Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Yok canım 14 Aralık'ta gitcem ya o zamana kadar beslenmeme dikkat ediyim dedim
Selam canım bugun bende gittim hastaneye. Özellikle sordum beslenmeyi bitki çayı ve paketli gıda dışında her şeyi kararında tüketebilirsin dedi. Hafif sporda yapabilirmişiz yürüyüş gibi ama ağırlık kaldırma ve cardio tarzı sporlar yasakmış. Aklında bulunsun istedim

Ahh canımmm çok teşekkür ederim düşünüp yazdığın için senin nasıl geçti kontrolün

Hadi inşallah hayırlı olsun sonu adetimi kesti ikinci gün bıçak gibi sordum canan hanıma ilaç yapar dedi bende irdelemedim insallah seninkini kesmez canım
Hormonlarımız alt üst oldu zaten ilaçlar ara kanama bile yapabilir demişti bana da canan hanım. Daha önce lekelenme nedir bilmezdim sayelerinde onuda öğrendim

Canım size diyet listesi vermediler mi? Bizim dönemde vardi onu uyguluyorum bende. Liste nedeniyle hemşire hastaların kafası karışıyor dedi sana dediklerini söylemişlerdi.Tavugu organik alın diye uyardı.Verdikleri diyete uyunca bayağı kilo veriliyor. Şekerli hiç birşey yok.

Sanırım bu diyet yumurta toplamaya kadar olan diyet, yumurta toplamadan, transfere kadar daha serbest demek ki.

Yok canım transfer için vermediler. İlk başladığımız zaman bir liste vermişlerdi sadece

Hayır bana hiç bir liste vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…