Haklısın canım eşim dün şikayette bulundu bize bi açıklama yapsınlar.başhekim yardımcı aradı,eşimde avukata vericem deyince persembe gelin konuşalım lütfen aramızda kalsın halledilmeyecek konular değil diyorlar şaka gibi .bize bilgi verilmiyor artı bakın dünden beri embriyolog arayacak beni orta kalite hakkında hala arayan soran yok aramasınlar elimde koz olur Canan’a attığım mesajlar duruyo hala okumamış okumasın ben gösterecem ona iş bilmez boyunu posunu göster diye oraya dikmişlerdir diyorum ama boy posta yok yani akılsız ayyy yine sinirlendimKesinlikle sikayet etseniz dahi kendi aralarinda cpk seyler donduruyolar.benimle.bu olaylarda 1.5saat dr ve canan hanim yanyana konusma yaptilar ama asla tatmin edici seyler deildi.ve konusma sirasinda canan hanimin kagida biseyler yazip bizden ngizli sekilde dr a okutup okutup iletiaim kurmalari kendi aralarinsa butun sinirlwrimizi yerle bir etmisti.gozumuze baka baka kaesimizda bir olayi kagida yazip bakisirak anlasiyoalrdi.benim acibadem online rapirlar kisminda kan aonuclarimdan bska bir sonuc yok yumurta kac mm hcbiri yazmiyor.gercektenokadar pismanimki oraya bulastigima sistemtam bir rezalet
Kim ak kim kara çıkar mahkeme karar veriyo sonuçta değil miKesinlikle bashekime cikinki orada yasananlari bilsinler ama birbirlerini savunucaklar tabiki buda bir gercek.benimle tam 1.5saat konustu dr ama asla kendilerine hata kondurmuyolar hata ustune hata yaptiklari halde ve okadar mantiasiz seyler duyuyorsunuzki tatmin olmuyorsunuz
Canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin çok güzel bi duyguAldım canım şimdilik pozitif bakalımhaftaya kese kalp randevusu verdiler ona gideceğiz.
Canim ben az once aradim neden online sitede bilgilerim yok die.o benim bilgim yokbu benim bilgim yok derken sakkkk geldi rapirlar telefona :) ve yine bir yanlislik benim sagda yumuta yoktu zaten sagda af yok yaziyor en sonda 19mm 16 olanlar sag olarak yaziyor oysaki soldu :)) bunu bile yanlis yaziolar.ben tedavi olurken hemsirelere soyluyor onlar yaziyor ya hani mm olarak orda bile kackez hatali seyler duydum.ornegin dr sordu adetin lacinci gunu dedi 11.gunumdu 13 dediler.ignenin kacinci gunu dedi 9sa 11dediler :) zaten sok olmustum herseyi yanlis soyluyolar die :) hicbir sistemleri oturmamis.ben biseyi merak ediyorum 20 21mm 19olan yumurtada bosmu cikar ? Ayrica opu gunu anestezi uzmani kac yumurta dedi 2dediler oysaki dr 4diyor :)sonrayanima gelip 1yumurya cikti diyor oda gv diolar :)Haklısın canım eşim dün şikayette bulundu bize bi açıklama yapsınlar.başhekim yardımcı aradı,eşimde avukata vericem deyince persembe gelin konuşalım lütfen aramızda kalsın halledilmeyecek konular değil diyorlar şaka gibi .bize bilgi verilmiyor artı bakın dünden beri embriyolog arayacak beni orta kalite hakkında hala arayan soran yok aramasınlar elimde koz olur Canan’a attığım mesajlar duruyo hala okumamış okumasın ben gösterecem ona iş bilmez boyunu posunu göster diye oraya dikmişlerdir diyorum ama boy posta yok yani akılsız ayyy yine sinirlendimİnan kürtaj oldum olumsuz oldum diye değil opuda yapılan bi yanlşlık var ve açıklama yok.boş olan 4 adet kalanları aldınız mı almadınız mı hepsi bu yaa salak salak folikül folikül deyip duruyo.kendileri de ne yaptıklarını bilmiyorlar heralde neyse ki gidicez
Doğru canım çok yanlış var ama ayaklarına çok dolanır yapılan hatalarCanim ben az once aradim neden online sitede bilgilerim yok die.o benim bilgim yokbu benim bilgim yok derken sakkkk geldi rapirlar telefona :) ve yine bir yanlislik benim sagda yumuta yoktu zaten sagda af yok yaziyor en sonda 19mm 16 olanlar sag olarak yaziyor oysaki soldu :)) bunu bile yanlis yaziolar.ben tedavi olurken hemsirelere soyluyor onlar yaziyor ya hani mm olarak orda bile kackez hatali seyler duydum.ornegin dr sordu adetin lacinci gunu dedi 11.gunumdu 13 dediler.ignenin kacinci gunu dedi 9sa 11dediler :) zaten sok olmustum herseyi yanlis soyluyolar die :) hicbir sistemleri oturmamis.ben biseyi merak ediyorum 20 21mm 19olan yumurtada bosmu cikar ? Ayrica opu gunu anestezi uzmani kac yumurta dedi 2dediler oysaki dr 4diyor :)sonrayanima gelip 1yumurya cikti diyor oda gv diolar :)
Benim açıkçası başta moralim bozuldu ama artık etkilenmiyorum. Çünkü bı sıkıntı yaşamadım. Siz yaşadınız mı? Ayrıca bu bakış açısıyla bakarsak hangi merkeze gidersek gidelim herşeye şüpheyle bakicaz. Hic sağlıklı değil. Adamlar transferde embriyoyu çözerken bozsa yinede transfer etse biz nerden bilicez? Kaç yumurtanın olduğunu, embriyo kalitemizin ne olduğu kafadan atsalar nasıl kanitliycaz. Embriyoların başında duramayacagimiza göre güvenmek zorundayız. Ayrica burası özel başarıları düşse bu hepsi için kötü olur bunu hangi çalışan göze alabilir. Sıkıntı yaşayan hastalar zaten haklarını arasın buna kimse bişey diyemez ama bu konular moralimizi bozdu. Gördüğüm kadarıylada hala etkilenen insanlar var. Burada tedavi olmak isteyen yada tedavisi devam eden hastalari bu kadar etkilemek ne derece doğru?Valla buradaki yazılanların yansıması dşyebilirim. Ben gayet olumluydum ve iyi elektrik almıştım. Ve ilk denemem oldugu için bilgisizim. Bazı yerlerde insanları sermaye olarak gördüklerini okudukca ve Burada yazılanlarda (olumsuzlardan bahsediyorum) ister istemez insanların aklında soru işareti oluşturuyor.bende öyle oldu. Ki ben sadece acabamı dedim haklı gerelceleri olabileceklerinide dile getirdim. Benim yazdıklarımdada artniyet aramamalısınız. Benim eleştrisel yaklasımım diğer yorumların yanında devede kulak.
Kesinlikle katılıyorum söylediklerine canım. Eksik gördüğümüz noktaları biz zaten belirttik. Kaldı ki hiçbirimiz doktor değiliz burada bu merkeze başvurmuş hastalarız. Bir yerden sonra güvenmek gerekiyor. Zaten çok hassas sürecimiz. Yarına ne olacağının garantisi yok. Mağduriyet yaşayan arkadaşlar haklarını arasınlar tabii ki, haklılarsa karşılığını da alırlar zaten. Ama ne yalan söyleyeyim kişiliğe hakarete varan yorumları bir öğretmen olarak anne adaylarına yakıştıramıyorum.Benim açıkçası başta moralim bozuldu ama artık etkilenmiyorum. Çünkü bı sıkıntı yaşamadım. Siz yaşadınız mı? Ayrıca bu bakış açısıyla bakarsak hangi merkeze gidersek gidelim herşeye şüpheyle bakicaz. Hic sağlıklı değil. Adamlar transferde embriyoyu çözerken bozsa yinede transfer etse biz nerden bilicez? Kaç yumurtanın olduğunu, embriyo kalitemizin ne olduğu kafadan atsalar nasıl kanitliycaz. Embriyoların başında duramayacagimiza göre güvenmek zorundayız. Ayrica burası özel başarıları düşse bu hepsi için kötü olur bunu hangi çalışan göze alabilir. Sıkıntı yaşayan hastalar zaten haklarını arasın buna kimse bişey diyemez ama bu konular moralimizi bozdu. Gördüğüm kadarıylada hala etkilenen insanlar var. Burada tedavi olmak isteyen yada tedavisi devam eden hastalari bu kadar etkilemek ne derece doğru?
Evet canım özellikle hakaret edilmesi hiç hoşuma gitmedi. Yazmayacaktim dayanamadım.Kesinlikle katılıyorum söylediklerine canım. Eksik gördüğümüz noktaları biz zaten belirttik. Kaldı ki hiçbirimiz doktor değiliz burada bu merkeze başvurmuş hastalarız. Bir yerden sonra güvenmek gerekiyor. Zaten çok hassas sürecimiz. Yarına ne olacağının garantisi yok. Mağduriyet yaşayan arkadaşlar haklarını arasınlar tabii ki, haklılarsa karşılığını da alırlar zaten. Ama ne yalan söyleyeyim kişiliğe hakarete varan yorumları bir öğretmen olarak anne adaylarına yakıştıramıyorum.
Malesef opu sonrası oldu canim özellikle lucrinden sonra. Lucrinin yan etkilerinde saç dökülmesi var. Ben canan hanıma sormuştum hormon ilaçları saç dokebilir dedi. Şuan dökülme durdu ama o dönem çok döküldü saçım.Kızlar bişey sorsam sizeSaç dökülmeniz oldu mu hiç. Bu ilaçlardan mı yoksa mevsim geçişimi nedeni bilemedim
Evet halldiyolar kendi aralarinda:) bakin 634ten 221e dusen e2 ileopu yapip 1yumurtam bileKim ak kim kara çıkar mahkeme karar veriyo sonuçta değil mivallahi de uğraşırım.orası fos çıktı kabul ettim,iyice araştırsaydım ya da İstanbul’a gitseydim dedim en azından yoğun olsalar bile tek tek inceliyorlardı böyle baştan savma derler ya nasıl kurtulsak başımızdan atsak hastayı der gibiler ki aynısını dünden beri yaşıyorum arayan soran yok şikayetler artmaya başlamış zaten başhekim yardımcısı öyle demiş biraz sıkıntılar var ama halledilir demiş
Canm ben burda birisi kendisine umut taciri yazdigi icin onlara hakkinizdaki yorumlara bakiyormusunuz dedim ..canan hanim ilhileniyor dedi.ve emin olunki olumlu yorum yazan sitwlerin cpgunda sikayetler yayinlanmiyormus.zatwn gogle den bakarsaniz anlarsiniz demek istedimi.14yorum yazisini gorursunuz ama icerik bulamazsiniz :) cnku sikayetler yayinlanmiyormus :) inanin ben cok dualar ettimve oyle buyukki rabbim ellerine ayaklarina dolastirdi ve para iadesi aldim.Alalh ayaklarina doalstirmasa hepimiz farkinda olmicaktik yoksa olan bitendenDoğru canım çok yanlış var ama ayaklarına çok dolanır yapılan hatalarkendilerini sistemlerini acil düzeltmeleri gerek başlarına çok bela alırlar çünkü.hakkımızda hayırlısı olsun takip etmek gerekiyor tabi ben heyecandan opu sonrası falan hiç takip etmedim yani bana 10 adet çıktı deyince çok güzel sayı dedim sistemi kontrol etmedim güvendim daha sonra detaylı inceleyince tarih tarih önüme düştü tesadüf gördüm zaten 14 adet.hep diyodum yoğunlar şöyle böyle iyi niyetli düşündüm hep ama bu kaç yani.persembe gidicem bakalım ne olup ne bitecek hayırlısı olsun burda konuşuyoruz acaba görüyorlar mıdır görsünler de yaptıkları eksik işleri anlasınlar
Evet benimde lucrinden sonraya denk geldi aslında. Teşekkür ederimMalesef opu sonrası oldu canim özellikle lucrinden sonra. Lucrinin yan etkilerinde saç dökülmesi var. Ben canan hanıma sormuştum hormon ilaçları saç dokebilir dedi. Şuan dökülme durdu ama o dönem çok döküldü saçım.
Benim de lucrin sonrası baya döküldü canım. Şu an benim de durdu ama. İlaçlar her yerimizi ayrı etkiliyorKızlar bişey sorsam sizeSaç dökülmeniz oldu mu hiç. Bu ilaçlardan mı yoksa mevsim geçişimi nedeni bilemedim
Bende yasamadım canım. Yapılan yorumlardan dokayı soru işareti oluşmamasıda elde degil. İşte dediğiniz gibi ne yaptıklarını bilmediğimiz için olumsuz yorumlarda gördükçe insan işkillenebiliyor. Hatta önceki yorumlarınıza bakarsak siz benden daha fazla şüpheye düştüğünüz yorumlar vardı. Bu yazdıklarınızı hiç üzerime alınmıyorum çünkü hakarete varan yorumlarda bulunmadım. Direk hakaret edenleri hedef alsanoz cok daha iyi olur. Haklısınız agır ithamlarda bulunanlarda oldu ne yazıkki.Benim açıkçası başta moralim bozuldu ama artık etkilenmiyorum. Çünkü bı sıkıntı yaşamadım. Siz yaşadınız mı? Ayrıca bu bakış açısıyla bakarsak hangi merkeze gidersek gidelim herşeye şüpheyle bakicaz. Hic sağlıklı değil. Adamlar transferde embriyoyu çözerken bozsa yinede transfer etse biz nerden bilicez? Kaç yumurtanın olduğunu, embriyo kalitemizin ne olduğu kafadan atsalar nasıl kanitliycaz. Embriyoların başında duramayacagimiza göre güvenmek zorundayız. Ayrica burası özel başarıları düşse bu hepsi için kötü olur bunu hangi çalışan göze alabilir. Sıkıntı yaşayan hastalar zaten haklarını arasın buna kimse bişey diyemez ama bu konular moralimizi bozdu. Gördüğüm kadarıylada hala etkilenen insanlar var. Burada tedavi olmak isteyen yada tedavisi devam eden hastalari bu kadar etkilemek ne derece doğru?
Evet maalesef ilaçlar çok ağır ve etkileniyoruz ister istemez. Evi süpürüyorum 1 saat sonra yerler koltuklar saç oynatmama az kaldıBenim de lucrin sonrası baya döküldü canım. Şu an benim de durdu ama. İlaçlar her yerimizi ayrı etkiliyor
Aslında bizim sürecimiz çok yeni ve daha devam edicez o yüzden olumsuz yorumlardan etkilenmemiz lazım. Benim kişisel görüşüm kötü düşünmek her zaman kötüyü çeker. Biz transfer bekliyoruz balım iyi düşünelim iyi olsun. Şu konuda katılıyorum sana gerçekten etkileniyoruz o yüzden ben bazı arkadaşların yorumlarını okumuyorumBende yasamadım canım. Yapılan yorumlardan dokayı soru işareti oluşmamasıda elde degil. İşte dediğiniz gibi ne yaptıklarını bilmediğimiz için olumsuz yorumlarda gördükçe insan işkillenebiliyor. Hatta önceki yorumlarınıza bakarsak siz benden daha fazla şüpheye düştüğünüz yorumlar vardı. Bu yazdıklarınızı hiç üzerime alınmıyorum çünkü hakarete varan yorumlarda bulunmadım. Direk hakaret edenleri hedef alsanoz cok daha iyi olur. Haklısınız agır ithamlarda bulunanlarda oldu ne yazıkki.
Hakikaten senin yaptığını yapmalıyım es gecmek en doğrusu. Sen de coook pozitif etkiliyorsun beniAslında bizim sürecimiz çok yeni ve daha devam edicez o yüzden olumsuz yorumlardan etkilenmemiz lazım. Benim kişisel görüşüm kötü düşünmek her zaman kötüyü çeker. Biz transfer bekliyoruz balım iyi düşünelim iyi olsun. Şu konuda katılıyorum sana gerçekten etkileniyoruz o yüzden ben bazı arkadaşların yorumlarını okumuyorumokuyunca strese giriyorum resmen
Aslında bizim sürecimiz çok yeni ve daha devam edicez o yüzden olumsuz yorumlardan etkilenmemiz lazım. Benim kişisel görüşüm kötü düşünmek her zaman kötüyü çeker. Biz transfer bekliyoruz balım iyi düşünelim iyi olsun. Şu konuda katılıyorum sana gerçekten etkileniyoruz o yüzden ben bazı arkadaşların yorumlarını okumuyorumokuyunca strese giriyorum resmen
İnanın bizim de söylemek istediğimiz buHakikaten senin yaptığını yapmalıyım es gecmek en doğrusu. Sen de coook pozitif etkiliyorsun beniyardımcı olmaya calışan iyi kalpli arkadaslarda var sagolsunlar dantelangles ve diğerleri gibi. Aslında hepimiz aynı özlemin pesindeyiz. Ruhsal iniş çıkışlar.. Sldığımız hormonlar.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canm kim kime hakRet etti acaba .ben sahsen cookkkk yanlis seyler yasadim iade aldim ama 20binin ve cokusun garantisi deildi tabiki verEvet canım özellikle hakaret edilmesi hiç hoşuma gitmedi. Yazmayacaktim dayanamadım.
Mrb birsey sorabilirmiyim opudan 3gun once 19mm dien buyuk yumurtam.ogun yine igne vuruldum hatta.3gun icinde 20 21 felan olmustur dimi?peki 20mm lii yumurtada gv yumurta olurmu ? Gelismemis gelisimini taamlamis olgun olnayan yumurta demekmis.20mm lik gv olurmu sizce?fikriniz varmi acabaTatlım benden de 14 yumurta topladılar 8 tanesi doluymuş 5 tane döllendi 3 Tane kaldı geriye döllenen senin 2 taneymiş eşimde aynı sıkıntı var benimde o belli olmuyor normal olabilir. 14 mm olanları da saydılarsa 10 demiş olabilirler altını değerlendirmiyorlardır. Muayene de doktor belirttiği için sisteme girilmiştir belki 14 tane gözüküyordur. 10 tane toplanmıştır diye düşünüyorum. Kötü düşünmek istemiyorum