- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
selam,hoşgeldın elvira a.s.
hmm anladım canım.. aslında şehrın ortası kanatlının kahve dunyası olsun dıye dusunmustum ama sonrasında fast-foot olan hemde pknık gibi dusunerek kentpark kararına varmıstık.
bana uzak canım ben üniversıte evlerınde oturuyorum.ama bana ayak bagı olcak bişi yok dedıgın gibi bebıs filan olsa zor olurdu elbet.
tabıki olur canım haberirsin. a.s. a.s.
evettt kısslarrr bulusma tarıh -mekan saat belırlendii...
5 Temmuz Pazar günü , Espark'ın yanındakı Kahve Dünyası'nda saat 13.30 da görüşmek üzere.. a.s a.s a.s.
not: listemız doğrultusunda rezervasyon yaptıracağım bilginize , takvimlerinizi işaretleyip o güne kimseye randevu vermeyinizz :1hug: :1hug:
sizleri davet ediyorum hanımlar:sm_cool: :sm_cool::lepi:
evet tatlım mekan ve tarıih kesinlesti.. kaydirigubbakcemile5kahve dünyası ve tarıh kesın tarıh mı kıslarrrrrrr hihoyyyt
ayy canım cok sevındımmm hihoyyyt hihoyyytkahve dünyası nerde esesli hatunlar bana tam olarak tarif edermisiniz.
pek bilmiyorum ben esesi. kocişle konuştum şimdi ok dedi gideceğiniz
zaman ben bırakırım seni nerede buluşacaksanız dedi.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kaç kişiyiz :
1- sütlü kahve
2- cicika
3- pılot andaç
4- Elvira
5- abba
evet tatlım mekan ve tarıih kesinlesti.. kaydirigubbakcemile5
ayy canım cok sevındımmm hihoyyyt hihoyyyt
eşime dediğimde bana ''kokoşlar bi buluşmadığınız kalmıştı'' dio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öyle suslude değilim uyuss ne dio bide :1closedeyes: :1closedeyes:
espark AVMnin yanında kahve dunyası zaten aynı bahce içerinde tatlım,espark etrafında 4buyuk baca var tugladan orulmus ama çookk yuksek ordan bılebılırsınız .orası onceden tuğla fabrıkasıydı sımdı alısverıs merkesı yapıldı bacalarıda aksesuar nıyetıne kullanılıyor kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt :sm_cool: :teytey: a.s.
abba canım orayı biliyorum ben hani kentparktadamı var yada başka yerdedemi var diye merak ettim. ayyy bana heyecan bastı valla inşallah ogün bişi çıkmaz kocişde izin verdi süper olur gelmemalkisalkisalkis
kocişe sordum gidebilirmiyim diye normalde izin vermez aslında tabi gidebilirsin kk senin arkadaşların dostların dedi ayy gözlerim doldu valla oansenağlama:asigim:
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?