Ben olumlu gördüğüm şeyleride yazdım endiselendigim konularida... Baştan tüm yazdıklarıma okursanız sıkıntı yaşamadığımı, düzenli olduklarını yoğunluk nedeniyle endişeli olduğumu belirttim. Körü körüne ne övdüm nede yerdim. Negatif sonuç alan biriyim tabiki üzüntümü, duygularimi paylaştığım zamanlar oldu ama hiç bir zaman kurumu yada doktoru günah keçisi ilan etmedim. Üzerinize tabiki alinmayin. Benim yazdıklarım size değildi. Burdaki genel olumsuz havadan sıkıldığım için yazdım. Endişelerimi doktora anlattım ve makul cevaplar aldım. Kafanıza takılanları sorun. Birde karşı tarafı dinlemek gerekir.Bende yasamadım canım. Yapılan yorumlardan dokayı soru işareti oluşmamasıda elde degil. İşte dediğiniz gibi ne yaptıklarını bilmediğimiz için olumsuz yorumlarda gördükçe insan işkillenebiliyor. Hatta önceki yorumlarınıza bakarsak siz benden daha fazla şüpheye düştüğünüz yorumlar vardı. Bu yazdıklarınızı hiç üzerime alınmıyorum çünkü hakarete varan yorumlarda bulunmadım. Direk hakaret edenleri hedef alsanoz cok daha iyi olur. Haklısınız agır ithamlarda bulunanlarda oldu ne yazıkki.
Siz hakaret etmediniz ben sizden bahsetmiyorumCanm kim kime hakRet etti acaba .ben sahsen cookkkk yanlis seyler yasadim iade aldim ama 20binin ve cokusun garantisi deildi tabiki ver
Mrb birsey sorabilirmiyim opudan 3gun once 19mm dien buyuk yumurtam.ogun yine igne vuruldum hatta.3gun icinde 20 21 felan olmustur dimi?peki 20mm lii yumurtada gv yumurta olurmu ? Gelismemis gelisimini taamlamis olgun olnayan yumurta demekmis.20mm lik gv olurmu sizce?fikriniz varmi acaba
Canim benim dikkaTimden kacmista oyuzden sordum :)acaba sinirle biseymi dedimki diye :)Siz hakaret etmediniz ben sizden bahsetmiyorum
Kesinlik katılıyorum bu sürecin yüzde 50 si doktor ve laboratuvar ise yüzde 50 si motivasyon bana göre. Tedavinin sonucu olumlu olur ya da olumsuz olur orası ayrı durum ama benim için önemli olan şimdi. Oraya kadar çok yolum var ve inanın sonunu düşünmüyorum. Aklıma gelince hemen farklı şeylerle oyalanmaya çalışıyorum life aman çok var oralara diyorum.İnanın bizim de söylemek istediğimiz buJoanne11 ile. Hepimizin dileği aynı ve kimse kötü olsun istemez. Diyorum ya biz de ne kaygılara düştük, düşüyoruz. Hiçbir süreç mükemmel ilerlemiyor, ama mükemmel olmasına da ihtiyaç yok inanın. Ben 1 senedir tüp bebek tedavisi, rapor, aşılama süreçleriyle uğraştım. Devlette 1 rahim filmi çekilmek için bile 2 ay bekledim. Tedavi nasıl gidecek değil de bana ne zaman sıra gelecek kaygısı duydum. Buradan beklentim çok bekletmeden zamanında işlemlerin düzgünce yapılmasıydı. Ve aklımda keşke şöyle yapılsaydı dediğim bi nokta olmadı.
Size nacizane tavsiyem artık nerdeyse sonuna geldiniz tedavinin. Umutsuzluğa kapılmayın. Motive edin kendinizi. Moral çok önemli. Kimsenin bozmasına izin vermeyin. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.
Canm bana msj aatabilirmisinDoğru canım çok yanlış var ama ayaklarına çok dolanır yapılan hatalarkendilerini sistemlerini acil düzeltmeleri gerek başlarına çok bela alırlar çünkü.hakkımızda hayırlısı olsun takip etmek gerekiyor tabi ben heyecandan opu sonrası falan hiç takip etmedim yani bana 10 adet çıktı deyince çok güzel sayı dedim sistemi kontrol etmedim güvendim daha sonra detaylı inceleyince tarih tarih önüme düştü tesadüf gördüm zaten 14 adet.hep diyodum yoğunlar şöyle böyle iyi niyetli düşündüm hep ama bu kaç yani.persembe gidicem bakalım ne olup ne bitecek hayırlısı olsun burda konuşuyoruz acaba görüyorlar mıdır görsünler de yaptıkları eksik işleri anlasınlar
Hayırlı olsun tedaviniz belli mi tarih. Sizde olumsuz yorumlara takılmayın. İlk başlarda neyin içine düştüm diye düşünmüştümben gerçekten yorumlarınızı şok içinde okudum. bende tedavi gördüm ve halende sürecim devam ediyor. ne hekim nede çalışanlarla ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım. kişisel düşüncelerinizi insanlara empoze etmeye çalışıyorsunuz gibi geliyor bana. bence birde şöyle düşünün siz nasıl tavır takınırsanız insanlar size yardımcı olmaya çalışsa bile yanlış yorum içine girip şahsi hakaretlere vardırmışsınız. bence insanların nasıl giyindiği yada farklı konulara takılmak yerine tedavinize odaklanmanız daha iyi olur. ben transfer aşamasındayım ve yaşadıklarımla burda yazanlar arasındar dağlar var.
çok teşekkür ederim. yumurtaların donduruldu şuan bekleme aşamasındayım. ben de güzel olacağına inanıyorum. yapılan çirkin hakaretler var. sadece bu beni rahatsız etti. biz buraya tedavi görmeye geliyoruz. insanları eleştirmeye değil. güzel bakıyorum ve güzel dönüşler alıyorum. inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlarımız olurHayırlı olsun tedaviniz belli mi tarih. Sizde olumsuz yorumlara takılmayın. İlk başlarda neyin içine düştüm diye düşünmüştümherkesin hikayesi ve tedavi süreci farklı. Çok şükür bizde bu zamana kadar olumsuz bir süreç yaşamadık devamıda öyle olur inşallaço
Ben bu soruyu ta ağustos ayında sormuştum. Nicel beyin o zamanki cevabı “böyle bir durum beklemiyoruz” idi. Aslında direkt ya nicel beye ya canan hanıma sorsanız son durumu, en sağlıklısı o olur.Selam kızlarBu ara aklıma çok takılan birşey varda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şuan pandemi durumunda tedavilerin durdurulması gibi bi durum olur mu?
Ben Aralığın 9-10 u gibi tedaviye basliycam. Böyle bı durumdan bahsetmediler. Bu ara rapor işleriyle ugrasiyorum. Hatta Canan hanım aradi raporun durumunu sordu. Son haftaya yakın alın dedi. Durdurulma durumu olsa beni bekletirlerdi. Yani tedaviler devam ediyor canım.Selam kızlarBu ara aklıma çok takılan birşey varda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şuan pandemi durumunda tedavilerin durdurulması gibi bi durum olur mu?
Az kalmışBen Aralığın 9-10 u gibi tedaviye basliycam. Böyle bı durumdan bahsetmediler. Bu ara rapor işleriyle ugrasiyorum. Hatta Canan hanım aradi raporun durumunu sordu. Son haftaya yakın alın dedi. Durdurulma durumu olsa beni bekletirlerdi. Yani tedaviler devam ediyor canım.
Tamam canm teşekkür ederim. Bu hafta gidicem inşallah nicel beyin yanına gidince yüz yüze konuşur sorarım diye aramadım. Öncesinde dayanamadım size sorayım bi bilgisi olan varsa diye sordum.Ben bu soruyu ta ağustos ayında sormuştum. Nicel beyin o zamanki cevabı “böyle bir durum beklemiyoruz” idi. Aslında direkt ya nicel beye ya canan hanıma sorsanız son durumu, en sağlıklısı o olur.
Yoktur demek ki o zaman teşekkürlerBen Aralığın 9-10 u gibi tedaviye basliycam. Böyle bı durumdan bahsetmediler. Bu ara rapor işleriyle ugrasiyorum. Hatta Canan hanım aradi raporun durumunu sordu. Son haftaya yakın alın dedi. Durdurulma durumu olsa beni bekletirlerdi. Yani tedaviler devam ediyor canım.
Pandemi ilk çıktığı zamanda durdurmamışlar diye duymuştum.o yüzden bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum. Tabi hastaneye daha detaylı bilgi verirSelam kızlarBu ara aklıma çok takılan birşey varda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şuan pandemi durumunda tedavilerin durdurulması gibi bi durum olur mu?
Seninde az kalmış canım. Hepimiz için hayırlısı olsunAz kalmış
İnşallah canımSeninde az kalmış canım. Hepimiz için hayırlısı olsun
Rabbim hepimizin kucağına bebişlerimizi almak nasip etsin inşallahSeninde az kalmış canım. Hepimiz için hayırlısı olsun
Sizinde az kalmış. Transfer süreci güzel ve heyecanlı oluyor.Rabbim hepimizin kucağına bebişlerimizi almak nasip etsin inşallah
Öyle olacak galiba âdetimi bile dört gözle bekler oldumSizinde az kalmış. Transfer süreci güzel ve heyecanlı oluyor.Aminn canım inşallah