- 27 Ekim 2020
- 189
- 317
Haklısın canım eşim dün şikayette bulundu bize bi açıklama yapsınlar.başhekim yardımcı aradı,eşimde avukata vericem deyince persembe gelin konuşalım lütfen aramızda kalsın halledilmeyecek konular değil diyorlar şaka gibi .bize bilgi verilmiyor artı bakın dünden beri embriyolog arayacak beni orta kalite hakkında hala arayan soran yok aramasınlar elimde koz olur Canan’a attığım mesajlar duruyo hala okumamış okumasın ben gösterecem ona iş bilmez boyunu posunu göster diye oraya dikmişlerdir diyorum ama boy posta yok yani akılsız ayyy yine sinirlendim İnan kürtaj oldum olumsuz oldum diye değil opuda yapılan bi yanlşlık var ve açıklama yok.boş olan 4 adet kalanları aldınız mı almadınız mı hepsi bu yaa salak salak folikül folikül deyip duruyo.kendileri de ne yaptıklarını bilmiyorlar heralde neyse ki gidicezKesinlikle sikayet etseniz dahi kendi aralarinda cpk seyler donduruyolar.benimle.bu olaylarda 1.5saat dr ve canan hanim yanyana konusma yaptilar ama asla tatmin edici seyler deildi.ve konusma sirasinda canan hanimin kagida biseyler yazip bizden ngizli sekilde dr a okutup okutup iletiaim kurmalari kendi aralarinsa butun sinirlwrimizi yerle bir etmisti.gozumuze baka baka kaesimizda bir olayi kagida yazip bakisirak anlasiyoalrdi.benim acibadem online rapirlar kisminda kan aonuclarimdan bska bir sonuc yok yumurta kac mm hcbiri yazmiyor.gercektenokadar pismanimki oraya bulastigima sistemtam bir rezalet