- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
dejavu one inşallah hayırlı haberler alırız :)
inşallah canım bekliyoruz bakalımm ben umutsuz olsamda dikkat ediyorum tabii. İşe geldim neyse yorucu bir işim yok masa başı.
umutsuz olma bende umutsuz oldugum zamanlar hatta bi gün anneme dedim bu hamile kalmak zor bişey heralde diye o gün hamile olduğumu öğrendim.umutlandıgım aylarda hiç bişey yoktu
bende bugün kalp atışını duymaya gitcem inş..
benimde şükür çok yorucu işim yok masa başı dışarı gitmek gerekincede ben gitmiyorum eşim gidiyor beraber çalışıoyoruz.
şimdiden rapor izin almak istemiyorumda ilerde kullanmak daha iyi olacak :)
aynen dediğin gibi böyle zamanlarda müjdeni alacaksın sende ne umutlanıp odaklanacaksın ne de umutlanmadıgın tam ortada bişeyler hissederken :)insan en umudunu kestiği anda Rabbim nasip ediyor işte bende tamamen umutsuz değilim sonuçta bir tedavi göedüğüm için umut elbette var ama olumsuzlukları da düşünüyorum işte yine de geçen sefer ki gibi bir odaklanma söz konusu değil. Şimdi bir sorun kanama vs. yoksa alma tabii canımm ne grek var ayy ne güzel bir duygudur kimbilir kalp atışlarını duymak ama yazmamışsın daha gelip haber versene ne yaptınn.
Kızlar bugün Turgay Bey'e gittim ve hayal kırıklığına uğradım. Muayene sonrası Özlem Hanım'la yaşadığımız problemlerden kısaca bahsettim, doktor değiştirmek istediğimi, kendisi de talep ederse sürece onunla devam edeceğimi, doğumumu onun yaptırmasını istediğimi, doğuma girmek istemezse doktor önermesini rica ettim ve hiç beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım. Özlem Hanım'ın işinde iyi olduğunu, her şeyi bilmesi gerekmediğini, doktor olmadığım için doktorluğunu eleştiremeyeceğimi söyledi. Artık doğumlara girmeme kararı aldığını belirtti. Bu saatten sonra torpilin yoksa Acıbadem'den başka doktor seni kabul etmez, doktor ismi önermem de etik olmaz dedi.
Ben ne yapıcam şimdi? Kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum. Acaba Özlem Hanım'la devam mı etsem, Hulusi Bey'e mi gitsem yoksa torpil mi arasam?
Kızlar bugün Turgay Bey'e gittim ve hayal kırıklığına uğradım. Muayene sonrası Özlem Hanım'la yaşadığımız problemlerden kısaca bahsettim, doktor değiştirmek istediğimi, kendisi de talep ederse sürece onunla devam edeceğimi, doğumumu onun yaptırmasını istediğimi, doğuma girmek istemezse doktor önermesini rica ettim ve hiç beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım. Özlem Hanım'ın işinde iyi olduğunu, her şeyi bilmesi gerekmediğini, doktor olmadığım için doktorluğunu eleştiremeyeceğimi söyledi. Artık doğumlara girmeme kararı aldığını belirtti. Bu saatten sonra torpilin yoksa Acıbadem'den başka doktor seni kabul etmez, doktor ismi önermem de etik olmaz dedi.
Ben ne yapıcam şimdi? Kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum. Acaba Özlem Hanım'la devam mı etsem, Hulusi Bey'e mi gitsem yoksa torpil mi arasam?
merhabalar
Ben de Eskişehir de iyi bir kadım doğum doktoru arıyorum.
Aklımda olanlar Sakarya HAstanesi-Rabia KAragöz
Medline Hastanesi-Emine Elmas Etiz
Acıbadem Hastanesi_Özlem Gürsoy
Bu Dr.lara gidenler var mı yenilerde aramızda.
Fikirlerinizi payşalabilirseniz çok sevinirim.
İlk aşamada rutin bir kontrol için gitmeyi düşünüyorum.
İlerde muhtemel bir gebelik te olursa o zaman da devam edebileceğim bir dr. olsun istiyorum.
Hastanelerin yeni doğan yoğum bakım ünitesi olması şart tabi bu arada.
Sakarya da ve Acıbademde varmış ama medline dan henüz emin değilim.
Bu arada bu soruyu dr. tavsiyeleri başlığına yazmıştım ama er-ca arkadaşın tavsiyesi üzerine buraya da kopyaladım.sağol canım:))
Sonuçta sizler hamilesiniz devam ettğiğiniz dr. lar var.
fikirlerinizi almak istiyorum sizlerin.
hepinize hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar dilerim bu arada:))
ben acıbadem Hulusi beye gidiyorum memnunum önerebilirim de kendini rahat ve güvende hissedebilirsin.
Özlem hanım için nerde araştırdıysam olumsuz şeyler olumluya göre daha fazla bide çok asık suratlı..onun dışında diğer bayanlara gitmedim bilmiorum..
sakarya hastanesini hastane olarak beğenmedim pek. sakaryada ramazan beyden memnun olan kişiler tanıyorum
Cevap için teşekkürler canım.
Hulusi beyin ismini çok duydum.
Hemen hemen hepsi olumlu yönde senin dediğin gibi.Aslında düşünebilirim.
BAyan Dr. da tercihen daha rahat hissediyorum birz da o yüzden bayan dr. ları araştırıyorum.
ilk doğumu bayan dr. la yapmıştım.
gerçi henüz hamilelik yok ama dr. telaşı sardı beni:))
Acıbademde karşıma çıkabilecek ekstra maliyetler de gözümü korkutuyor aslında.
sen bir fiyat konuştun mu canım.paketler oluyormuş okuduğum kadarıyla.
ayrıca yatak -refakatçi-yoğum bakım masrafları da olucak mı yoksa herşey pakete dahil mi.
işte herşeyi düşünmeye çalışıyorum dr. seçerken.tabi ilerisini de planlayarak.
sana da hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar dilerim şimdiden canım:))
bende ilk başta bayana gittim ama doktorlar için ağız burun neyse aynı yani.ve bayan doktorlarda çok daha fazla acı çektim ben.eğer çok takıntın yoksa dene derim ben
ben henüz hiç bişey konusmadım 4. ayı bulana kadar bekleyim diye düşünyorum..sanırım 2000 biraz altı ve üstü olur tahminmce o paketleri sormadım ama sordugumda bilgilendiriyim olmazsa gelecek ay kontrole gidince sorarım.. hoş kime soracağımı bilmiyorumda..
benim en büyük korkum normal dogum olsun isterim ama cok korkuyorum sezeryan istesem yapmam dermi doktor ondan korkuyorum..onu da daha şimdiden konuşsam ters tepki alırım diye ne diyeceğimi bilemiyorum
kızlar merhaba ben de eskişehir de yaşıyorum henüz hamile değilim olmaya çalışıyorum acıbadem de arkadaşım doğum yaptı fiyatları şöyle normal doğum 1500 epiduralli normal 2000 sezeryan 2000 epiduralli sezeryan 2500 yatak refekatçi hepsi içinde.henüz benim de bi doktorum yok ama kararım tanser bey olacak gibi
Bende acıbadem de hulusi beye gidiyorum bende çok memnunum doktorumdan,az ve öz konuşuyo kendisi, er_ca o doğum koçuyla ne zaman konuşuyorsun?
acıbadem yenidoğan yoğun bakımdan ücret almıyor.
epidural normal oldum çok rahat oldu. eşimde girdi doğuma çok memnun kaldık.
Hulusi bey son anda eğer istersen sezeryana alalımdemişti. normal doğum yanlısı ama takıntılı değil. biz 2300 ödedik. prenses paketti sanırım.