Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

gökçeb merhaba ben de sabahattin beye gidiyorum.senin sezeryan olacak sanırım.biz daha o konuları hiç konuşmadık ama merak ediyorum acaba doktorumuz sezeryan isteyince yapıyor mu? ben çok korkuyorum normal doğumdan.aslında sağlıklı ama bilmiyorum.bu arada sezeryan olacaksın doktora birdaha ki gittiğinde sor bence karındaki kesiği dikişle mi kapatıyor yoksa yapıştırmayla mı.benim arkadaşım anadolu hastanesinde sezeryan oldu doktor yeni uygulanan yapıştırma yöntemini kullandı ve süper oldu hiçbir iz veya şişlik kalmadı.

sanıyorum karsı cıkmıyor sezeryana ama tabi bilemiyorum tam olarak, aslına bakarsan ben de cok korkuyorum, rahatsızlığım olmasa da sezeryan isterdim... 24 kasımda gideceğim ben o zaman sorarım canım yapıştırıyor mu dikiyor mu diye, zaten tam doğum zamanı da o zaman belli olacak... :nazar: ama bildiğim kadarıyla dikiş atıyor çünkü salı günü benim kontrolüm varken bir bayan dikiş aldırmaya gelmişti...

ya dikişi hiç istemiyorum ben hem çirkin görüntü oluyor hem şişlik oluşabiliyor.yapıştırma yapar inşallah.tamam canım sor sen bakalım gittiğinde.olmazsa ben de sorarım ama bana güler çünkü daha 24 haftalığım. kaydirigubbakcemile3

gülmez gülmez... benim ne sorularıma cevap veriyo :emir_bebek: internette biraz araştırdım da yapıştırma denilen aslında estetik dikiş vücut kendiliğinden atıyor onu falan yazıyordu bazı yerlerde ne derece doğru bilmiyorum ama

evet canım 38. haftaya girmiş olacağız inşallah :) Eymen bence cok güzel bir isim hem bu senin bebişin he de geç denenlere kaydirigubbakcemile5 bana da etraf Ali'den geçilmiyor diye takılıyorlar ama dinlemiyorum :) inşallah herşey yolunda gider de sağlıkla alırız kucagımıza...
slvmsstr senin kaç gün kaldı doğuma ya da kaç hafta?? sen nerede doğum yapacaksın

hadi canım az kalmış senin de allah kurtarsın....

canım ben 34.haftamdayım ama dedim ya erken doğum tehlikesi var ilacımı kestim mi benim bebiş gelmeye kalkışıyor:)doktor sanırım 36 da en geç kesmek zorunda o yuüzden 36 dan sonra bekliyorum :KK43: doktorum mine inan ve zübeyde hanım doğumevinde yapıcam canım.........

merhaba arkadaşlarr bende esk.liyim ve 4+5 haftalık hamileyim
henüz dr.a gitmedim hangi dr.u tavsiye edersiniz
ben metin acuya gitmeyi planlıyorum hep iyi şeyler duydum onun hakkında
varmı o dr.a giden

slvmsstr, çoğu gitmiş azı kalmış, 36. haftada doğsa da cok sağlıklı olacaktır eminim :) kuzenimin esi de temmuz ayında 36 haftalık doğum yaptı ama şimdi 7 kg oldu maşallah :nazar: hiç dert etme o yüzden sositososito mine hanımı ben de duydum iyi diye, aynı zamanlarda doğum yapıcaz bu durumda seninle de :emir_bebek:
cubuk_kraker herkes kendine en yakın bulduğu doktoru önerecektir elbette, örneğin ben anadolu hastanesinden memnun kalmadım ama cok memnun olan arkadaslar var... ben sebahattin akyılı öneririm onvaktan

slvmsstr, çoğu gitmiş azı kalmış, 36. haftada doğsa da cok sağlıklı olacaktır eminim :) kuzenimin esi de temmuz ayında 36 haftalık doğum yaptı ama şimdi 7 kg oldu maşallah :nazar: hiç dert etme o yüzden sositososito mine hanımı ben de duydum iyi diye, aynı zamanlarda doğum yapıcaz bu durumda seninle de :emir_bebek:
cubuk_kraker herkes kendine en yakın bulduğu doktoru önerecektir elbette, örneğin ben anadolu hastanesinden memnun kalmadım ama cok memnun olan arkadaslar var... ben sebahattin akyılı öneririm onvaktan

canım teşekkür ederim
eşimde illaki onvaka gidelim diyor ya bakalım
karar veremedim henüz
sebahattin beyin özeline mi gidiyorsunuz yoksa onvak'a mı? (kontrollere falan)

özeli yok tam zamanlı onvakta calısıyor, eger düşünürsen hastane olarak onvak cok nezih insanlar bana güven veriyor...sosyal güvenceniz de varsa (benimki emekli sandığı, çalışan) muayeneler 5 lira, tahlil farkları da gayet cüzi. normal doğum 400 sezeryan 600 aklında bulunsun yerimseniben

özeli yok tam zamanlı onvakta calısıyor, eger düşünürsen hastane olarak onvak cok nezih insanlar bana güven veriyor...sosyal güvenceniz de varsa (benimki emekli sandığı, çalışan) muayeneler 5 lira, tahlil farkları da gayet cüzi. normal doğum 400 sezeryan 600 aklında bulunsun yerimseniben

ayy güzelmiş aklıma yattı benimde
2 dr. arasında bi karar vereyim
aslında selahattin bey maddi açıdan daha kolaylık bana ama karar veremiyorum
çok teşekkür ederim gökçecim:1hug:

canım bence ikisine de git kararı ondan sonra ver, ben cok doktor dolaştım ikili test zamanı, çok gerildim cok agladım, o yüzden testler falan baslamadan kendine en yakın olanı seç bence, çünkü zaten hormonlarımız bi garip bir de üzerine moral bozukluğu eklenince cok fena oluyo akannehir

canım bence ikisine de git kararı ondan sonra ver, ben cok doktor dolaştım ikili test zamanı, çok gerildim cok agladım, o yüzden testler falan baslamadan kendine en yakın olanı seç bence, çünkü zaten hormonlarımız bi garip bir de üzerine moral bozukluğu eklenince cok fena oluyo akannehir

evet canım doğru diyorsun,ikisinede bi gideyim hangisini kendime yakın hissedersem onda devam ederim,bazı dr.lar çok asabi suratsız oluyorlar öle biri çıkcak karşıma diye ödüm kopuyor

ben ilk hamileliğimde abdurrahman beye gitmiştim ama 5. haftada kaybettik bebişi, ikinci kez hamile kaldığımda eşim oraya gitmemi istemedi ama benim istediğim doktorun (murat boylu devlet hastanesi) özeli olmadığından ben yine abdurrahman beye gittim, ikili testim yüksek cıktı (1/200) dr bana direk amniyosentez dedi, eşim zaten tavırlıydı hastaneye testi tekrar yaptırmak istedik, devlet hastanesinden tamer beye gittik gercekten sıcak biri ama özeline gittiğinizde testler için tekrar devlet hastanesine gitmek zorundasınız devlette de benim kan örneklerim kayboldu ve ikili test zamanı kaçtı, tabi bu sırada ben hergün agladım. arkadasım aslan beyi önerdi özeli doğusta normalde devlette, o kadar kötüydü ki Allah bi daha hiçbiyerde karsıma cıkarmasın o adamı. onun yüzünden 3 gün migren ağrısı cektim. bu sitede sebahattin beyi gördüm ben gözümde yas onvak'a gittim. o kadar sakindi ki, bi dur bakalım önce 3lü test var ayrıntılı ultrason var dedi önce beni ve eşimi ikna etti. nitekim 3lü test sonuclarım da ayrıntılı ultrasonum da gayet iyi çıktı. elbette Allah bilir bebişimizin tam sağlıklı olup olmadığını ama 3 kuruş fazla almak için zaten gergin olan anne adayını mahvetmek de sığmaz insanlığa... neyse ki gecti, sebahattin bey sayesinde. benim hikayem kısaca bu, aklında olsun, doktor seçimi çooookkk önemli...

ben ilk hamileliğimde abdurrahman beye gitmiştim ama 5. haftada kaybettik bebişi, ikinci kez hamile kaldığımda eşim oraya gitmemi istemedi ama benim istediğim doktorun (murat boylu devlet hastanesi) özeli olmadığından ben yine abdurrahman beye gittim, ikili testim yüksek cıktı (1/200) dr bana direk amniyosentez dedi, eşim zaten tavırlıydı hastaneye testi tekrar yaptırmak istedik, devlet hastanesinden tamer beye gittik gercekten sıcak biri ama özeline gittiğinizde testler için tekrar devlet hastanesine gitmek zorundasınız devlette de benim kan örneklerim kayboldu ve ikili test zamanı kaçtı, tabi bu sırada ben hergün agladım. arkadasım aslan beyi önerdi özeli doğusta normalde devlette, o kadar kötüydü ki Allah bi daha hiçbiyerde karsıma cıkarmasın o adamı. onun yüzünden 3 gün migren ağrısı cektim. bu sitede sebahattin beyi gördüm ben gözümde yas onvak'a gittim. o kadar sakindi ki, bi dur bakalım önce 3lü test var ayrıntılı ultrason var dedi önce beni ve eşimi ikna etti. nitekim 3lü test sonuclarım da ayrıntılı ultrasonum da gayet iyi çıktı. elbette Allah bilir bebişimizin tam sağlıklı olup olmadığını ama 3 kuruş fazla almak için zaten gergin olan anne adayını mahvetmek de sığmaz insanlığa... neyse ki gecti, sebahattin bey sayesinde. benim hikayem kısaca bu, aklında olsun, doktor seçimi çooookkk önemli...

ayy canım geçmiş olsun,senin sinirleirni alt üst etmişler manyak adamlar
neyseki bebeğinin sonuçları iyi çıkmış maşallah,sağlıkla kucağına alırsın inşallahh
bende şimdi her iki dr.a da gideyim bakalım hangisi daha yakınsa bana onu tercih edeyim.
dr. seçimi gerçekten çok önemli

kesinlikle:) inşallah senin hiçbi testinde pürüz cıkmaz, gayet rahat gecirirsin. :nazar: ama işte doktorun önemi cıkan problemlerde görülüyor

o konuda için rahat olsun, tüm doktorlar gayet sakin, ben de ilkinde cok tedirgindim ama doktorum baya rahatlatmıstı

yaa bend eşöle bişey var şimdi keseyi görene kadar rahat değilim ya keseyi göremezsem ya keseyi görürde kalp atışını duyamazsam diye içim içimi yiyor o yüzden hemen gitmek istiyorum
bu sadece bendemi böyle yoksa tüm hamileler aynı endişeyi yaşıyorlarmıfisfisfis

bende de aynıydı:) sanırım herkeste böyle cok da gecikme gitmek için sanırım 5. haftanın sonlarına doğru görülür kese :nazar:

bende de aynıydı:) sanırım herkeste böyle cok da gecikme gitmek için sanırım 5. haftanın sonlarına doğru görülür kese :nazar:

ayy rahatladım valla,bende yoksa ben paranoyakmıyım diye düşünmeye başlamıştım:roflol:
c.tesi gitmeyi düşünüyorum dr.a c.tesi 5+3 olucam allahın izniyle

görünürmüki:uhm:

X