- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
Rapor um cıktı orada, raporumu alıp acibademe mi gitmek gerekiyor. Yine durdurulmuş tedaviler osmangaziye malesef. Moralim çok bozuldu gerçektenOsmangaziye rapor almak için gidiyorumda çok sakin. Demek ara verdikleri için sakin. Ben Yunus Emre'de tedavi oluyordum. 6-7 ay bekledim baktım yaş geciyor Acıbademe gectim. Bekletmiyorlar ilk adetle başlamıştım.Tabi kist varsa belki size ilaç verilir, bekletilir.
Evet benim de aynı sizin gibi oldu, 2 asilama yapıldı, pandemiden dolayı yapılamıyor tüp bebek su anda malesef. Hem maddi hem manevi düşündürüyor insanı, bekleşen yaş geçiyor, beklemesen ilk seferinde tutma şansı az. Iyi ce kafam allak bullak olduMerhaba, ben de yunus emrede 2 aşılama yaptırdım sonrasında pandemiden dolayı raporum çıkmasına rağmen tedavi olamadım. Eğer kist peobleminiz varsa doktor ona göre bir ilaç vermiştir diye düşünüyorum verdi mi? Acıbademde ilk görüşme ücretsizdi ben gittiğimde bi randevu alıp gidip fikir edinebilirsiniz. Şimdi biz buradan ezbere konuşmuş oluruz. Acıbademe ben tam da adetin 2.günü gitmiştim. Aynı gün başlattılar tedaviyi. Yani bir sağlık problemi olmazsa hemen başlatıyorlar.
Siz acibademde yaptırdınız mi tüp bebek ?Merhaba, ben de yunus emrede 2 aşılama yaptırdım sonrasında pandemiden dolayı raporum çıkmasına rağmen tedavi olamadım. Eğer kist peobleminiz varsa doktor ona göre bir ilaç vermiştir diye düşünüyorum verdi mi? Acıbademde ilk görüşme ücretsizdi ben gittiğimde bi randevu alıp gidip fikir edinebilirsiniz. Şimdi biz buradan ezbere konuşmuş oluruz. Acıbademe ben tam da adetin 2.günü gitmiştim. Aynı gün başlattılar tedaviyi. Yani bir sağlık problemi olmazsa hemen başlatıyorlar.
Evet raporunuzla Acıbademe basvurabilirsiniz. İlaç rapor süreniz dolmadan ilk adetle başlarsınız. Tabi dış merkezde yaptırmak istediğimi ben hep belirttim Osmangaziye. Bu konuda bı sıkıntı olur mu bilmiyorum. Bi danışın. Acıbademde ilk görüşme ücretsiz.Rapor um cıktı orada, raporumu alıp acibademe mi gitmek gerekiyor. Yine durdurulmuş tedaviler osmangaziye malesef. Moralim çok bozuldu gerçekten
Evet acıbademde yaptırdım. Benim de aynı sizin gibi oldu süreç raporum çıktı anca haziranda. Yunus emredeki doktor hemen ilaçları yazdı ama tedavi Aralıka kadar olacak o da tekrar kapanmazsa dendi. Ben beklemek istemedim. İyi ki de beklememişim çünkü ilk opuda sadece 1 tane yumurta toplandı. İkincisinde daha çok oldu. Havuzlama yöntemi deniyor buna. Sizin raporunuz ne zaman çıktı? İlaçlarınız yazılmış mıydı?Siz acibademde yaptırdınız mi tüp bebek ?
Benim raporum çıkmadı o zaman , kuruldan cıktı sadece. Hiç başlayamadık tüp bebeğe. O zaman ben de gitsem sorun çıkmasa, rapor yaparlar mı bakalım. Yarın bi konuşayım osmangaziyle. Peki sizin tüp bebek transferi oldu mu ? Ne kadar tuttu acıbademEvet acıbademde yaptırdım. Benim de aynı sizin gibi oldu süreç raporum çıktı anca haziranda. Yunus emredeki doktor hemen ilaçları yazdı ama tedavi Aralıka kadar olacak o da tekrar kapanmazsa dendi. Ben beklemek istemedim. İyi ki de beklememişim çünkü ilk opuda sadece 1 tane yumurta toplandı. İkincisinde daha çok oldu. Havuzlama yöntemi deniyor buna. Sizin raporunuz ne zaman çıktı? İlaçlarınız yazılmış mıydı?
Osmangaziyle konuşup dış merkezde yaptırmak istediğinizi söylerseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Ancak şöyle bir durum var: ben ilk opu yapıldıktan sonraki adette beklemeden 2. Opu yapılacak diye rapor çıkardım. Adetin 2. Günü gittiğimde Acıbademe yumurta kistlerimin olduğunu öğrendim, doktor bu ay başlayamayız ama diğer aya daha fazla yumurta toplayabileceğiz demişti. Osmangaziye raporumu iptal ettirmeye gittiğimde bu seferlik iptal edelim ama bir daha olmaz dediler. Bir dahaki aya da başlayacağım zaman adetin 2. Günü muayene olup eğer tedavi başlayacaksa rapor için başvurmamı söylediler. Ancak Canan hanımla görüştüğümde bunun mümkün olmadığını raporla beraber başlayabileceğimi söyledi. Bu yüzden ben adete yakın çıkardım onu da.Benim raporum çıkmadı o zaman , kuruldan cıktı sadece. Hiç başlayamadık tüp bebeğe. O zaman ben de gitsem sorun çıkmasa, rapor yaparlar mı bakalım. Yarın bi konuşayım osmangaziyle. Peki sizin tüp bebek transferi oldu mu ? Ne kadar tuttu acıbadem
Tuttu mu transferiniz , ne kadar sonra belli oluyor . Insalalh siz de hayırlısıyla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız.Osmangaziyle konuşup dış merkezde yaptırmak istediğinizi söylerseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Ancak şöyle bir durum var: ben ilk opu yapıldıktan sonraki adette beklemeden 2. Opu yapılacak diye rapor çıkardım. Adetin 2. Günü gittiğimde Acıbademe yumurta kistlerimin olduğunu öğrendim, doktor bu ay başlayamayız ama diğer aya daha fazla yumurta toplayabileceğiz demişti. Osmangaziye raporumu iptal ettirmeye gittiğimde bu seferlik iptal edelim ama bir daha olmaz dediler. Bir dahaki aya da başlayacağım zaman adetin 2. Günü muayene olup eğer tedavi başlayacaksa rapor için başvurmamı söylediler. Ancak Canan hanımla görüştüğümde bunun mümkün olmadığını raporla beraber başlayabileceğimi söyledi. Bu yüzden ben adete yakın çıkardım onu da.
Umarım karışık anlatmamışımdır. Siz hem osmangaziye sorun hem de bir öngörüşmeye gidin Acıbademe isterseniz. Onlar daha net bilgi verirler. Ben bu ayın başında transfer oldum.
Ücret konusunda özel mesaj gönderdim.
Çok teşekkür ederim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım. şimdilik tuttu bakalım sağlıkla ilerler inşallah. Transferden 12 gün sonra kan testiyle belli oluyor.Tuttu mu transferiniz , ne kadar sonra belli oluyor . Insalalh siz de hayırlısıyla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız.
Çok sevindim adınıza, inşalalh sağlıkla kucağınıza alırsınız:) sonraki kontrolleri de doktor kendisi mi yapıyor bebek doğana kadar?Çok teşekkür ederim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım. şimdilik tuttu bakalım sağlıkla ilerler inşallah. Transferden 12 gün sonra kan testiyle belli oluyor.
Çok teşekkürler tez zamanda sizin de güzel haberinizi almak nasip olsun inşallahÇok sevindim adınıza, inşalalh sağlıkla kucağınıza alırsınız:) sonraki kontrolleri de doktor kendisi mi yapıyor bebek doğana kadar?
Hayırlı olsun sizin de, ben de pazartesi günü ilk kontrole gidicem inşallah yolunda gider herşey:)Merhaba bende nicel beye başladım Kasım 24 te şuan iğne kullanıyorum cumartesi kontrolüm var inşallah yumurtalar a etkisi oluştur iğnelerin
Hayırlı olsun tedaviniz. İnşallah güzelce büyür yumurtalarınızMerhaba bende nicel beye başladım Kasım 24 te şuan iğne kullanıyorum cumartesi kontrolüm var inşallah yumurtalar a etkisi oluştur iğnelerin
Merhabalar hayırlı olsunMerhaba bende nicel beye başladım Kasım 24 te şuan iğne kullanıyorum cumartesi kontrolüm var inşallah yumurtalar a etkisi oluştur iğnelerin
İnşallah rabbim yüzünüzü güldürürHayırlı olsun sizin de, ben de pazartesi günü ilk kontrole gidicem inşallah yolunda gider herşey:)
Benim randevum sabah 10 sizin kaçtaMerhabalar hayırlı olsunİnşallah güzelce istenilen duruma gelir ve büyürler. Yarın bende hastane de olacağım inşallah. Saat kaçta randevunuz?
İnşallah rabbim yüzünüzü güldürür
İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre versinHayırlı olsun tedaviniz. İnşallah güzelce büyür yumurtalarınız
Benimde 9:30Benim randevum sabah 10 sizin kaçta
Aaaa belki denk geliriiiz siz muayene olursunuz büyük ihtimal sonra biz gireriz benim üzerimde asker yeşili mont olacak eğer denk gelirsek tanışalım çok mutlu olurumBenimde 9:30