• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

bende eskişehirdeyim..............çok yeni üyeyim ama sorun olmaz sanırım.............

sanada günaydın pardon tünaydın cicika, noashe, ceyda26
aramıza hoşgeldin aren, ne demek herkesle tanışmak için sabırsızlanıyoruz

hihoyyyt
hihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kesinlikle katılıyorum sana abba evde kalmış kız yok burada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
haklısın kuzum yaa cekemıyorlarrr sonrada yok kızına guven olmass vsvs.. :oklava:
bisde eve kalan varmıkıne ii baksınlar vereliniortak

pişttttttt gacılar ne yapıyonuz bakem az kaldı çokk az
heycan dorukta tatlısım yaa bugun dolabı actım dıom sunu gıyyım yok bunu gıyyım sonra dıyomkııı ayy ne giyseeemmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende eskişehirdeyim..............çok yeni üyeyim ama sorun olmaz sanırım.............
hoşgeldın aramıza aren buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
yok daha neler nie sorun olsunkı aksıne çoookk sevınırızzzz hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt günaydın eskişehirin melekleri...hihoyyyt
hoşgeldın noashe buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn bulusmaya senıde beklerıs kuzum hatta varsa baska eseslı arkıdesın kk dan onlarda gelsın haberdar edersen sevınırım kaydirigubbakcemile4 opuyorumnanaktan

tunaydın diyem bende yawss , zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Evet abbacım yaa bir bakan pişman birde bakmayan dermişim;) çok üzülüyorum ya vahidenin ölümünden sonra kalbim dayanmıyor artıkın. Allahım sevdiğimizin acısını gösterme yarabbim.........

merhaba arkadaşlar az kaldı buluşmaya sabırsızlıkla bekliyorum 14 haziranı
hepinize mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hemşerilerim
hihoyyyt

merhabalar,
odunpazarı belediyesinin sergisi var, odunpazarı evlerinde, harika işler var ben sabah gittim, kızkardeşim kursa gidiyor, onunda işleri vardı görmenizi tavsiye ederim, çok güzeldi, yarında eski gima binasında tepebaşı belediyesininki açılıyor, saat 2 de orayada gideceğim,

iyi aksmalar kısslarrr a.s.
yaa bugun hava berbat bungundu yaa .. az daha bayılıyordum fenalastım bi an :(( neysekı yanımda annem vardı haa bide suyumuz .nefes alamadım goğsun daraldı :((

daha okadar sıcak değil ama bana dokundu işte. şimdi iyiyim birazcık yorgunum okadar.

aman dikkat edın kısslarr kendinize :1hug: a.s.

sağol tatlısımmm :1hug: :1hug:
sanırım bunyem daha yaz olayına alışamadı :((

kıss senın bebısın daha kucuk sıcaklara aman dikkat diyim a.s. a.s.

ayy nedense şimdi aklıma geldı alıntı yapmak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet abbacım yaa bir bakan pişman birde bakmayan dermişim;) çok üzülüyorum ya vahidenin ölümünden sonra kalbim dayanmıyor artıkın. Allahım sevdiğimizin acısını gösterme yarabbim.........
Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn :)
evet tatlım çok zorr yaaa , kımsenın basına vermesın :Saruboceq: aminn ;-)
günaydın güzeller hepinizi öpüyoruz oğluşumla
bissdee senıı kocamannn opuyorussss canikomm
merhaba arkadaşlar az kaldı buluşmaya sabırsızlıkla bekliyorum 14 haziranı
hepinize mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hemşerilerim hihoyyyt
1haftacık kaldı nerdeyseee yawss... heycan yok sakinn olalımmm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
delikafadulden delikafadulden zemuszemus zemuszemus sositososito :sm_cool: sositososito hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden delikafadulden

merhabalar,
odunpazarı belediyesinin sergisi var, odunpazarı evlerinde, harika işler var ben sabah gittim, kızkardeşim kursa gidiyor, onunda işleri vardı görmenizi tavsiye ederim, çok güzeldi, yarında eski gima binasında tepebaşı belediyesininki açılıyor, saat 2 de orayada gideceğim,

anamm sizde ne hamaratsınız a.s. :1hug:masallah :nazar:
insallah canım yolum otarafa duserse giderim kaydirigubbakcemile4

Back