- 10 Kasım 2020
- 182
- 301
- 33
Transfer sonrası iğneler galiba bende aynı durumdan muzdaribim.. mor mor oldu her yerim.. bu iğneler ne kadar sürecek peki bilginiz var mı acabaÇok teşekkür ederim, kan sulandırıcı iğne daha fazla ağrı yaptı. Nedendir bilmem.
Yeni oldu transferim perşembe günü. Bakalım inşallah pozitifi gorururuz artık:)Sizin transferiniz oldu mu? Hayırlı olsun sonuç aldınız mı
Hayırlı olsun inşallah görürsünüz pozitifiYeni olsu transferim perşembe günü. Bakalım inşallah pozitifi gorururuz artık:)
Evet aynı hemen hemen, ama biz çok zor bulduk kan sulandirici iğneleri. Ben de bilmiyorum ne kadar süreceğini. Bu haftada vurulan igne sanırım gebelikte de devam ediyor. Sizin ne zaman oldu transferiniz?Şuan enox(oksapar muadili) günde 1 prolutex günde 2 bide proluton Depot 5 günde 1 oluyorum.. transfer yeni olduğu için mi böyle yoksa uzun süre böyle devam edecek mi
Evet , idareli kullanalım da işte 3 parmak etrafından olunca h3men hemen bir iki milim fark ediyor sadece. Bugün yine çok acımıyor dün fenaydı:) aman napalim bebeklerimizi kucağınıza alalım da , bu açılar unutulur nasılsa.Bende de çok morluk yapmıştı. Valla göbeğinizi idareli kullanın, buz koymayı filan ihmal etmeyin. Zira 12. Haftadan bildiriyorum, halen günde 1 iğnem var
not:daha bugün 1 e düştü...
Benimde salı günü yapıldı aynı tarihlerde sonuc alicaz hadi bakalım inşallah görürüz pozitif i :) ben tanıdık eczacidan buldum Kütahya da Eskişehir de 10 eczane gezmisimdir transfer günü hepsi yok dedi.. bakalım doktor ne kadar kullanın derse o kadar kullanırız artk.. sende var mı belirti ağrı falan :)Evet aynı hemen hemen, ama biz çok zor bulduk kan sulandirici iğneleri. Ben de bilmiyorum ne kadar süreceğini. Bu haftada vurulan igne sanırım gebelikte de devam ediyor. Sizin ne zaman oldu transferiniz?
Hala nicel bey e devam ediyo musun peki yoksa normal kadın dogumcuya mi döndün.. hangi iğneye devam ediyosun kan sulandırıcı mi .. arka arkaya sordum ben artk heyecanıma ver :)Bende de çok morluk yapmıştı. Valla göbeğinizi idareli kullanın, buz koymayı filan ihmal etmeyin. Zira 12. Haftadan bildiriyorum, halen günde 1 iğnem var
not:daha bugün 1 e düştü...
Hala nicel bey e devam ediyo musun peki yoksa normal kadın dogumcuya mi döndün.. hangi iğneye devam ediyosun kan sulandırıcı mi .. arka arkaya sordum ben artk heyecanıma ver :)
Ben bilmiyordum, dünya para tuttu ilaçlar..Bir de prolutex haricindekileri aile hekiminize yazdırabilyorsunuz, biliyorsunuz değil mi?
Sizin 2 gün önce olmuş:) bende hiç belirti yok şimdilik, hayırlısı isteyip dua ediyoruz bol bol. Sizde var mi belirtiler?Benimde salı günü yapıldı aynı tarihlerde sonuc alicaz hadi bakalım inşallah görürüz pozitif i :) ben tanıdık eczacidan buldum Kütahya da Eskişehir de 10 eczane gezmisimdir transfer günü hepsi yok dedi.. bakalım doktor ne kadar kullanın derse o kadar kullanırız artk.. sende var mı belirti ağrı falan :)
Çok teşekkür ederim canım çok güzel aydınlattin beni :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ben sürekli aynı yere yapmiyorum da prolutex biraz zorluyor onun iğnesini batirana kadar baya zorlanıyorum. Bakalım bu kadar uğraşmaya inşallah güzel sonuç alırızkalp atışı duyduktan sonra kendi doktorumuza devam ettik. Yalnız kalp atışını malesef kanama için gittiğimiz muayenede duyduk. Kanama olması sebebiyle gebeliğin 5. Haftasında oksapar ı, coraspini ve estrofem i bıraktık. 2 hafta önce (10. Haftada) kalçadan 5 günde 1 yapılanı bıraktık. Şu güne kadar da (12. Haftadayım) günde 2 prolutex, 3 progestan a devam ettik. Şimdi prolutex 1 e, progestan 2 ye düştü. Yavaş yavaş bırakacakmışız.
benim kendi dr um 3 parmak ötesinde komple göbeğine yapabilirsin dedi. Zaten ordaki dokuyu yukarı çekerek yapıyoruz ya. Çek, yap, sıkıntı olmaz dedi ve sürekli aynı yere yapmanın kireçlenme yaptığını bu sefer emilimin iyi olmayacağını söyledi. Ben de o söyleyene kadar hep göbeğimin etrafına yapıyordum. Şu an baya komple neresi daha az acıyorsa oraya yapıyorum.
Eşim şimdi eczacıya sordu da, ilgili uzman , kadin dogumcu yazabilir sadece demiş. Siz aile hekimine mi yandırdınız kan sulandiricilari. En çok onlar pahalı zaten. Aile hekimi yazsa de sgk ödemez demiş eczacı.Bir de prolutex haricindekileri aile hekiminize yazdırabilyorsunuz, biliyorsunuz değil mi?
gayet ödedi. Yalnız tanı olarak “gebelik” yazıyordu çünkü ben de ilk partiyi bilmeden ücretli olarak aldım. İkinci partide sonucum belli olmuştu ve yazdırdım. Bi ihtimal onunla ilgili olabilir.Eşim şimdi eczacıya sordu da, ilgili uzman , kadin dogumcu yazabilir sadece demiş. Siz aile hekimine mi yandırdınız kan sulandiricilari. En çok onlar pahalı zaten. Aile hekimi yazsa de sgk ödemez demiş eczacı.
Bilmiyorum belirti mi psikolojik mi.. açlık hissi çok fazla susuzluk çok fazla tuvalet çok fazla gaz sancım çok fazla.. gün sayıyorum artk bilmiyorumSizin 2 gün önce olmuş:) bende hiç belirti yok şimdilik, hayırlısı isteyip dua ediyoruz bol bol. Sizde var mi belirtiler?
Ha evet, bize acıbadem dedi zaten gebelikten sonrasını öder. Şimdi bu verdiklerimizi ödemez diye. Büyük ihtimalle sizin öyle olmuş. Anlaşıldı:)gayet ödedi. Yalnız tanı olarak “gebelik” yazıyordu çünkü ben de ilk partiyi bilmeden ücretli olarak aldım. İkinci partide sonucum belli olmuştu ve yazdırdım. Bi ihtimal onunla ilgili olabilir.
Inşallah tutunur bebeklerimiz bize, bizi bırakmazlar. Bunca çileyi ilacı iğneyi unutuveririz :) kaçıncı günde test yapmayı düşünüyorsunuz? Sizin probleminiz neydi tüp bebek için?Bilmiyorum belirti mi psikolojik mi.. açlık hissi çok fazla susuzluk çok fazla tuvalet çok fazla gaz sancım çok fazla.. gün sayıyorum artk bilmiyorum