeylerin regl oldum deyip gidiyrum brşey yok reglime tahmini iki gün var çünkü aşılamada erken regl olunuyor geçen sefere göre hesaplyorum bende. Sol tarafımda kasık kemeğimim orada batmalar sanclar oluyor geçen aşılamada göğüsler çatlatma iğnesinin etkisiyle birkaç gün acımıştı ve geçmişti hiçbirşey yoktu şimdi hala ağrıyor sürtünce elimi ve hassaslık var içten ağrı var bazen. 10. gün aşılamadan sonra birkaç gün daha beklicem.