Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bende farklı bir liste var sandım Akdeniz tarzı beslenme o verdikleri liste sanırım.
Zaten bu tarz şeylerin doğurganlığı artırdığıyla ilgili net biseyde yok sanırım. Bi aydir takviye kullanıyorum.Takviye öncesi kan tahlillerim normaldi takviye sonrası tahlillerim yine aynı Birde sıkıntı yoksa daha iyi hale getirmiyor bence. İyi beslenme, spor falan herşeyi yapıp hiç sonuç alamadık. İnsanlar abur cubur yiyip duruyor yinede hemen çocuk oluyor.

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum 1,5 senedir fruktoz harici şeker tüketmiyorum yoga yapıyorum ne işe yaradı nasip işi olduğunu düşünüyorum biraz bu işlerin. Olacağı varsa oluyor

Bilmiyorumki bana her seferinde diyeti uygulayın dendi. Transfer sonrasında da demişlerdi. Tabi birebir uygulamak zor ondan esnetiyorlar demekki.
Ben transfer sonrasında aksine protein ağırlıklı beslenin diye okumuştum canım. Günlük yarım avokado tükettim ek olarak. Bir de bi tüp bebek merkezinin yazısını buldum işinize yararsa

Embriyo transferinden önce anne adayları için beslenme önerileri;​

• Tedavi öncesinde sigara içiyorsanız öncelikle sigarayı bırakmalısınız. Sigara içilen ortamlardan da uzak durmaya dikkat ediniz.
• Sağlıklı bir gebelik için ideal kiloda olmalısınız. Çok kiloluysanız zayıflamalı, çok zayıfsanız doktorunuzun önerilerine göre kilo almalısınız.
• Bol sıvı tüketmelisiniz. Günde 2-3 litre su içmeye özen göstermelisiniz.
• Protein, mineral ve omega3 bakımından zengin gıdalar tüketmelisiniz.
• Çay, kahve tüketimini azaltmalısınız. Kola gibi asitli içeceklerden uzak durmalısınız.
• Gebelik öncesi tedavide anne adayının folik asit alması, folik asitten zengin besinlerle beslenmesi gerekmektedir. Bu yüzden yeşil yapraklı besinler tüketmeye özen göstermelisiniz.
• Hayatınızda harekete yer verin. Günlük yürüyüşler yapmayı ihmal etmeyin.

Embriyo transferinden sonra anne adayları için beslenme önerileri;​

• Embriyo transferinden sonra bir saatlik yatak istirahati yaparak anne adayımız hastaneden ayrılabilir. Daha sonra kendini çok yormadan günlük yaşamına dönebilir.
• Gebelik sonucunu alıncaya kadar ağır kaldırmamaya ve yoğun spor yapmamaya dikkat etmeleri gerekmektedir.
• Kabızlığı engellemek için sıvı alımına dikkat edilmesi gerekmektedir. Günde 2-3 litre su içmelisiniz.
• Sigara, alkol kullanımını bırakmalısınız.
• Embriyonun tutunması için karbonhidrat tüketimini azaltmak, daha çok protein ağırlıklı beslenmek gerekir.
• C vitamini açısından zengin meyveler embriyo transferi sonrası vücut direncini arttırır. Bu yüzden c vitamini yönünden zengin meyveler tüketmeye özen gösterin.
• Çinko, demir ve B vitamini açısından zengin olan yumurta, kuru baklagil, balık, kırmızı et düzenli şekilde tüketilmelidir.
• Tedavi süresince stresten uzak durulması gerekir. Çünkü psikolojik durumunuz tedavinizi etkilemektedir. Bu dönemde yoga ya da meditasyon gibi insanların rahatlatmayı hedefleyen ve stresten arındıran yöntemlerden faydalanabilirsiniz.

Sagol canım okudumda hepsini uygulamışım Kısmet demek ki.

Bilmiyorumki bana her seferinde diyeti uygulayın dendi. Transfer sonrasında da demişlerdi. Tabi birebir uygulamak zor ondan esnetiyorlar demekki.
Valla o liste de hiç yenecek bir şey yok bakarsanız:) hayata küstüm ot yemekten neyse biz elimizden geleni yapalım da, zaten Allah isterse olur inşallah. Içımızı ferah tutalım. Her şey de vardır bir hayır.

Evet hiç bişey olmadığı için direk 5-6 kilo verdim Esneterek uygulamaya çalışıyorum bende. Elimde su şişesiyle dolaşıyorum. Öyle canım bı şekilde olacak ins

Evet hiç bişey olmadığı için direk 5-6 kilo verdim Esneterek uygulamaya çalışıyorum bende. Elimde su şişesiyle dolaşıyorum. Öyle canım bı şekilde olacak ins
Aynen ya ben de kilo verdim. Kızlar şimdi yumurta toplama işleminden çıktım, hep sizi görmüşüm uyuyunca , çıkarken de diyorum kadınlar kulübündeki kadınlarla uğraşmışım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…