- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Belli oldu mu transfer gününKızlar transfer gününü beklerken nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz tavsiyeleriniz neler
Yok canım 14 Aralık'ta gitcem ya o zamana kadar beslenmeme dikkat ediyim dedimBelli oldu mu transfer günün
Süper canım çok iyi düşünmüşsünYok canım 14 Aralık'ta gitcem ya o zamana kadar beslenmeme dikkat ediyim dedim
Selam canım bugun bende gittim hastaneye. Özellikle sordum beslenmeyi bitki çayı ve paketli gıda dışında her şeyi kararında tüketebilirsin dedi. Hafif sporda yapabilirmişiz yürüyüş gibi ama ağırlık kaldırma ve cardio tarzı sporlar yasakmış. Aklında bulunsun istedimYok canım 14 Aralık'ta gitcem ya o zamana kadar beslenmeme dikkat ediyim dedim
Ahh canımmm çok teşekkür ederim düşünüp yazdığın içinSelam canım bugun bende gittim hastaneye. Özellikle sordum beslenmeyi bitki çayı ve paketli gıda dışında her şeyi kararında tüketebilirsin dedi. Hafif sporda yapabilirmişiz yürüyüş gibi ama ağırlık kaldırma ve cardio tarzı sporlar yasakmış. Aklında bulunsun istedim
İyi geçti sanırım sıkıntı yok kist yok dedi. Geçen ay beğenmedim rahim kalınlığını bu ay ilaçla düzenleyelim dedi. Ayın 17 sinde kontrole gidicem. Estrofem verdi.Ahh canımmm çok teşekkür ederim düşünüp yazdığın içinsenin nasıl geçti kontrolün
Harika hadi inşallah sonu güzel olsunİyi geçti sanırım sıkıntı yok kist yok dedi. Geçen ay beğenmedim rahim kalınlığını bu ay ilaçla düzenleyelim dedi. Ayın 17 sinde kontrole gidicem. Estrofem verdi.
Amin canım inşallah hepimiz için. Bunarada kaç tane kullanıyorsun estrofem.Harika hadi inşallah sonu güzel olsun
Amin canımAmin canım inşallah hepimiz için. Bunarada kaç tane kullanıyorsun estrofem.
Evet canım aynıAmin canımilk 5 gun tek tablet sonraki 4gun 2 tablet sbaah akşam sonraki 6 gün 3 er tablet senin nasıl aynı mi
Hadi inşallah hayırlı olsun sonu adetimi kesti ikinci gün bıçak gibi sordum canan hanıma ilaç yapar dedi bende irdelemedim insallah seninkini kesmez canımEvet canım aynı
Hormonlarımız alt üst oldu zatenHadi inşallah hayırlı olsun sonu adetimi kesti ikinci gün bıçak gibi sordum canan hanıma ilaç yapar dedi bende irdelemedim insallah seninkini kesmez canım
Canım size diyet listesi vermediler mi? Bizim dönemde vardi onu uyguluyorum bende. Liste nedeniyle hemşire hastaların kafası karışıyor dedi sana dediklerini söylemişlerdi.Tavugu organik alın diye uyardı.Verdikleri diyete uyunca bayağı kilo veriliyor. Şekerli hiç birşey yok.Selam canım bugun bende gittim hastaneye. Özellikle sordum beslenmeyi bitki çayı ve paketli gıda dışında her şeyi kararında tüketebilirsin dedi. Hafif sporda yapabilirmişiz yürüyüş gibi ama ağırlık kaldırma ve cardio tarzı sporlar yasakmış. Aklında bulunsun istedim
Sanırım bu diyet yumurta toplamaya kadar olan diyet, yumurta toplamadan, transfere kadar daha serbest demek ki.Canım size diyet listesi vermediler mi? Bizim dönemde vardi onu uyguluyorum bende. Liste nedeniyle hemşire hastaların kafası karışıyor dedi sana dediklerini söylemişlerdi.Tavugu organik alın diye uyardı.Verdikleri diyete uyunca bayağı kilo veriliyor. Şekerli hiç birşey yok.
Bilmiyorumki bana her seferinde diyeti uygulayın dendi. Transfer sonrasında da demişlerdi. Tabi birebir uygulamak zor ondan esnetiyorlar demekki.Sanırım bu diyet yumurta toplamaya kadar olan diyet, yumurta toplamadan, transfere kadar daha serbest demek ki.
Yok canım transfer için vermediler. İlk başladığımız zaman bir liste vermişlerdi sadeceCanım size diyet listesi vermediler mi? Bizim dönemde vardi onu uyguluyorum bende. Liste nedeniyle hemşire hastaların kafası karışıyor dedi sana dediklerini söylemişlerdi.Tavugu organik alın diye uyardı.Verdikleri diyete uyunca bayağı kilo veriliyor. Şekerli hiç birşey yok.
Hayır bana hiç bir liste vermedilerCanım size diyet listesi vermediler mi? Bizim dönemde vardi onu uyguluyorum bende. Liste nedeniyle hemşire hastaların kafası karışıyor dedi sana dediklerini söylemişlerdi.Tavugu organik alın diye uyardı.Verdikleri diyete uyunca bayağı kilo veriliyor. Şekerli hiç birşey yok.
Tamam o canım.Yok canım transfer için vermediler. İlk başladığımız zaman bir liste vermişlerdi sadece
Belki hastaların durumuna göre farklı veriliyorlardir.Hayır bana hiç bir liste vermediler
Bende farklı bir liste var sandımTamam o canım.