Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Kızlar acıbademe son günlerde giden oldu mu birdaha zam gelmiş diye söylentiler varda sizlere sorayım dedim:44:

haftaya gitcem ama bilmiyorum :S artık gelmesin bu kadar yeter ne zammıymış dogumlara flandamı gelmiş muayene ücretlerine mi?

Daha zam geleceğini sanmam acıbabemde ocakta geldi zaten ki okkalaı bir zamn yani aşılamya kasımda 560 verdik martta 640 verdik yanii 80 tl zam ee doğum ücretlerine de gelmitşi zaten daha yapmazlar bence..

Geçen hafta gittiğimde 2013 fiyatları için normal doğum 1500, sezaryen 2000 tl demişlerdi.
Önümüzdeki hafta da paket içeriklerini ve fiyatlarını öğrenicem, umarım fiyatları uçuk değildir :)

Geçen hafta gittiğimde 2013 fiyatları için normal doğum 1500, sezaryen 2000 tl demişlerdi.
Önümüzdeki hafta da paket içeriklerini ve fiyatlarını öğrenicem, umarım fiyatları uçuk değildir :)

Paketlere 500 daha ekleniyo canım prens prenses paketleri.Yani bende en son gittiğimde ocak ayından sonra gelmişti zaten,13 nde gidicem kızlar o zaman öğrenirim eğer sizler daha önce giderseniz yazın olur mu:44:

Paketlere 500 daha ekleniyo canım prens prenses paketleri.Yani bende en son gittiğimde ocak ayından sonra gelmişti zaten,13 nde gidicem kızlar o zaman öğrenirim eğer sizler daha önce giderseniz yazın olur mu:44:

bende 10 15 arası gitcem soralım ikimizde öğrenelim..paket olmayınca içeriğinde ne oluyo acaba

Daha zam geleceğini sanmam acıbabemde ocakta geldi zaten ki okkalaı bir zamn yani aşılamya kasımda 560 verdik martta 640 verdik yanii 80 tl zam ee doğum ücretlerine de gelmitşi zaten daha yapmazlar bence..

ne kadar abartı fiyatlar ya tamam illaki fark olur hastane gösterişli yeni ismi var ama bu kadarda çok diğer bi çok hastanede 450 normal sezeryan 600 civarı falan

canım paket fiyatları da 500 tl farkediyor prens prenses bilmiyorum ama vip paket 2500 olmuştu sanırım çok geldi bize daha hamile değilim ama zam gelmden önce vip düşünmüştük sonra zam geldi hem de gereksiz şeyler var içinde yani bence gerekli değil sadece presn prenses paketi yeter bence odayı falan da süslüyormuş o pakette zaten..

günaydın arkadaşlar
Acıbademdeki ücretleri ben de çok merak ediyorum.Sezeryan 2500 tl diye okumuştum yine burda.daha da mı artmış yaaa.üzüldüm şimdi.
Benim de muhtemel bi gebelik durumum var.Testlerde henüz silik çıkıyor ama bir iki güne kan testi yaptırıcam.Bu arada dr. akarar vermem gerek.
Kızlar bana yardımcı olurmusunuz.Dr.lar hakkında çok bilgim yok.İlk oğlumu 2006 da doğum yaptım.Gülbin hnm dı.Ama Ümit hastanesine gitmek istemiyorum.
Eşim de acıbademe git diyor.Hastane uzak araba yok.Bu da sıkıntı.
Acıbadem de Meliha hnm ın hastaları varsa bana fikir verebilirler mi.Meliha hnm veya Hulusi beyi düşünebilirim.
Muayene ücreti ne kadar?
Tahlil ve testlerde fark ücreti alınıyor mu?
Bu doğum paketi dediğimiz ücretlere yatak-refakatçi filan dahil mi?
Allah göstermesin yoğun bakımda kalma durumunda fark olacak mı?
Ne bileyim kızlar ücretler aklımı karıştırıyor.Gelirim var çok şükür ama ev kredisi ödüyorum yüklü miktarda.İster istemez endişeleniyrum.
Bana yardımcı olursanız çok sevinicem...

kimse uğramamış daha:KK43:(((
Meliha hnm ın hastası yok mu hiç burda .
hadi gelin de bişeyler yazın.
eğer testlerim kesinleştirirse haftaya bi dr. bulmam lazımmmmmm:))

seni etkilemek istemem her hastanın doktorundan bekelntisi faklıdır..
ben meliha hanıma bi kere göittim güleryüzlülüğü dışında bişey göremedim..enfeksiyon şikayetiyle gitmiştim muayene esnasında çok acı çektim diye çok acı çekiyosun bakamıcam dedi bakmadı ve şikayetlerime gör ilaç yazdı hamilelik şüphem olabilir dedim o zaman adet olmayı bekle öyle kullan dedi ne bi test yaptı ne birşey..teyzemin tanıdıgı bi doktora gittim burada değil oteşhisi koydu ilaç yazdı ama test sonucları cıkamdan ilaçları alam dedi o gün hamile oldugum ortaya cıktı ben bilinçli olmasam o ilaçları kullanabilirdim... eskişeşhirde döndüğümde doktor meselesi koca bi soru işaretiydi ..hulusi beye bi kere gitmiştim ama ufak bi şey içindi bi fikrim yoktu ama kafamda bi yerde vardı..yada ümit hastanesi tanser bey..ikisinden biriydi.
Hulusi beye başladım Meliha hanımda çektiğim acının çok daha azını çektim muayene esnasında psikolojik olarak muayne beni korkutuyo ama su an hulusi beye devam ediyorum çok memnunum inşallah böyle gitmesini umut ediyorum..insanı germiyo sıkıntı vermiyo kaprisi yok güven veriyo bana nedense daha rahatım çok korkmama rağmen.başka doktorda olsam korkum dahada büyüyecekti yine var ama bi güven de var
doktorlar aslında aracı tabi iyi olması iyi elektrik almak çok önemli..beklentini karsılasması çok önemli doktorun ..Hakkımızda hayırlısı hepimizin

Arkadaşlar merhaba,
dun acıbadem de muayene olmuş biri olarak son durumları sizinle paylaşmak istedim. şu an 34+2 gunluk hamıleyım baska bı sebep durum sebebıyle melıha hanımda ılk defa muayene oldum.. Bebegın boynuna kordon dolanmıstı onun ıcın gıttım erken doğum rıskımı ogrenıp gerı cıktım..
Herneyse..

Normal doğum: 1500 tl
sezeryan 2000 tl
sezeryan+epıdural anestezi 2500 tl..

Ama epıdural de ağrıları hıssetmıyorsun zart zurt bı suru bılgı verıyor yanı oa yonlendırıyorlar..
2 gece 1 kısı refakatcı ıle kalma, lohusa sebeti, kapı suslemesı dahıl...
Daha da bı sey yok..
Doğum sırasında herhengı bır komplıkasyon olusursa coookkkk extrem durumlar olursa ayrı ucretlendırme yapılıyor mus mus mus...

Kredı kartınıza 3 taksit,
yapı krediye bu aya ozel 3+4 taksit..

Hepınıze hayırlı dogumlar olsun..

Arkadaşlar merhaba,
dun acıbadem de muayene olmuş biri olarak son durumları sizinle paylaşmak istedim. şu an 34+2 gunluk hamıleyım baska bı sebep durum sebebıyle melıha hanımda ılk defa muayene oldum.. Bebegın boynuna kordon dolanmıstı onun ıcın gıttım erken doğum rıskımı ogrenıp gerı cıktım..
Herneyse..

sezeryan 2000 tl

Ama epıdural de ağrıları hıssetmıyorsun zart zurt bı suru bılgı verıyor yanı oa yonlendırıyorlar..
Daha da bı sey yok..
Doğum sırasında herhengı bır komplıkasyon olusursa coookkkk extrem durumlar olursa ayrı ucretlendırme yapılıyor mus mus mus...

pek iyi oldu bilgilendirme teşekkür ederiz..bebeğinin saglık durumu iyidir inşallah ..

Yeni bilgi:

Prens/prenses paketi: 500 tl
Vip paket:1000 tl

Keşke biri bize ısmarlasa, vip anne olsam ne güzel olur :)

Organ taraması için turgay şenere giden varmı kızlar? Bi arkadaşım meliha hanıma gidiyo o mecbur değilsiniz demiş ama arkadaşda pek gitmek istemiyordu zaten benim doktorum bişey yok ama gidersen içimiz dahada rahat edecek ben özellikle kalp için istiyorum dedi bende gidicem zaten bi kere oluyo hem içimiz rahatlar burdan giden var mı diye merak ettim?

Özlem Hanım Turgay Şener'e detaylı organ taraması için yönlendirdi, çok ayrıntılı bir inceleme yapıldı benim içim de rahat etti, 170 tl ödemeniz bütçenizi çok sarsmayacaksa tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba,
Herneyse..

sezeryan 2000 tl

Daha da bı sey yok..

sezeryanın 2000 olduğunu biliyordum ama epidurale ayrıca 500 verildiğini bilmiyordum bak çook açma birşey yaa sezeryanı içindedir zaten anestezi ister genel olsun ister peidural ne yani bir iğne içinde uyuşturucu madde var yapıyorlar 500 tl. 2000 tl yi neye alıyorlar acaba bir neşter bir tampon ve dikişe bakıyor olay her yerde aynı işlem değil mi kuş konduruyorlar sanki ümitte onvakta ki onvak haberiniz var mı bilmiyorum ümit hastanesinin vişnelik şubesi ldu tüm onvağın doktoları da oraya transfer olmuş oldu onvak artık ümit yani orada da çok cüzi yani sezeryan ve farklı bir işlem yapılmyordur. Aşılama yaptırdım iki kez doktorumdan memnuunm diye araştırmadım ama ümitte 250 tl birşeymiş aşılama dağlar kadar fark var acıbadem de 640 tl verdim yanii. Ama işte tüp bbek merkzi açılacak orada yaptırıcam kontrollerimde orada olacak tabi ki doğumda mecburen aba fahiş fiyatlar bi dr dedik bunu çok değişmedi aslında dedi ama bir yandan da İstanbul şubeleri daha pahalı.

Yeni bilgi:

Prens/prenses paketi: 500 tl
Vip paket:1000 tl

Keşke biri bize ısmarlasa, vip anne olsam ne güzel olur :)

valla vipe hiiiç gerek yok çok gereksiz şeyler var değmez içi baya kalabalık ama boş ona verilen paraya bebeğine birşeyler alırsın bana eşim vıp olur demişti zam gelmeden önce ama zamlardan sonra yok aman kalsın dedim. N egerek var ki yanii 2 gün için hem benim hastaneye kimse gelmez eve gelirler kalabalık istenmiyor odalar napıcma şekerini falan başla şeylerde var ama gerek yok.

X