Aynen ya ben de kilo verdim. Kızlar şimdi yumurta toplama işleminden çıktım, hep sizi görmüşüm uyuyunca , çıkarken de diyorum kadınlar kulübündeki kadınlarla uğraşmışım:)
Evet ya , çok hızlı oldu herşey ben de şoktayim hala, tip fak 3 sene bekledikten sonra , inşallah sunucumuzda olumlu olur :)Hayırlı olsun canım. Zaman ne çabuk geçiyor. Yeni başlamistiniz halbuki Gerisi daha kolay transfer dışında bişey yok.
Hadi bakalim başladın heyecanlı süreceSelam canım bugun bende gittim hastaneye. Özellikle sordum beslenmeyi bitki çayı ve paketli gıda dışında her şeyi kararında tüketebilirsin dedi. Hafif sporda yapabilirmişiz yürüyüş gibi ama ağırlık kaldırma ve cardio tarzı sporlar yasakmış. Aklında bulunsun istedim
Hayırlı olsun canım. İnsallah saglıkla döllenirler.Evet ya , çok hızlı oldu herşey ben de şoktayim hala, tip fak 3 sene bekledikten sonra , inşallah sunucumuzda olumlu olur :)
Sağol canm inşallah bir sorun çıkmaz. Bundan sonrası kısmet artıkHadi bakalim başladın heyecanlı süreceinsallah hersey güzelce ilerler canım
Cıkmayacak insallah güzelce bi sürec gecirirsin. Bende tık yok hala gelmedi kırmızılar. Biran önce gelir insallahSağol canm inşallah bir sorun çıkmaz. Bundan sonrası kısmet artıksen ne durumdasın
Zaman çok çabuk geçmiyor muCıkmayacak insallah güzelce bi sürec gecirirsin. Bende tık yok hala gelmedi kırmızılar. Biran önce gelir insallah
Geldi kırmızılar bu gün yarın 12.30da randevum. Şimcik sadece estrofem veriyolar bunu kullan 14 gün diyorlar demi canım baska bişi yok yani. Acaba kac gün içinde transfer olurkiZaman çok çabuk geçmiyor muinşallah güzel olur canım. Merak etme gelir bir kaç güne
Gözün aydınGeldi kırmızılar bu gün yarın 12.30da randevum. Şimcik sadece estrofem veriyolar bunu kullan 14 gün diyorlar demi canım baska bişi yok yani. Acaba kac gün içinde transfer olurkiAyyy yaa çoook heyecanlıyım birazda korku var.
Aynen öyle Rabbim yolumuzu kolay eylesin. Yeni yıla bebişlerimizle +1olarak girelim insallahGözün aydınevet canım sadece estrofem verdi 15 gün sonra kontrole çağırıyorlar. Kontrolden sonra sanırım rahim durumuna göre tarih veriyorlar. Sorma o korku heyecan hiç geçmiyor hele yaklaştıkça daha da geriliyoe insan. Bundan sonrası kader kısmet
Yeni yıla nasıl girersek öyle devam eder dimiAynen öyle Rabbim yolumuzu kolay eylesin. Yeni yıla bebişlerimizle +1olarak girelim insallah
Yeni yıla nasıl girersek öyle devam eder dimi
Başladın mı tatlım ilacaİnsallah öyle devam eder 9 ay boyunca
Evet canım bu ikinci günüm. Benim midemi bi hoş yaptı ya. Bulantı gibi. Sizdede yan etki yaptımıBaşladın mı tatlım ilaca
Bende bir iki gündür akıntı var başka yan etki yaşamadımEvet canım bu ikinci günüm. Benim midemi bi hoş yaptı ya. Bulantı gibi. Sizdede yan etki yaptımı
Hangisi ağrı yapan?Kizlar ya, bu karindan vurulan iğnelerin ağrısı nasıl geçer? Bugün ağrımaya başladı, var mi pratik bir çözümünüz?
Çok teşekkür ederim, kan sulandırıcı iğne daha fazla ağrı yaptı. Nedendir bilmem.Hangisi ağrı yapan?
iğneyi yapmadan önce buz koyabilirsin, ilacı çok yavaş zerk edebilirsin, sonrasında yine buz koyabilirsin.
eğer top top olduysa da kolonyalı pamuk ile ovalayabilirsin, kolonyalı pamuğu o top olmuş yerin üzerine bantlayıp o şekilde bırakabilirsin.
Bende de çok morluk yapmıştı. Valla göbeğinizi idareli kullanın, buz koymayı filan ihmal etmeyin. Zira 12. Haftadan bildiriyorum, halen günde 1 iğnem varÇok teşekkür ederim, kan sulandırıcı iğne daha fazla ağrı yaptı. Nedendir bilmem.
Sizin transferiniz oldu mu? Hayırlı olsun sonuç aldınız mıÇok teşekkür ederim, kan sulandırıcı iğne daha fazla ağrı yaptı. Nedendir bilmem.