Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ben olumlu gördüğüm şeyleride yazdım endiselendigim konularida... Baştan tüm yazdıklarıma okursanız sıkıntı yaşamadığımı, düzenli olduklarını yoğunluk nedeniyle endişeli olduğumu belirttim. Körü körüne ne övdüm nede yerdim. Negatif sonuç alan biriyim tabiki üzüntümü, duygularimi paylaştığım zamanlar oldu ama hiç bir zaman kurumu yada doktoru günah keçisi ilan etmedim. Üzerinize tabiki alinmayin. Benim yazdıklarım size değildi. Burdaki genel olumsuz havadan sıkıldığım için yazdım. Endişelerimi doktora anlattım ve makul cevaplar aldım. Kafanıza takılanları sorun. Birde karşı tarafı dinlemek gerekir.

Siz hakaret etmediniz ben sizden bahsetmiyorum

Kesinlik katılıyorum bu sürecin yüzde 50 si doktor ve laboratuvar ise yüzde 50 si motivasyon bana göre. Tedavinin sonucu olumlu olur ya da olumsuz olur orası ayrı durum ama benim için önemli olan şimdi. Oraya kadar çok yolum var ve inanın sonunu düşünmüyorum. Aklıma gelince hemen farklı şeylerle oyalanmaya çalışıyorum life aman çok var oralara diyorum.

ben gerçekten yorumlarınızı şok içinde okudum. bende tedavi gördüm ve halende sürecim devam ediyor. ne hekim nede çalışanlarla ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım. kişisel düşüncelerinizi insanlara empoze etmeye çalışıyorsunuz gibi geliyor bana. bence birde şöyle düşünün siz nasıl tavır takınırsanız insanlar size yardımcı olmaya çalışsa bile yanlış yorum içine girip şahsi hakaretlere vardırmışsınız. bence insanların nasıl giyindiği yada farklı konulara takılmak yerine tedavinize odaklanmanız daha iyi olur. ben transfer aşamasındayım ve yaşadıklarımla burda yazanlar arasındar dağlar var.

Canm bana msj aatabilirmisin

Hayırlı olsun tedaviniz belli mi tarih. Sizde olumsuz yorumlara takılmayın. İlk başlarda neyin içine düştüm diye düşünmüştüm herkesin hikayesi ve tedavi süreci farklı. Çok şükür bizde bu zamana kadar olumsuz bir süreç yaşamadık devamıda öyle olur inşallah

çok teşekkür ederim. yumurtaların donduruldu şuan bekleme aşamasındayım. ben de güzel olacağına inanıyorum. yapılan çirkin hakaretler var. sadece bu beni rahatsız etti. biz buraya tedavi görmeye geliyoruz. insanları eleştirmeye değil. güzel bakıyorum ve güzel dönüşler alıyorum. inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlarımız olur

Selam kızlar Bu ara aklıma çok takılan birşey varda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şuan pandemi durumunda tedavilerin durdurulması gibi bi durum olur mu?
Ben bu soruyu ta ağustos ayında sormuştum. Nicel beyin o zamanki cevabı “böyle bir durum beklemiyoruz” idi. Aslında direkt ya nicel beye ya canan hanıma sorsanız son durumu, en sağlıklısı o olur.

Selam kızlar Bu ara aklıma çok takılan birşey varda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şuan pandemi durumunda tedavilerin durdurulması gibi bi durum olur mu?
Ben Aralığın 9-10 u gibi tedaviye basliycam. Böyle bı durumdan bahsetmediler. Bu ara rapor işleriyle ugrasiyorum. Hatta Canan hanım aradi raporun durumunu sordu. Son haftaya yakın alın dedi. Durdurulma durumu olsa beni bekletirlerdi. Yani tedaviler devam ediyor canım.

Ben bu soruyu ta ağustos ayında sormuştum. Nicel beyin o zamanki cevabı “böyle bir durum beklemiyoruz” idi. Aslında direkt ya nicel beye ya canan hanıma sorsanız son durumu, en sağlıklısı o olur.
Tamam canm teşekkür ederim. Bu hafta gidicem inşallah nicel beyin yanına gidince yüz yüze konuşur sorarım diye aramadım. Öncesinde dayanamadım size sorayım bi bilgisi olan varsa diye sordum.

Yoktur demek ki o zaman teşekkürler Âdetimin gelmesini bekliyorum bende transfer sürecimize başlayacağız inşallah yarım kalırsa diye korktum.

Pandemi ilk çıktığı zamanda durdurmamışlar diye duymuştum.o yüzden bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum. Tabi hastaneye daha detaylı bilgi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…