- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
haklısın kuzum yaa cekemıyorlarrr sonrada yok kızına guven olmass vsvs..kesinlikle katılıyorum sana abba evde kalmış kız yok burada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
heycan dorukta tatlısım yaa bugun dolabı actım dıom sunu gıyyım yok bunu gıyyım sonra dıyomkııı ayy ne giyseeemmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3pişttttttt gacılar ne yapıyonuz bakem az kaldı çokk az
hoşgeldın aramıza aren buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnnbende eskişehirdeyim..............çok yeni üyeyim ama sorun olmaz sanırım.............
hoşgeldın noashe buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn bulusmaya senıde beklerıs kuzum hatta varsa baska eseslı arkıdesın kk dan onlarda gelsın haberdar edersen sevınırımhihoyyyt günaydın eskişehirin melekleri...hihoyyyt
bende eskişehirdeyim..............çok yeni üyeyim ama sorun olmaz sanırım.............
Evet abbacım yaa bir bakan pişman birde bakmayan dermişimçok üzülüyorum ya vahidenin ölümünden sonra kalbim dayanmıyor artıkın. Allahım sevdiğimizin acısını gösterme yarabbim.........
evet tatlım çok zorr yaaa , kımsenın basına vermesın :Saruboceq: aminn ;-)Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn :)
bissdee senıı kocamannn opuyorussss canikommgünaydın güzeller hepinizi öpüyoruz oğluşumla
1haftacık kaldı nerdeyseee yawss... heycan yok sakinn olalımmm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-merhaba arkadaşlar az kaldı buluşmaya sabırsızlıkla bekliyorum 14 haziranı
hepinize mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hemşerilerim hihoyyyt
merhabalar,
odunpazarı belediyesinin sergisi var, odunpazarı evlerinde, harika işler var ben sabah gittim, kızkardeşim kursa gidiyor, onunda işleri vardı görmenizi tavsiye ederim, çok güzeldi, yarında eski gima binasında tepebaşı belediyesininki açılıyor, saat 2 de orayada gideceğim,
sağol tatlısımmm :1hug: :1hug:
sanırım bunyem daha yaz olayına alışamadı(
kıss senın bebısın daha kucuk sıcaklara aman dikkat diyim a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?