- 4 Aralık 2017
- 1.327
- 3.004
Evet canım. Ama 14 Aralık'ta kontrolum var transfer değil transfer için gün belirlicek kontrol edip fakat ben heyecanlı değilim için T rahim olduğu için Canim çok skldı umarım mucize olur bu yazdığımdan utanırım
Yaa neden öyle düşünüyorsun güzel düşün güzel olsunEvet canım. Ama 14 Aralık'ta kontrolum var transfer değil transfer için gün belirlicek kontrol edip fakat ben heyecanlı değilim için T rahim olduğu için Canim çok skldı umarım mucize olur bu yazdığımdan utanırım
Amin canım inşallah. Senin ilacının bitmesine ne kadar varAynenarkadasın yazdıklarını okuyunca heyecan bastı benide insallah güzelce geciririz bu dönemleri
Bu günüde sayarsam 3tane kaldı canımAmin canım inşallah. Senin ilacının bitmesine ne kadar var
Gebe misiniz siz matransferden sonra eve geldiğimizde, tutmadığına kendimce %100 emindim. Sonuç
Gebe misin canım doğru mu anlıyorumtransferden sonra eve geldiğimizde, tutmadığına kendimce %100 emindim. Sonuç
Aynen canımAz kalmış kuşum
Benimde daha sökmedi canım. Yine arka arkaya olur bizim süreçler. Tüpanne ne yaptı başladı mı canımAynen canımAllahtan birsey cıkmazsa arka arkaya transfer olacaz. Tabi benim adet gecikmezse
10. Haftamız bitti bileGebe misiniz siz ma
Gebe misin canım doğru mu anlıyorum
Ayyyyyy maşallah maşallah çok sevindim10. Haftamız bitti bile
Yok canım o dinlenme sürecinde.Bu sürectede biraz kilo vermeye calışıyor. 1ay sonra baslıcak nasipseBenimde daha sökmedi canım. Yine arka arkaya olur bizim süreçler. Tüpanne ne yaptı başladı mı canım
Bu arada kuzum sende cyclo şikinlik yaptı mı. Ben nerdeyse 3 kilo fazla çıkıyorum tartıdaYok canım o dinlenme sürecinde.Bu sürectede biraz kilo vermeye calışıyor. 1ay sonra baslıcak nasipse
Bu arada kuzum sende cyclo şikinlik yaptı mı. Ben nerdeyse 3 kilo fazla çıkıyorum tartıda
Korkutmak gibi olmasın ama transfer sonrası verilen ilaçlarla da baya şişlik oluyor. Şu an karnımı gören olsa hamile demez, akşamcı derMaalesef. Artık prognovamı yediğimiz hormon iğnelerinin etkisimi bilmiyorum. Balon gibiyim, şişkin ve kiloda aldım
Ee verdikleri her ilaçla adetimiz mi kesilcek böyleEstrofem reglimi kesti kızlar iki gün kanamam oldu sadece siz de de oldu mu
Valla öyle oldu doğru düzgün adet olamadım içer içmez ilk tableti kesildi acaba herkeste mi böyle oluyorEe verdikleri her ilaçla adetimiz mi kesilcek böyle
Lucrin den sonra benim de kesilmişti. Ondan önce iğnelerle de kesildi. Şimdi bide buValla öyle oldu doğru düzgün adet olamadım içer içmez ilk tableti kesildi acaba herkeste mi böyle oluyor
Merhaba bende kullanıyorum 5 gün oldum başlayalı. Normal de adetin 5. günü başlanması gereken ilaç ama erken başlıyoruz.Cyclo Prognova kullandım benimde kesmişti adetimi bunu kullanmaya başladığımda kesmedi direk ama âdetimi ve normal süresini kısalttı. Âdetlerimiz olmayınca şişiyorum iyice ilaçlardan zaten şiştim. Hastaneyi ara sor istersen keser mi âdeti niye öyle oldu için rahat etsin istiyorsanEstrofem reglimi kesti kızlar iki gün kanamam oldu sadece siz de de oldu mu