Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Aynen ya ben de kilo verdim. Kızlar şimdi yumurta toplama işleminden çıktım, hep sizi görmüşüm uyuyunca , çıkarken de diyorum kadınlar kulübündeki kadınlarla uğraşmışım:)
Hayırlı olsun canım. Zaman ne çabuk geçiyor. Yeni başlamistiniz halbuki Gerisi daha kolay transfer dışında bişey yok.

Hayırlı olsun canım. Zaman ne çabuk geçiyor. Yeni başlamistiniz halbuki Gerisi daha kolay transfer dışında bişey yok.
Evet ya , çok hızlı oldu herşey ben de şoktayim hala, tip fak 3 sene bekledikten sonra , inşallah sunucumuzda olumlu olur :)

Hadi bakalim başladın heyecanlı süreceinsallah hersey güzelce ilerler canım

Zaman çok çabuk geçmiyor mu inşallah güzel olur canım. Merak etme gelir bir kaç güne
Geldi kırmızılar bu gün yarın 12.30da randevum. Şimcik sadece estrofem veriyolar bunu kullan 14 gün diyorlar demi canım baska bişi yok yani. Acaba kac gün içinde transfer olurki Ayyy yaa çoook heyecanlıyım birazda korku var.

Gözün aydın evet canım sadece estrofem verdi 15 gün sonra kontrole çağırıyorlar. Kontrolden sonra sanırım rahim durumuna göre tarih veriyorlar. Sorma o korku heyecan hiç geçmiyor hele yaklaştıkça daha da geriliyoe insan. Bundan sonrası kader kısmet

Aynen öyle Rabbim yolumuzu kolay eylesin. Yeni yıla bebişlerimizle +1olarak girelim insallah

Kizlar ya, bu karindan vurulan iğnelerin ağrısı nasıl geçer? Bugün ağrımaya başladı, var mi pratik bir çözümünüz?
Hangisi ağrı yapan?

iğneyi yapmadan önce buz koyabilirsin, ilacı çok yavaş zerk edebilirsin, sonrasında yine buz koyabilirsin.

eğer top top olduysa da kolonyalı pamuk ile ovalayabilirsin, kolonyalı pamuğu o top olmuş yerin üzerine bantlayıp o şekilde bırakabilirsin.

Çok teşekkür ederim, kan sulandırıcı iğne daha fazla ağrı yaptı. Nedendir bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…