Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Netten araştırdığımda 6 ay içinde düzelme oluyomuş umudum varEşim 1 milyon altında spermi dediğim gibi ameliyat inş fayda verir de sağlıklı bebeğimiz olur.eşimde istemiyo artık tüp bebek. bugün yine konuyu actık ama eşim iğneleri almanı istemiyorum benim yüzümden yıpranıyorsun dedi bende istemiyorum aslında zor bir süreçameliyat tek umut gibi geliyo allahım yardım ettiği sürece

Ramazan bey doğru demiş. Geçen yıl esimde DNA hasarı yüksek çıkınca önce onun tedavisine yöneldik. Takviyeler ve sağlıklı beslenme ile hasari düşürdük. Doktor bize tüp bebek masraflı 6 ay doğal yolla deneyin dedi. 6 ay denedik olmadı ama olabilirdide. 35 yaşında olmama rağmen bu süreyi beklettiler. Senin yaşında küçük. Esiniz tedavi görür doğal yollada olur neden olmasın.

Ya Ramazan beye hayran kaldım geçen hafta kontrole gittiğimde bile rahatlattı boşverin paranıza yazık dedi bu olay ameliyatlık dedi hatta eşim Acıbadem’de ürolog arkadaşınız vardır oraya mı yönlendirseniz deyince hayır Prof arkadaşıma gideceksin dedi maddi yönden sıkıntıda olduğumuzuda biliyordu sagolsun allah razı olsun çok iyi doktorİnş inanıyorum olacak gibi Kapı kapıyı acıyo ..

Ramazan bey de gayet iyi konuşmuş. Keşke ilk gittiğiniz ürolog doğru yönlendirseymiş. Ben o dönem araştırdığımda genelde eşler ameliyat olmak istemiyor diye okumuştum, soruyolar mesela üroloğa hiç mi yolu yok tedaviyle filan diye doktor da diyor ki tüp bebek bile yapılsa düşme ihtimali yüksek. Eşin ne güzel seni düşünüyor.

Ameliyat da zor değil benim eşim devlette olmasına rağmen hiç zorluk yaşamadı 15 gün içinde ayaklandı. Ki doktor bir hafta nekahat yeterli demişti. Yaşınız genç doğal yolla olur inşallah Sadece biraz sabır.

Hadi inşallah hayırlısı olur canım. En azından elizden gelen her şeyi denemiş olursunuz

Evet o yüzden doktorlara güvenim kalmıyo şans mı desem artık bize hep yanlış doktor denk geldi yaşayacağımız varmış demek kiİnş doğal yoldan olur eşim benden daha çok istiyo böyle bi varsayım da olunca randevusunu aldı Allah izin verirse sıkıntısız çözeriz Amin

Valla buradaki yazılanların yansıması dşyebilirim. Ben gayet olumluydum ve iyi elektrik almıştım. Ve ilk denemem oldugu için bilgisizim. Bazı yerlerde insanları sermaye olarak gördüklerini okudukca ve Burada yazılanlarda (olumsuzlardan bahsediyorum) ister istemez insanların aklında soru işareti oluşturuyor.bende öyle oldu. Ki ben sadece acabamı dedim haklı gerelceleri olabileceklerinide dile getirdim. Benim yazdıklarımdada artniyet aramamalısınız. Benim eleştrisel yaklasımım diğer yorumların yanında devede kulak.

Kesinlikle insan ister istemez etkileniyor buradaki yorumlardan, ben de kendimi açıkladım art niyet aramadığınızın farkındayım. Bilgilendirseler iyi olurdu diyorsunuz. Ben de aynı fikirdeyim. Biz temmuzdan beri burada tedavi görüyoruz. Size tavsiyem buradaki yorumları dikkate alın ama korkmayın, her aklınıza takılanı sorun doktora hemşirelere.

Canım sen transfer olmuştun sanırım sonucunu aldın mı

Mrb ben yazadiklarimi yzdim hastanede tam bir dolap donuyor neden derseniz benim online sitede sadece kan sonuclarim yZiyor mm olarak kac yumurta vs bilgisi yok elimede kagit olarak vermediler istedim ve arsive kalkiyor veremeyiz dediler ben avukatima vericem dememe ragmen vermediler.daha neler neler yasadim tibbi hatamiz yok dediler ee sadece nicel tasdemir hatam yok demis onlarda dr hatasi yok diyorlar sadece kendi doktorunuzla bu kararami vardinniz taviki hata kabul etnicek dedim evet kendi doktorumuzla konustik diyir hastene.bana cihaz degisti dediler sojra baskasi degismedi dedi sonra bashekim yardimcisi degistu dedi tam 3 tane farkli cevap aldim.snra aranip ayni cihazdan cikmis sonucunuz dediler.hatamiz yok demeleeine ragmen 6091tl iade yaptilar.kesinlikle en son 19mm yumurtam vardi ve hala igne kullandim 20 22mm civarina ulaamistir ama bana sonuc oalrak gv yumurta dediler 1tane oda.gv demek hic olgunlasmamis demek? Ve benim yumurta hilgimi bana vermiyorlar .hakkinda sikayet kismina girdimde 14yorum var ancak icerik yok.sitede yazanyazi su...dr hakkinda sikayetler yayinlanmiyor diyor site icindeki yazida.yani hakkinda ki sikayetler gun yuzune cikmamis allah hepinizin sonunu hayir etsin.ama daha cok duyucak ve goeecehizbir cok kisi magdur olucak orada.sesimiz cikmazsasa devam edicekler.ben sizler icin suzmadim heryeresilayet ettim elime yumurta bilgisi alip davayada gidicem

Kesinlikle sikayet etseniz dahi kendi aralarinda cpk seyler donduruyolar.benimle.bu olaylarda 1.5saat dr ve canan hanim yanyana konusma yaptilar ama asla tatmin edici seyler deildi.ve konusma sirasinda canan hanimin kagida biseyler yazip bizden ngizli sekilde dr a okutup okutup iletiaim kurmalari kendi aralarinsa butun sinirlwrimizi yerle bir etmisti.gozumuze baka baka kaesimizda bir olayi kagida yazip bakisirak anlasiyoalrdi.benim acibadem online rapirlar kisminda kan aonuclarimdan bska bir sonuc yok yumurta kac mm hcbiri yazmiyor.gercektenokadar pismanimki oraya bulastigima sistemtam bir rezalet

Kesinlikle bashekime cikinki orada yasananlari bilsinler ama birbirlerini savunucaklar tabiki buda bir gercek.benimle tam 1.5saat konustu dr ama asla kendilerine hata kondurmuyolar hata ustune hata yaptiklari halde ve okadar mantiasiz seyler duyuyorsunuzki tatmin olmuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…