Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Bende işte dün akşam direkt su boşaldı neyse duş aldım falan şimdi birşery yok daha olmadı ama akıntı fazlaydı bugüne kadar bugün azaldı beyaz geliyor sulu biraz ama az. Bazen ayaktayken aktığını hissediyorum ama birşeylerin regl oldum deyip gidiyrum brşey yok reglime tahmini iki gün var çünkü aşılamada erken regl olunuyor geçen sefere göre hesaplyorum bende. Sol tarafımda kasık kemeğimim orada batmalar sanclar oluyor geçen aşılamada göğüsler çatlatma iğnesinin etkisiyle birkaç gün acımıştı ve geçmişti hiçbirşey yoktu şimdi hala ağrıyor sürtünce elimi ve hassaslık var içten ağrı var bazen. 10. gün aşılamadan sonra birkaç gün daha beklicem.

bilmediğim için soruyorum aşılamadna sonra ne zaman bebek oluyo ..
acaba bebişmi geliyo inşallah :)

bilmediğim için soruyorum aşılamadna sonra ne zaman bebek oluyo ..
acaba bebişmi geliyo inşallah :)

canım aşıolama yapılıyor 10. günü kanda belli oluyor aslında ama ben gitmedim bugün aşılamadan sonra 10. günüm olmasına rağmen çünkü ilk aşılamamda gittim negatif çıktı ama hala umudum vardı. iki gün sonra regl oldum o kadar stres bekleme boşa gitti o yüzden öyle stres olacağıma reglimi beklerim dedim geçen sefere göre iki güne olmam lazım reglmi hadi bilemedin perşembe ben haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum başarabilirsem ama bu sefer kafamı dağıttım çok odaklanmadım unut heyecan var elbette ama olmayabileceğinin bilincindeyim ve hazırım bekliyorum işte. Akıntım var hala sulu beyaz geliyor. Regli belirtilerim de var bir yandan

inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. ben de 5 aydır deniyorum 2 defa kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum hep böyle olacak gibi geliyor

ya benim belirtilerim de hamilelik ve sadet belirtisi hiç farkı yoktu yok suram agrıyo yok göğüslerin büyüyo bunlar değil bildiğin adette nasılsa hamilelik belirtim öyleydi..o internette yazan belirtilerin bi kısmı hiç olmuyo bi kısmıda çok çok sonra oluyo mesela göğüslerin büyümesi falan bildiğin 6 haftada falan oldu bende ... inşallah hamilesindir hadi hayırlı beraber geçirirz hamileliği inş.

hamillik belirtisinde akıntı çok oluyo ama inşallah seninkide öyledir.

inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. ben de 5 aydır deniyorum 2 defa kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum hep böyle olacak gibi geliyor

hiç öyle düşnm umutsuz olmayın ben d.k hapını nisanda bıraktım ocakta hamile kaldım ve nerdeyse hiç beklemediğim zamandı ..anneme dert yanıyodum acaba doktora gitsemmi bu hamile kalmak zor bişey heralde diye o gün öğlden sonra ögrendim hamile oldugumu inan o ay hiç beklemiodum akıntı dısında hiç bi belirti yoktu..
internette yazan belirtileri nerdeyse diğer ayların cogunda yasadım ama psikolijkti heralde diyorum şimdi

ben de bu cuma tıpa gideceğim genetik testlere başlanacak eşimin ve benim.hakkımızda hayırlısı artık.kimi doktor da gerek yok 1 seneye kadar deneyin şanssızlık olmuş ikisinde diyor.ama ben araştırılsın istiyorum

İyi akşamlar hanımlar ben bozüyükte oturuyorum ama doktora eskişehire geliyorum ümit hastanesine gebeliğimi ilk öğrendiğimde yazmıştım sanırım bu topiğe ama hatırlamıyorum hala şaşkınız çünkü :))) kendimden bahsedeyim eşim eskişehirli ben düzceliyim eşimin işinden dolayı bozüyükte oturuyoruz yaklaşık 4 yıllık evliyiz ve 3 yıldır bu gebeliği bekliyorduk aşılama evresine geldiğimiz anda rabbim yüzümüze güldü nasip ederse bebişimiz olacak allah isteyen herkese nasip etsin

hayırlı olsun allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hangi doktora gidiyosun canım

canım ben başkayım işte bende normalde hiç regl belirtisi olmaz gerçekten göğüslerim büyümez acımaz öyle, kasık ağrıları bel ağrıları falan hiç yanii bir trk olacağım gün az bir belim ağrır sökülünce o da gider. Bir tek burnumda her ay sabittir sivilce çıkar köşesinde regl oluna kaybolur. Şu ana kadar göstermedi henüz kendini belki bu ay çıkmadan regl olurum yalnız geçen ay üşütmüştüm sanırım aşılamaya başladan önce inanılmaz bel sırt ağrılarım oldu hayatımda öylr sancı ağrı yaşamadım eşim hep havlular koydu sıcak, kremlerle ovdu nasıl regl oldum bitti gitti şimdi hiç bel ağrım yok arada çok nadir bir sızı oluyor şu an göğüslerim içten acıyor arada hala hassas uçları ama hassas öyle acımıyor pek bilemiyorum regliye mi yorsam ama ilk aşılamada ilk günler iğnelerin etkisiyle vardı sonra hiçbirşey kalmamıştı. Yani nbende regfl belirtisi olmadığı için böyle regl belirtisi gibi şeyleri daha çabuk hara yorabiliyorum o nedenle yine de umudun var mı dersen yok hayal kurarken bile umutsuzum hep lavaboya gidip kontrol yapıyorum ki daha erken regl olmam için bir iki güne kadar gelir. Bugün test alcaktım zor tuttum kendimi. Yapmıcam kana da gitmicem.

sağlık ocagına git yaptır o idrar testleri bi işe yaramıyo kaç kere yaptım ben sonra morali bozuluyo insanın kanda daha benim adete 5 6 gün kala çıkmıstı

Son düzenleme:
bende ilk tanser beye gitmeyi düşündüm sonra hulusi beye karar verdim. hayırlısı olsun hepimiz için inş ne kadar oldu senin

Bozüyükten gelip gittiğim için yol üstünde diye ümit hastanesini seçtim 2 arkadaşımda onda doğum yaptı memnun kaldılar bende memnun kaldım 2 yıldır gidiyorum şimdi 8 haftalık hamileyim allah nasip ederse ekim sonu kasım başı bebeğimi kucağıma alıcam

hayırlı olsun inşallah sağlıkla hepimize kucagımıza almaya nasip etsin

dejavucum nerelerdesin merak ettim seni

Canımm bende dedim ay ne zamandır yazmıyorum oraya bir bakayım dedim. Ben regl oldum demiş miydim bilmiyorum tam 1 hafta oldu yani 12. günümde geldi kanama nasip kısmet yaacak birşey yok tüpe kaldık artık. Tel tesellim burada acıbadem de tüp bebek merkezi açılacak olması yaın o açılacak bende yllık iznmide yaptırıcam ama kafamda da soru işaretlri var daha yeni açılacak ve ben orada Hulusi'den başka dr gitmek istemiyorum ama ne kadar deneyimi vardır tüp bebekte bilemiyorum tıptan almış uzmanlığını bilgisi vardır ama birçok merkez var şehir dışında uzmanlaşmışlar bu konuda artık ancak şehir dışına gitmektense burada evime yakın olması iyi yumurta toplama ve transferden sonra evime gelirim hemen. Oralarda nerede kalıcam hem yıllk iznim 14 gün iğneleri olurken işe gelir işlem sonrası evde dinlenirim ama deneyimsiz olduukları için tutmazsa diye de korkuyorum Hulusi beye sormuştumtüp bebek ekbinde olacakmış demek ki tecrübesi var. Bakalım kısmet güvenmekten başka çarem yok.

hadi hayırlısı olsun bende yazmayınca merak ettim seni :)
acıbademde doktorların cvlerinde yazıyor ya hulusi beyde tüp bebekle ilgili cv sinde var ..
yarın mı açılıyormuş iyi bak kısmet işte her şeyde bi hayır var

içini rahat tut sen olurmu olmazmı diye düşünme doktorlarda bi aracı sonucta llahın izniyle olur inş.evinde olması tabi büyük rahatlık baska şehir zor

Son düzenleme:

yok canım yarın değil yanlış olmuş yazın olacaktı nisan da gözüküyor aslında nette bir yerde açılma tarihi ama ancak açılması falan mayıs olur bende temmuz ağustos yaptırıcm zaten hayırlısı. cv görmedim ama ben Hulusi'nin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…