Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Rapor um cıktı orada, raporumu alıp acibademe mi gitmek gerekiyor. Yine durdurulmuş tedaviler osmangaziye malesef. Moralim çok bozuldu gerçekten

Evet benim de aynı sizin gibi oldu, 2 asilama yapıldı, pandemiden dolayı yapılamıyor tüp bebek su anda malesef. Hem maddi hem manevi düşündürüyor insanı, bekleşen yaş geçiyor, beklemesen ilk seferinde tutma şansı az. Iyi ce kafam allak bullak oldu

Siz acibademde yaptırdınız mi tüp bebek ?

Rapor um cıktı orada, raporumu alıp acibademe mi gitmek gerekiyor. Yine durdurulmuş tedaviler osmangaziye malesef. Moralim çok bozuldu gerçekten
Evet raporunuzla Acıbademe basvurabilirsiniz. İlaç rapor süreniz dolmadan ilk adetle başlarsınız. Tabi dış merkezde yaptırmak istediğimi ben hep belirttim Osmangaziye. Bu konuda bı sıkıntı olur mu bilmiyorum. Bi danışın. Acıbademde ilk görüşme ücretsiz.

Siz acibademde yaptırdınız mi tüp bebek ?
Evet acıbademde yaptırdım. Benim de aynı sizin gibi oldu süreç raporum çıktı anca haziranda. Yunus emredeki doktor hemen ilaçları yazdı ama tedavi Aralıka kadar olacak o da tekrar kapanmazsa dendi. Ben beklemek istemedim. İyi ki de beklememişim çünkü ilk opuda sadece 1 tane yumurta toplandı. İkincisinde daha çok oldu. Havuzlama yöntemi deniyor buna. Sizin raporunuz ne zaman çıktı? İlaçlarınız yazılmış mıydı?

Benim raporum çıkmadı o zaman , kuruldan cıktı sadece. Hiç başlayamadık tüp bebeğe. O zaman ben de gitsem sorun çıkmasa, rapor yaparlar mı bakalım. Yarın bi konuşayım osmangaziyle. Peki sizin tüp bebek transferi oldu mu ? Ne kadar tuttu acıbadem

Osmangaziyle konuşup dış merkezde yaptırmak istediğinizi söylerseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Ancak şöyle bir durum var: ben ilk opu yapıldıktan sonraki adette beklemeden 2. Opu yapılacak diye rapor çıkardım. Adetin 2. Günü gittiğimde Acıbademe yumurta kistlerimin olduğunu öğrendim, doktor bu ay başlayamayız ama diğer aya daha fazla yumurta toplayabileceğiz demişti. Osmangaziye raporumu iptal ettirmeye gittiğimde bu seferlik iptal edelim ama bir daha olmaz dediler. Bir dahaki aya da başlayacağım zaman adetin 2. Günü muayene olup eğer tedavi başlayacaksa rapor için başvurmamı söylediler. Ancak Canan hanımla görüştüğümde bunun mümkün olmadığını raporla beraber başlayabileceğimi söyledi. Bu yüzden ben adete yakın çıkardım onu da.

Umarım karışık anlatmamışımdır. Siz hem osmangaziye sorun hem de bir öngörüşmeye gidin Acıbademe isterseniz. Onlar daha net bilgi verirler. Ben bu ayın başında transfer oldum.
Ücret konusunda özel mesaj gönderdim.

Tuttu mu transferiniz , ne kadar sonra belli oluyor . Insalalh siz de hayırlısıyla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız.

Tuttu mu transferiniz , ne kadar sonra belli oluyor . Insalalh siz de hayırlısıyla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız.
Çok teşekkür ederim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım. şimdilik tuttu bakalım sağlıkla ilerler inşallah. Transferden 12 gün sonra kan testiyle belli oluyor.

Çok teşekkür ederim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım. şimdilik tuttu bakalım sağlıkla ilerler inşallah. Transferden 12 gün sonra kan testiyle belli oluyor.
Çok sevindim adınıza, inşalalh sağlıkla kucağınıza alırsınız:) sonraki kontrolleri de doktor kendisi mi yapıyor bebek doğana kadar?

Çok sevindim adınıza, inşalalh sağlıkla kucağınıza alırsınız:) sonraki kontrolleri de doktor kendisi mi yapıyor bebek doğana kadar?
Çok teşekkürler tez zamanda sizin de güzel haberinizi almak nasip olsun inşallah transferden sonra 3 hcg testi ödediğiniz paket içinde. Ancak gebelik takibi yapmıyor doktor. İsterseniz ücret ödeyerek kese ve kalp için muayeneye gidebiliyorsunuz.

Merhaba bende nicel beye başladım Kasım 24 te şuan iğne kullanıyorum cumartesi kontrolüm var inşallah yumurtalar a etkisi oluştur iğnelerin
Hayırlı olsun sizin de, ben de pazartesi günü ilk kontrole gidicem inşallah yolunda gider herşey:)

Merhaba bende nicel beye başladım Kasım 24 te şuan iğne kullanıyorum cumartesi kontrolüm var inşallah yumurtalar a etkisi oluştur iğnelerin
Merhabalar hayırlı olsunİnşallah güzelce istenilen duruma gelir ve büyürler. Yarın bende hastane de olacağım inşallah. Saat kaçta randevunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…