Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Aaaa belki denk geliriiiz siz muayene olursunuz büyük ihtimal sonra biz gireriz benim üzerimde asker yeşili mont olacak eğer denk gelirsek tanışalım çok mutlu olurum
Denk geliriz büyük ihtimal. Tanışalım bende isterim. Benim üzerimde de gri hırka var

Bende şimdi geldim adınızı muayene listesinde gördüm inşallah bir sonra ki muayeneye denk gelir tanışırız
İnşallah tatlım denk geliriz belki hastane yoğun değildi hemen aldılar nicel hocanın yanına bazen bekliyoruz öyle olsaydı denk gelirdik

Oldum ilaçlarımı aldım şimdi fostimona devam ediyorum birde cetrotide verdi yumurtalar sağdakiler soldakilere nazaran daha çok gelişmiş bakalım nasıl olcak bilmiyorum
Gelişirler onlarda doktor ilacın dozunu falan ona göre ayarlar büyürler. Sen düzenli saatinde kullan bol yumurtaların olsun inşallah

Bir transferden birde yumurta toplamadan çok korkuyorum aşılamada o kadar acım olmamıştı inşallah tüp bebekte öyle olur

Bugün kontrole gittim kızlar transfer hazırlığı için estrofem verdi nicel hoca ve çok güzel anlattı merak ettiğim.herseyi sordum.ve cevaplarını aldım çok güzel ilgilendi baya kalabalıktı sanırım pazartesi olduğu için fakat rahmim T rahim cerrahi müdahale yapmadan ilk transferini deneyelim olmazsa ikincisinde rahmine kesik atacağım dedi onunda riskleri varmış o yüzden ilk denemeyi kesik atmadan yapalım olmazsa ikincisinde cerrahi müdahale ederiz dedi dua edin gerek kalmasın inşallah

Hayırlı olsun canım gerek kalmasın ikinciye. İlk seferde tutsun inşallah. Bende pazartesi gittiğimde çok kalabalık oluyordu. Adetin kaçıncı günü gittin canım benimde bugun cyclo prognova bitti hafif lekelenmeye başladım

Adetimin 2. Günü canım cyclo dan 3 gün sonra başladı kanamam bugün 2. Günü gel demişlerdi seninde yarın başlar kanaman inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar aliriz insallahhhh bugün biri vardı keseyi görmeye gelmişler rabbim isteyen herkese nasip et şu günleri görmeyi dedim

Rabbim bizede göstersin o günleri inşallah hayırlısı olur canım. Banada 2 gün gel demişlerdi geçen başka gruptan biri 4. Güne randevu verdiler dedi de ben mi yanlış anladım acaba dedim.

Rabbim bizede göstersin o günleri inşallah hayırlısı olur canım. Banada 2 gün gel demişlerdi geçen başka gruptan biri 4. Güne randevu verdiler dedi de ben mi yanlış anladım acaba dedim.
Yok ikinci günü ama sen yine canan hanıma.bir yaz Canim ben dün yazmıştım bgn reglimin birinci günü yarın mi geliyim dedim gelin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…