Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

bu arada muayne ücreti 42 tlydi şimdiye kadarki tahlillere ekstra bişey vermedim.
sağol canım cevapladığın için.
Hulusi bey hakkında hep olumlu şeyler okudum bu sayfalarda.demekki gerçekten ilgili ve bilgili bir d.r
dediğin gibi hepimiz hakkında hayırlısı olsun.sana da sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim canım.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım.
oldukça pahalı gerçekten.acıbadem farkı işte.taksit imkanı ile düşünebilirim ben de.
sana da acil şifalar dilerim canım.Allah hayırlı sağlıklı ve vakitli doğum nasip etsin inşallah.

Yeni bilgi:

Prens/prenses paketi: 500 tl
Vip paket:1000 tl

Keşke biri bize ısmarlasa, vip anne olsam ne güzel olur :)
bu paketler yukardaki fiyatların üstüne ekleniyor değil mi yanlış anlamadıysam

yorumlarında çok haklısın canım.
ben ilk doğumumu devlet hastanesi doğum evinde yaptım epiduralle.
2oo6 da.doğal olarak hiç para ödemedik:))
ama tekrar orayı düşünmem .büyük konuşmayayım ama o zaman demiştim bi daha doğum yaparsam bu hastaneye gelmem diye.
şimdi yine epidural sezaryen düşünsem tabi önce hamile kalmam lazım.:))- 2500 tl yi gözden çıkarıcam paşa paşa.ama bu neyin parası diye de düşünmeden edemiyor insan.
bi de şu var.ben bu kadar paraları vermeyi gözden çıkarıyorsam iyi bir muameleyi beklerim.mesela dr. umun titiz, dikkatli ve becerikli, sağduyulu olmasını ve hiçbir ihtimali atlamadan beni takip etmesini beklerim.
ama özel de olsa görüyorum bazen gittiğim dr. lar gayet ilgisiz.sadece 5. dk.ayırıp sana başından savıyorlar.bu dediklerim kadın doğum dışındaki dr.lar.özelde henüz bi kadın doğumcu tecrübem olmadı. o yüzden kendime güvenebileceğim bir dr. arıyorum.
benim en çok beklediğim yukardaki özelliklerin dışında bu güven duygusu.
İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun...

Özlem Hanım Turgay Şener'e detaylı organ taraması için yönlendirdi, çok ayrıntılı bir inceleme yapıldı benim içim de rahat etti, 170 tl ödemeniz bütçenizi çok sarsmayacaksa tavsiye ederim.

Hulusi beyde ona yönlendirdi sen kaçıncı haftada yaptırmıştın hatırlıyor musun?Bende gidip yaptırıcam inşaallah.

merhaba arkadaşlar bana acil yardım edermisiniz önümüzdeki ay ümitte aşılamam olacak ilçalar ve aşılama toplam 1000 tl ssk lıyım devlette yaptıran varmı orda kaça maal olur doktorum birde reçete verdi 3 gün içinde mağlum almam gerek acaba devlete gitsem bu iğneleri almasam tekrar doktor iğne verdiğinde alabiliyormuyum heyet raporuda aldım devlet hastanesinde tavsiye edebileceğiniz doktor varmı

merhaba benim bu üçüncü gebeliğim, ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, Rabbim ikinci gebeliğimde oğlumu verdi bana şimdi de onun kardeşi iinci prensim geliyor ve üçünde de doktorum Fatih Öğüç...Acıbadem doğum ücretleri yazılmış o konuya girmeyeceğim ancak şöyle bir durum gündemde; Fatih Bey'in SGK ile anlaşması bitiyor ve 15 Nisan'dan sonra muayene ücreti 190 TL olacak artı doğum ücretleri ile ilgili olarak da +1000 ila 1500 TL civarı bir artış söz konusu...yarın muayeneye gittiğimde daha detaylı bilgi alıp paylaşırım eğer daha ileri tarihlere kadar randevu almamış arkadaşlar varsa kendisinin hastası, onlar için bir bilgilendirme olur...çok yükseliyor meblağ yalnız...

bana yardım edebilecek kimse yokmu

Canım ümit hastanesi de özel hastane ayrıca doğu fiyatları da oldukça makulmüş doktorlarını da çok beğeniyorlar ama doğum sonrası odaları nasıl bakım nasıl bilmiyorum. Acıbademin bir kalitesi var insan güvende hissediyor ama asıl iş doktorda bitiyor ben Hulusi beye gidiyorum ve çok güveniyorum rahatım bu yüzden tercih ettim 2 aşılamama da baya para verdim şimdi bu sonu sanırım tüp bebek merkezi açılacak yine orada yaptırıcam yazın kısmet.

Fatih betin sgl anlaşması nasıl bitiyor anlamadım sgl anlaşması doktoruna göre mi yanii hastane sgk kabul ediyorsa orada çalışan her doktor da sgk lı hasta bakabilir yani biri sgk lı biri değil olmaz ki. Hastanenin anlaşması var sonuçta. 190 tl çok fala bir ücret kaldı ki halihazırda gebe olan ve ona giden kişiler var mecburen doğuma kadar devam etmek zorunda doğumlara da bir o kadar zam gelirse kimse gidemez çünkü zaten normal doğum 1.500 1.000 tl üzerine gelirse 2000 o zaman sezeryan v epiduralli szeryan daha fazla olacak demektir ki ben zannetmiyorum böyle zor bir durumda bırakılacağını hastaların çünkü zaten daha ocakta zam geldi.

dün ben muayeneye gittim danısmada birileri görüşüyordu fatih beyin sgk ile anlşaması bitiyor artık dedi danışmadaki bayan..

bencede vıp çok manasız bişey..epiduralinde bu kadar pahalı olması saçma açıkçası

bencede vıp çok manasız bişey..epiduralinde bu kadar pahalı olması saçma açıkçası

bence de çok saçma şöyle mantık yürütüyorum onvak yani eski onvak ümitin vişnelik şubesi oldu şimdi orası, o zamanlar ben bebek düşünürken 600 tl idi sezeryan epidurali geneli diye ayrım da yoktu. Ümitte de çok cüziymiş ki ümitin doktorlarını da çok övüyorlar kaldı ki sezeryan komplike bir işlem anestezi veriyorlar falan diye zaten normal doğumda pahalı ee anesteziye neden ayrıca para veriyoruz ki epidural bile olsa hadi alıyorlar 500 tl ne yaaa ben aşılamamı zaten 640 tel ye yaptırdım epiduralle nerdeyse aynı fiyat. İyice cılkını çıkardılar demek ki hasta sayısı arttıkça mecbur olmasam yazı tüp bebek yaptıracak olmasam hiç gitmicem enayi gibi hissediyor insan kendini yaa öbür özel hastanelerden farkı ne ki bu kadar para alınıyor fazladan kapı süsleniyor falan yani bir de odaları güzel hemşireleri belki daha ilgilidir bu kadar.

dün ben muayeneye gittim danısmada birileri görüşüyordu fatih beyin sgk ile anlşaması bitiyor artık dedi danışmadaki bayan..

Bu da çok garip hastanenin kendisinin sgk ile anlaşması varsa orada çalışan tüm doktorların sgk üzerinden hastalarına bakması gerekmiyor mu hastanenin anlaşması yoksa tüm doktorlar sgksız bakar neden sadece Fatih'in anlaşması bitiyormuş düşünsene oraya giden o kadar hamile var pat diye son dk dr değiştiremezler muayene 190 olacakış herhalde sgk bitince ki çok ciddi bir rakam bu. Doğumda Fatih beyle olacaksa sgk yok diye o da pahalı olursa ne yapcak o gebeler. Başka dr geçecek yazık değil mi.

baan fatih beyi önren de olmustu düşünüyorum o zaman iyiki gitmemişim..her muayene 200 tl versem hadi zorlaya zorlaya ama belki vermey calsırrdım aam değiştrisemmi diye düşünürdüm zorlanabilirdimde..iyi ki gitmemişim.yazık deva eden hastalarına..

paket işine gelince de oda süslüyorlarsa sırf hiç paket falan seçmesem diye düşünüyorum bile..yoksa o oda süslerini falan dısardan alsak 50 100 tl 500 lira ne oalcak lhousa serbeti alsan ne kadar tutacak..o paket konusundada pek kararsızım 1 2 ay geçsin detaylı konusunca inceleyip karar verecem.. zaten dogum fiyatları pahalı bide eksta bişey eklemesem bebege baska sey alsam diyorum

Tekrar merhaba arkadaşlar, Fatih Bey'in anlaşması ayın 15'nde bitiyor ve muayene ücreti 160 TL olarak, doğum ise 3500 TL olarak belirlenmiş, ayrıca isteyeceği tahliller ve NST için de ücretlendirme başlayacakmış onlar haftaya netleşecekmiş bugün öğrendiklerim bunlar... özel ümit, sakarya, medline vb diğer özellerde nedir ücretler bilenler yazabilir mi son durumları?

Sadece Fatih beyle doğum yapanlar bu ücreti ödeyecek dimi diğer doktorlara gidenler normal ücret ödeyecek. Bunu aklım hafsalam almıyor hala yaa hastanenin kendisini sgk anlaşması varsa tek bir doktorun nasıl bitiyor anlaşması. Yazık değil mi Fatih beyin hastalarına hamileliğini orada sürdüren kişiler var pat dye böyle bir uygulama yapıyorlar bir de nst ve tahlillerde ayrıca ücretli mi olacak. Tüp bebek merkezi açılıyor kısa zaman için makineler gelmiş bu ay sonu açılır sanırım acaba tğp bebekte görev alacak doktorların da muayene ücreti değişecek mi çünkü ben Hulusi'ye gidiyorum ve o da bu kadroda olacak. Onunda tüp bebek yapmaya başladıktan sonra muayene ücretleri artarsa napıcaz. Hadi ayda bir 160 verdik diyelim 3500 doğum ücreti çok çok fazla ve tüp bebek yaptıracağım için oraya gitmek zorundayım ancak Hulusi beyinde anlaşması biterse tüpü yaptırır sonra başka hastaneye geçerim ben. Valla diğer özellerde çok cüzi miktarlar bir araştır konuş derim.

Verdikleri bilgiye göre bu durum sadece Fatih bey için geçerli, diğer doktorların SGK anlaşmaları sürüyor, onların ücretlerinde bir değişikik olmayacak anladığım kadarıyla... Hastane bazında değil doktor bazında yapılıyormuş anlaşma demek ki, Fatih Bey tüp bebek merkezine geçeceği için hasta azaltmak adına böyle birşey yapıyor olabilirler çünkü tüp bebek için bir yoğunluğu olacak zaten, bundan sonra normal gebeliğe daha az vakit ayıracaktır bu yüzden böyle bir düzenleme yapılıyordur...(gibi geldi bana)

Kızlar vip paketi seçecek olmamın en önemli sebebi ise, annemin çok sağlık problemi var, kayınvalidem de hayatta değil, vip paket alırsanız tuvalete bile hemşireler götürüyor, refakatçiye hiç iş düşmüyor. Ayrıca vip pakette suit oda var, şehir dışından gelecek annemle babam, emzirme zamanı babam hemen televizyonlu 2.odaya geçer, rahatı bozulmaz diye düşündüm.

Bebeğim sağlıklı doğsun da başka hiç bir şey düşünmüyorum. Çok problemli bir hamilelik geçirdim, kızım sağlıklı doğsun ben de şımarayım istiyorum :)

medlıne muayen 42 diye biliyorum sanırım acıbademle dogum ücretlri arasında 1000 tl kadar fark var bi arkadastan duymustum

ay Allah korusun bende Hulusi beydeyim çok üzülürüm öyle bişey olursa ..zaten normalde de az para vermiyoruz iyice zorlaşacak umarım onun anlasmasında bişey olmaz..

Bende öyle bir şey duymuştum, Acıbadem hastanesi SGK ile anlaşmasını iptal edecek diye ama Acıbadem'in 444 lü numarasını aradım 2 kere ikisinde de böyle bir şey yok dediler. Bursa Acıbadem'de SGK ile anlaşma yok ve Doğum ücretleri 8.000 TL civarında diye duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…