• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

sevgili abba davete icabet etmek gerek.Allahın izniyle 5 temmuzda(çok uzun zaman) 13.30 da bende kahve dünyasındayım.heyecanla bekliyorum!!

Son düzenleme:
hoşgeldın pamuk26 ve ece 73 a.s. a.s.
ozaman bidakine beklıyoruz senı pamuk26 ;-) fotoları çekınıp eklıces buraya ;-)

kaç kişiyiz :
1- sütlü kahve
2- cicika

3- pılot andaç
4- Elvira
5- yjasmin
6- nalanna
7- ceyda_26
8- seher yeli
9- ece73
10- abba
sositososito sositososito :lepi:

slm kızlar ayy tarihi ileri almışsınız çok sevindimkaydirigubbakcemile3 Eğer bir aksilik çıkmazsa bende varım Allah ın izniyle kaydirigubbakcemile5 Yaşşasınnn listeden benim de adım var :teytey::dance:Amaa fotolarda görünemem ki senağlama buluşmaya izin çıktı da ona izin yok. Ama sizlerle tanışacağım için çok mutluyum sositososito bu arada kişi sayısına göre rezervasyon yapılacakmış sanırım ya o gün bir aksilik çıkarda gelemezsem büyük bir problem olur mu:1shok: ? ve bir şey daha ben söylediğiniz yeri bilmiyorum nasıl bulacağım haritadanda anlamadım :(

ayyy evet yaaa kişi sayısına göre rezavarsyon yapılacak bişi olurda ya gelemezsek bir sorun teşkil edermi gerçekten baştan bilelimde

slm kızlar ayy tarihi ileri almışsınız çok sevindimkaydirigubbakcemile3 Eğer bir aksilik çıkmazsa bende varım Allah ın izniyle kaydirigubbakcemile5 Yaşşasınnn listeden benim de adım var :teytey::dance:Amaa fotolarda görünemem ki senağlama buluşmaya izin çıktı da ona izin yok. Ama sizlerle tanışacağım için çok mutluyum sositososito bu arada kişi sayısına göre rezervasyon yapılacakmış sanırım ya o gün bir aksilik çıkarda gelemezsem büyük bir problem olur mu:1shok: ? ve bir şey daha ben söylediğiniz yeri bilmiyorum nasıl bulacağım haritadanda anlamadım :(
evet tatlım ileri aldık daha çok katılım olsun die kaydirigubbakcemile5
neden fotoya ızın yokkı ? :(( sonucta bu bolume uye olmayanlar gıremıyor (dısardan ziyaretcı olarak girdiginde siteye bu alanları goremıyorsun) ve fotolar en çok 2gun durduktan sonra istek uzerine kaldırılıyor şakkıdı ama yinede sen bılırsın bolbol bisleri çekersın artıkınn hihoyyyt hihoyyyt
ayyy evet yaaa kişi sayısına göre rezavarsyon yapılacak bişi olurda ya gelemezsek bir sorun teşkil edermi gerçekten baştan bilelimde

şimdi sorunuz dogrultusunda kısslarrr
kahve dunyası çokk kalabalık oluyor haftasonu, bizde herkes gelebılsın dıe haftasonu bulusalım dedıkya sımdı oturma yerı bulamayız die ben kısı sayısına göre sandalye ve masa ayırtacagım hepsi bu kadar , kapora bırakmak gereksede sorun olmaz yeterki bulusalım hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 liste tutmamın nedeni eger tahmın ettıgımızden de çok katılım olursa ayakta kalmamak adına yerimseniben yerimseniben
kaç kişiyiz :
1- sütlü kahve
2- cicika
3- pılot andaç
4- Elvira
5- yjasmin
6- nalanna
7- ceyda_26
8- seher yeli
9- ece73
10- gunesteki_golge
11- abba
sositososito:lepi:sositososito

Son düzenleme:
espark adresı : Eski Baglar Mahallesi Fabrika Bölgesi
Eski Kurt Kiremit ve Ates Tugla Fabrikasi (222 Park Karsisi) Eskisehir.

kahve dunyası ve espark aynı bahce içerisindeler zaten
sımdı googleden arastırıyorum espark ve kahve dunyasının ikisinin bir resmı var topişe gondercem ;-)

kızlar bende geliyorum eskişehirli hemşerilerimle tanışmayı çok isterim inş.çok önemli bişey çıkmazsa 5 temmuzda bende aranızdayım :)

abba anladığım kadarıyla şehir dışından gelecekler için bu tarihe atıldı buluşmamız.
yanlız ben gerçekten büyük heyecanla bu buluşmanın içinde olmak istiyorum
ve gün geçmiyorki sabırsızlanıyorum acaba bir tek benim için değil tabi benim gibi
düşünende varsa eğer tarihi öne alabilirmiyiz acaba. temmuzda tekrar bi buluşma olur
ozaman şehir dışındakilerle beraber tanışır kaynaşırız.

bu bir öneridir abbacım sen daha iyi bilirsin

elvira sana katılıyorum bende heyecanla bekliyorum buluşmayı
bende senin gibi düşünüyorum belki gelebilecek olanlar için öne alabiliriz
buda benim fikrim söylemek istedim

kızlar bende geliyorum eskişehirli hemşerilerimle tanışmayı çok isterim inş.çok önemli bişey çıkmazsa 5 temmuzda bende aranızdayım :)
hoşgeldın canım a.s.
abba anladığım kadarıyla şehir dışından gelecekler için bu tarihe atıldı buluşmamız.
yanlız ben gerçekten büyük heyecanla bu buluşmanın içinde olmak istiyorum
ve gün geçmiyorki sabırsızlanıyorum acaba bir tek benim için değil tabi benim gibi
düşünende varsa eğer tarihi öne alabilirmiyiz acaba. temmuzda tekrar bi buluşma olur
ozaman şehir dışındakilerle beraber tanışır kaynaşırız.

bu bir öneridir abbacım sen daha iyi bilirsin

elvira sana katılıyorum bende heyecanla bekliyorum buluşmayı
bende senin gibi düşünüyorum belki gelebilecek olanlar için öne alabiliriz
buda benim fikrim söylemek istedim

kıslar asıl tarıhı bılıyorsunuz 21hazırandı ama ozamanda bile kımı arkdas ozaman olmasın dugunumuz var yada o tarıhlerde il dısında olcam veya temmuzda ancak gelıcem esese dendı bende hanı ortak karar olarak temmuz 5 dedım hepimiz bir olalım die alınıpta kırılmalar olmasın istedım acıkcası.

bu arada bende çookk heyecanlıyım hatta heyecanlı olanlar sutlu kahve,seher yeli die gidiyor isimler..

acıkcası hazıranın 13unde (cmt)sbs 14unde (pz)öss var oyuzden bu tarıhler gectıkten sonra bulusalım istemıstım cunku cocugu sınava gırceklerde ,cocukları gibi çok streslıler ve sınavdan sonra bi ohh çekerler dıe hazıran 21demıstım ,pazar olsunkı herkes gelebılsın die saatte 13.30kı dağıldktan sonra baska biyere sozu olan gidebilsin filan.. çoook ayrıntılı dusununce işte bölee tarıhıde uzaga attık mecburıyetten

ozaman soyle yapalım (tarıh değişiyor yine kaydirigubbakcemile3 ) temmuzda eses 2.bulusmayı yapalım herkese uycak sekılde ,il dısındakıler geldıgınde ..

EsEs I. bulusmasıda pazar gunu olan bi tarıh olsun dıyorumkı memur yada esnaf olan hanımlarda gelebılsın ;-) cocugu öss veya sbs ye gırecek olanlar var aramızda taırh 21 hazıran dıyorum yine..
eger cocuklarınız sbs ise 14 haziran pazar gunu bulusalım yok cocugum össye gırıcek dıyorsanız 21 hazırana kalırız kıslar.. :sm_confused: :sm_confused:

abbacım farketmez benim için çocuğu sınava girecek olanlara uyarım ben.
hoş diğer tarihide uyarım no problem sadece çok uzunnnn bi tarih gibi geldide bana.
tarih belli olsun tatlı esesliler buluşalım kaynaşalım

öss yok sanırım sbs var bitek benım bıldıgım ;-)
ozaman eses I.bulusması 14 hazırana alınmıstır umarım bu son tarıh değişimi olur :))
hayde gazamız mubarek ola :teytey:
kısslar mekanı size bırakıyorum cunku guya eseslıyım ama olee pek biyer bılmıyorum :(( saat 13.30 ıyımı ?
buraya geldınızde mekan saat yazın ortak bi karar verelım okişş hatunlar optum sızlerıı a.s. a.s.

:oklava: Ya şu tarihi değiştirip durmayın amaaaaaaaaaaa.. :uhm: .Ortada buluşalım şu tarih 28 Haziran da Espark'ın içinde olsun, herkese yakın, ben ilçeden gelicem yaaaaaaaaaa :1hug:

öss yok sanırım sbs var bitek benım bıldıgım ;-)
ozaman eses I.bulusması 14 hazırana alınmıstır umarım bu son tarıh değişimi olur :))
hayde gazamız mubarek ola :teytey:
kısslar mekanı size bırakıyorum cunku guya eseslıyım ama olee pek biyer bılmıyorum :(( saat 13.30 ıyımı ?
buraya geldınızde mekan saat yazın ortak bi karar verelım okişş hatunlar optum sızlerıı a.s. a.s.

abbacım tarih süper canım. çay bahçesi olurmu peki eğer olursa ya istasyonun çay bahçesi yada sağlık bakanlığının arkasındaki çay bahçesi güzel bence. istasyonun ordaki çay bahçesinde çocuklar için oyuncaklar bile var canları sıkılmaz.

haydın kızlar bizde resim beklyoz katılamıyacağimz için
çabuk buluşun arkadaşlar bol bol resim isteriz esesliler olarak.

:oklava: Ya şu tarihi değiştirip durmayın amaaaaaaaaaaa.. :uhm: .Ortada buluşalım şu tarih 28 Haziran da Espark'ın içinde olsun, herkese yakın, ben ilçeden gelicem yaaaaaaaaaa :1hug:
oyy bebegim seni temmuza bırakacagız 2.bulusmaya artık :1hug:
1.bulusmadakı tam kadro yine olacak sadece biz ascık sabırsız oldugumuz için madem esesteyız bulusalım dedık yerimseniben
il dısından ve ilçeden gelcekler için ayrıca bi tarih ayarlarız bitanem :1hug: a.s.
abbacım tarih süper canım. çay bahçesi olurmu peki eğer olursa ya istasyonun çay bahçesi yada sağlık bakanlığının arkasındaki çay bahçesi güzel bence. istasyonun ordaki çay bahçesinde çocuklar için oyuncaklar bile var canları sıkılmaz.
acıkcası ben saglık bakanlıgının ordakı cay bahcesını bılmıyorum :sm_confused:
istasyondakı cay bahcesı bana uyar,çocukların oyalacagı oyuncaklarda varsa cocuklu hanımlar için iyi olur..:emir_bebek: saat 13.30 da gorusuruz kaydirigubbakcemile5 :lepi::içelim:
haydın kızlar bizde resim beklyoz katılamıyacağimz için
çabuk buluşun arkadaşlar bol bol resim isteriz esesliler olarak.

vala anacım bulusucas bakalım umarım bu son tarıh değişimi olur delikafadulden

Benimkinin kesin emri fotolarda çıkmama -tatlicadiarzu- Artıkın dediğin gibi bende bol bol fotolarınızı çekerim ooooh tam benlik hihoyyyt deeeeeee Kızlar yaaaaaa bende kaç gündür heyecanla bekliyorum temmuz 5 i şimdi hazirana aldınız ben haziranda gelemem ki. Mecburiyetten temmuz diyorum.Çok üzgünüm çoook Ne olucak şimdi ben gelemeyecekmiyim:çok üzgünüm:

Back