Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Evet canım. Ama 14 Aralık'ta kontrolum var transfer değil transfer için gün belirlicek kontrol edip fakat ben heyecanlı değilim için T rahim olduğu için Canim çok skldı umarım mucize olur bu yazdığımdan utanırım 😒

transferden sonra eve geldiğimizde, tutmadığına kendimce %100 emindim. Sonuç 🤷🏻‍♀️🤣

😔Maalesef. Artık prognovamı yediğimiz hormon iğnelerinin etkisimi bilmiyorum. Balon gibiyim, şişkin ve kiloda aldım
Korkutmak gibi olmasın ama transfer sonrası verilen ilaçlarla da baya şişlik oluyor. Şu an karnımı gören olsa hamile demez, akşamcı der 🙈🤣 o yüzden fazla kilo varsa vermeye çalışın gerçekten.

Estrofem reglimi kesti kızlar iki gün kanamam oldu sadece siz de de oldu mu
Merhaba bende kullanıyorum 5 gün oldum başlayalı. Normal de adetin 5. günü başlanması gereken ilaç ama erken başlıyoruz.Cyclo Prognova kullandım benimde kesmişti adetimi bunu kullanmaya başladığımda kesmedi direk ama âdetimi ve normal süresini kısalttı. Âdetlerimiz olmayınca şişiyorum iyice ilaçlardan zaten şiştim. Hastaneyi ara sor istersen keser mi âdeti niye öyle oldu için rahat etsin istiyorsan

X