Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

yok tatlım sende ne sakıncası olsun :1hug: :1hug:
evet canım bahce olan kısmından ayırtayım yerı dıom zaten sıcakta (gerci bu esesin havasına belli olmuomu ) içerde ne işimiz var bide sigara dumanı haklısın a.s. gelecek arkadaslarda da içecek olan varsa da zaten havadar bizi pek etkılermez ;-)

aslında en basta kentpark dememın nedeni çocugu olanlar,cocuklarını getırsınlerdi amaç ama sonra oarası çookk uzak olunca kahve dunyasını uygun bulduk kaydirigubbakcemile5
tabii yine kızancıklarınız varsa getırebılırsınız hanımlar a.s. yanımızda sıkılupta mızmızlanma durumları olup sızlerı huzursz etmesınler yeter ;-)

hihoyyytbencede espark daha iyi oldu. daha merkezi, bende Batıkentte oturuyorum, ya inşallah bir aksilik çıkmazda gelebilirim...çok merak ediyorum:sm_cool:

açık hava olduktan sonra sigara problemi olmaz zaten bende kullanıyorum ama kapalı olur belki diye terettüt ettim. dediğin gibi havanın durumu belli olmuyor ama olsun önemli olan tanışmak kaynaşmak.
kentpark cidden bana çok ters olacaktı hem bebiş hem o kadar yol imkansız gibiydi böyle olması iyi olmuş sağol canım

kaç kişiyiz :
1- sütlü kahve
2- cicika
3- pılot andaç
4- Elvira
5- yjasmin
6- nalanna
7- ceyda_26

8- abba

yuppiiiii çoğalıyoruzzzzzz alkisalkisalkis hihoyyyt

espark avm , baglar tarafında kalıyor .
222 barın tam kosesınde yada oyle tarıf edeyım.. diğer yuzu unıversite cad. bakıyor
anadolu unıve giderken yani ;-)
umarım yardımcı olabılmısımdır

espark avm , baglar tarafında kalıyor .
222 barın tam kosesınde yada oyle tarıf edeyım.. diğer yuzu unıversite cad. bakıyor
anadolu unıve giderken yani ;-)
umarım yardımcı olabılmısımdır

yani anadolu yakasında mı onu anlayamadım canım ya herşey kadr yabancı geliyorki şuan:1no2:

ay çok pardon ya ben başlıkları karıştırmışım çok çok çok pardon -tatlicadiarzu-
ben istanbul sandım-tatlicadiarzu-

iyi akşamlar kızlar maşallah bugün muabbeti götürmüşünüz bir carşıya cıkayım dedim sayfalar almış yürümüş kaydirigubbakcemile5 canlarım bir aksilik olmazsa inşallah bende varım :lepi: diyom herzamanki gibi öptüüüüüm

yani anadolu yakasında mı onu anlayamadım canım ya herşey kadr yabancı geliyorki şuan:1no2:
eskin yabancısısın yazcaktım taamda :))
ay çok pardon ya ben başlıkları karıştırmışım çok çok çok pardon -tatlicadiarzu-
ben istanbul sandım-tatlicadiarzu-
ascık tahmın etmıstm -tatlicadiarzu- olsun canım önemli değil a.s.

hoşgeldın tatlısımmm a.s.

kaç kişiyiz :
1- sütlü kahve

2- cicika
3- pılot andaç
4- Elvira
5- yjasmin
6- nalanna
7- ceyda_26
8- seher yeli
9- abba
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyim ama cok yorgunum şimdi carşıdan geldim esnaf sarayının sırasına simit evi acılmış yeni büyük reklam yapmışlar sirkeci simit evi karşıdan beğendim eğer düşünürseni fikir vereyim dedim tam carşının göbeği birde kahve dünyasının pahalı olduğunu duydum benden yazması öptüm görüşürüz

merhaba arkadaşlar...çok isterdim gelmeyi ama iki bebişle mümkün değil...inşallah şu ufaklıklar büyüsün oğlanı babasına postalarım kızımıda alır gelirim...benim yerimede eğlenin kaynaşın...resimlerinizi bekleriz...byeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…