- 25 Eylül 2009
- 457
- 7
- 37
ben de önceden Ramazan beye gidiyordum ondan hiç memnun kalmadım ama şimdiki doktorum Sabahattin bey keşke ilk başta da ona gitseydim.herkesin memnuniyet derecesi göreceli olabiliyor.
bende sabahattin beye 3, ve 4, aylarda gittim maalesef cinsiyetini bilemedi kız dedi ondan sonra kemal hükmene gittim 4d ayrıntılı ulturasona girdim %100 erkek dedi emin olamadım yinede.... ramazan beye gittim oda erkek dedi yani sabahattin beyi bu konuda tecrübeli olarak görmüyorum bende keşke ilk başta ramazan beye gitseydim dedim eğer 2. çocuk düşünürsek ramazan beyin eskişehirde olması için dua ediyorum. ayrıca sabahattin beye giderken odasına ve ulturasona girmemizle çıkmamız bir oluyodu 2 randevumdada toplamda 10 dk suratını görmedim yani bu yüzden eşim bu bizi başından savıyo deyip doktorumu değiştirmemi istedi ama ramazan beye gittiğimde 10 dk abartısız ulturason 10-20 dk arası görüşme yapıyoruz ve çok tatlı dilli bi doktor bi sürü giden arkadaşım var onu bozuyükten beri takip eden arkadaşlarım var ilk defa ramazan bey hakkında kötü bişey duydum ama sabahattin beye gitmemem için beni uyaran bi sürü kişide oldu. tabi dediğin gibi bunlar göreceli kavramlar.......