Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Aranızda çalışan var mı peki rapor izin işlerini nasıl hallediyosunuz.. acibadem zorla veriyormuş gibi rahatsız oluyorum orda her defasında..
Biz zorunlu tatildeyiz , öğretmenim ben. Allah Allah niye öyle davranıyorlar ki , rapor sizin için lazım tabi. Şimdi dinlenmek için, işlemler için.

Inşallah tutunur bebeklerimiz bize, bizi bırakmazlar. Bunca çileyi ilacı iğneyi unutuveririz :) kaçıncı günde test yapmayı düşünüyorsunuz? Sizin probleminiz neydi tüp bebek için?
Pkos var rahim inceliği var hareketsiz sperm var hangisi öncül sıkıntı onu tespit edemedik ama :) 9. Gün de yapmayi planlıyorum oda iş yeri için normalde beklerim son güne kadar..

Pkos var rahim inceliği var hareketsiz sperm var hangisi öncül sıkıntı onu tespit edemedik ama :) 9. Gün de yapmayi planlıyorum oda iş yeri için normalde beklerim son güne kadar..
Olsun inşallah hepsinden öte pozitifi görürüz. Insan heyecanlanıyor gerçekten, nasıl oldu tuttu mu tutmadı mı diye. 8. Gun falan pozitifi görenler varmış.

Biz zorunlu tatildeyiz , öğretmenim ben. Allah Allah niye öyle davranıyorlar ki , rapor sizin için lazım tabi. Şimdi dinlenmek için, işlemler için.
Saatlik veriyorlar öğlene kadar öğleden sonra çalışabilir yaziyo oda işyerinde sıkıntı oluyor.. transfer için 10 gün yazdılar ama bitince ise gitmem de pek mümkün değil riske girmek istemiyorum

Saatlik veriyorlar öğlene kadar öğleden sonra çalışabilir yaziyo oda işyerinde sıkıntı oluyor.. transfer için 10 gün yazdılar ama bitince ise gitmem de pek mümkün değil riske girmek istemiyorum
Ben de tip fak giderken çalışırken, oradan alıyordum rapor , tüm gün için veriyorlardı orada. Siz de tüm gün isteyin , isteyince öyle yazarlar herhalde.

Ben de tip fak giderken çalışırken, oradan alıyordum rapor , tüm gün için veriyorlardı orada. Siz de tüm gün isteyin , isteyince öyle yazarlar herhalde.
Veremiyoruz dediler bide benim Kütahya'da ikametimi iş yeriminde ilçede oldugunu bilmelerine rağmen.. zaten esk de olsam giderim sorun çıkarmam da aradaki mesafe çok fazla

Ne garip , zaten bu işler stresli. Bir de ise yetişme. Neyse olsun bbakalim.hayirlisi olsun da. Napalim hep çektik. Ben de çalışırken oglrden sonra gidiyordum okula 2 saatliğine, sonra yine hastaneye gidiyordum . Allah sonunu mutlu etsin inşallah.

Rahim kalınlığınız transferden önce kaçtı transfer zamanı kaça çıkmıştı? benim de ince bulduğu için taze transfer yapmamıştı. Şimdi estrofem kullanıyorum

Evet bide tek tek açıklaması çok zor geliyor. Şu yüzden yokum su asamadayiz vs die bakalım olumlu sonucu alalım da inşallah aşarız bütün engelleri :)

Rahim kalınlığınız transferden önce kaçtı transfer zamanı kaça çıkmıştı? benim de ince bulduğu için taze transfer yapmamıştı. Şimdi estrofem kullanıyorum
Benim baya uzun protokol oldu.. transfer öncesi Max 6.5 du transfer zamanında 7.5-8 arasına çıktı yapalim artk en çok bu olacak belli ki dedi.. transfer öncesi estrofem 8 kullandım ve son beş gün prolutex kullandım

Ha bide nasıl oldu bilmiyorum hatta çok şaşırdım.. Bana iki tane embriyo koyuldu..5 yumurtadan 1 i cozulecekken 2 si çözülmüş ve tekrar dondurulmayi kaldiramayacakmis o yüzden isterseniz atalım isterseniz bunu da koyalım dediler.. başına gelen var mı

Benim baya uzun protokol oldu.. transfer öncesi Max 6.5 du transfer zamanında 7.5-8 arasına çıktı yapalim artk en çok bu olacak belli ki dedi.. transfer öncesi estrofem 8 kullandım ve son beş gün prolutex kullandım
Benim geçen ay 7 çıkmıştı bakalım şimdi nasıl olcak. Perşembe kontrolüm var

Evet bide tek tek açıklaması çok zor geliyor. Şu yüzden yokum su asamadayiz vs die bakalım olumlu sonucu alalım da inşallah aşarız bütün engelleri :)
Evet inşallah, transfer sonrasını siz nasıl geçirdiniz, kac gün sonra yikandiniz .2 gun sonra demişlerdi ama hastanede.

Evet inşallah, transfer sonrasını siz nasıl geçirdiniz, kac gün sonra yikandiniz .2 gun sonra demişlerdi ama hastanede.
4. Güne kadar tuttum kendimi nolur nolmaz diye.. transferden sonra ilk gün eczane ilaçlar Kütahya ya dönüş derken benim baya hareketliydi ikinci günü en azından dinlenebildim.. hareketlerime dikkat ediyorum beslenmeme ilaçlarin zamanlarina birebir uymaya çalışıyorum sizde nasıl durumlar

Ben bilmiyordum, dünya para tuttu ilaçlar..
Ben de bilmiyordum, ikinciye alışımda eczane aile doktorundan yazdırabilirsin dedi. Aile doktoru gebelik mi yazayım dedi bilemedim, henüz tam pozitif sonucu almamıştık çünkü. Elektronik değil de elde yazdı reçeteyi teşhis kısmını boş bıraktı o şekilde aldım oksapar, estrofem, coraspirin ve progestan fitili.

İlaç olarak da sanırım kişiden kişiye değişiyor. Estrofemi 6. Haftada bıraktım. Bana prolutexi 8.haftada bırakabileceğimi söyledi Nicel hoca. Kan sulandırıcı, coraspirin, progestan fitil 12. Haftaya kadar devam. Proluton haftada 1, sanırım o da 12. haftaya kadar. Oksaparda bacağa geçtim biraz rahatladı göbeğim. Youtubeda nerelere yapabileceğinizin videoları var. Ben morartmamak için iğne girişini hızlı enjekte etmesini çok yavaş yapıyorum. Buna rağmen arada morarıyor.

Hayırlı olsun transferiniz kızlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bacak derkeeenn orası daha zor değil mi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…