Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Uyeligim aktif kan sonyclarim felan gozukuyor ama yumurta ile ilgili hcbirsey yok
Raporlar kısmında yazıyor. Muayene olduğumuz gün neye bakilmissa o yazıyor. Yumurtalar kaç mm olmuş, rahim kalınligi falan. Muayenelerde mi yok canım. Belki geç yüklüyorlardir. Benim aradan zaman geçti belki ondan vardır.

Canim kan sonuclari disinda hcbirsey yok.yumurta mm leri rahim kalinligi hcbiri yok

Benimde yumurta mm ve Rahim kalınlığı yok yazmıyor hiç. Sadece toplanan yumurta sayısı ve 5. güne ulaşması ve dondurulması yazıyor.Sen ne zaman opu olmuştun?

Merhaba arkadaşlar, bu acıbadem konusunda kafam çok karışık, ben 3 yıldır osmangaziye gidiyorum,2 kez asilama yapıldı, tüp bebek raporum çıkalı 8-9 ay oldu, pandemi girdi tam raporum çıkmışken tedavi olamadım . Şimdi 3 kezdir gidiyorum, kist var diye erteleniyor 1 ay , 1 ay yaşım 37 . Sizce tip fak bırakıp acibademe geçmek mantıklı mi? Oraya gidince hemen gelin size tüp bebek yapalım diyorlar mi? Yoksa yine tıptaki gibi , herşey tam olsun diye bekliyorlar mi? Bir de benim kilo problemim var,öyle 100 kilo üzeri değilim ama, diyet mi verir hemen ? Acibademde süreç nasıl ilerliyor? Çok kafam karıştı.
Bu aşamaya kadar gelip tip fak bırakmak mantıklı mi sizce? Şimdi orada yine 3 kişi covid çıkmış, ara verilmiş tedavilere . Bu hafta adetim olunca gidicem yine. Bakalım ne olacak.

Merhaba, ben de yunus emrede 2 aşılama yaptırdım sonrasında pandemiden dolayı raporum çıkmasına rağmen tedavi olamadım. Eğer kist peobleminiz varsa doktor ona göre bir ilaç vermiştir diye düşünüyorum verdi mi? Acıbademde ilk görüşme ücretsizdi ben gittiğimde bi randevu alıp gidip fikir edinebilirsiniz. Şimdi biz buradan ezbere konuşmuş oluruz. Acıbademe ben tam da adetin 2.günü gitmiştim. Aynı gün başlattılar tedaviyi. Yani bir sağlık problemi olmazsa hemen başlatıyorlar.

Vakit kaybetmek istemiyorsanız, randevu alıp gidin bir konuşun. Eminim kafanızdaki soru işaretlerinin cevabını bulursunuz. Zaten sizin hangi tedaviye ihtiyacınız varsa ona göre başlanır. Ona göre ilaç verir.

Kızlar tekrar merhaba kafama takıldı en son yazdığın konu hakkında..benim opu işlemi öncesi toplanan yumurtalarım ekte görünüyor değil mi sağ ve sol olarak bi yanlışlık yok değil mi? Bana 10 adet dediler ve az önce geçmişe baktığımda 14 adet görünüyor bu kadar yumurtadan sadece 2 tane döllendi o da spermden dolayı zaten eşimde sperm eksikliği 1 milyon altında olduğu için 14 yumurtadan çıkan sayı normal mi sizce iyice şüphelendim.Canan’a mesaj attım ne kadar doğru bu 14 adet görünüyor siz bana 10 adet demiştiniz kafam karıştı açıkçası deyince bunlar bulgu diyo ee beee karşında salak mı var senin yumurtalarımın mm leri işte sağ sol yazıyo 5 yaşındaki çocuk anlar bunu nasıl sinirlendim hala bi açıklama yapmadı

Eklentiler

• E71A4E2A-B814-420F-A68E-D8EB6871E5D9.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 63
Ben 15 in altı değerlendirilmiyor diye biliyorum canım. O yüzden olabilir mi

Ben 15 in altı değerlendirilmiyor diye biliyorum canım. O yüzden olabilir mi
Eee o zaman yine 8 adet benden 10 adet toplamışlaryaaa ne biliyo musunuz salak gibi detay detay incelemedim de sanki başlarından atmak için Alel acele işlerini yapıyorlar gibi geliyo.aradı Canan onlar folikül içlerinde varsa yumurta döllenir yoksa boştur diyo bende Canan hanım ben yabancı mı konuşuyorum zaten aynı konu üzerinde duruyoruz bana 10 adet dediler 4 boş çıktı eee madem burda 14 adet görünüyor yani 8 tane mi boş onu açıklayın eksik bilgi vermeyin dedim buraya gelebilir misiniz açıklama yapayım dedi benim nasıl bundan bilgim olmaz hala folikül diyo ben zaten biliyorum folikülin ne olduğunu içinde yumurta varsa vardır yani

Benimde acıbadem.online da 19 adet görünüyor fakat bana 26 adet yumurta topladık dediler 5 tanesi dollendi dediler çok az döllenen eşimde de bir sorun yok ben pco hastasıyım ama bana söylenen rakam 26 online da 19 görünüyor size ne cevap vercek canan bana da bilgi verir misiniz olması yarın bende yazarım canana hiç te sevmiyorum Cananı

Bunlar neye göre kime göre değerlendiriyorlar ya Allah işte karşımıza çıkaracak ya..ben nasıl güveneyim şimdi ne yaptıklarından haberleri mi yok iletişim kopukluğu mu var aralarında.yani bi iş yapıyorsan sistemi düzelt o zaman eksik yanlış bilgi verme değil mi.inanır mısınız kendi bile ne dediğini anlamadı aynı konu hakkında konuşuyoruz tatmin edemedi yok çünkü tatmin edilecek durum karşısında cahil topluluğu da yok ki sessiz kalacağımızı mı düşündüler anlamadım öyle hırslandım ki anlatamam.aynısını size de söyler kesin folikül der durur ayyy allahım yaaa akşam akşam zaten folikül o yumurta varsa alınır gerisi peki,sayıdan haber ver..ya daha sen orda grup çalışması yapıyorsan embriyonun kalitelerine kadar bilgili olman lazım ne diye koymuşlar seni anlamadım.mal gibi kaldı telefonda salan bide diyo gelin konuşalım virüs var gelemem telefonda acil bilgi verin dedim orta kalite embriyom hakkında bana orta kalite deyip durdunuz yani oluru ne 5.gün AB mi yani onu açıklayın dedim embriyolog arkadaş arar sizi diyo niye zamanında söylemediniz yok yaaa bendede var 5aa koydu aklım gitti heyecandan pozitif yakalayınca bundan sonra başlarına ekşicem.kan pıhtılaşma sorunum yokken oksaparı dayadılar bundan sonra görürler onlar 3 ay sonra

Tatlım benden de 14 yumurta topladılar 8 tanesi doluymuş 5 tane döllendi 3 Tane kaldı geriye döllenen senin 2 taneymiş eşimde aynı sıkıntı var benimde o belli olmuyor normal olabilir. 14 mm olanları da saydılarsa 10 demiş olabilirler altını değerlendirmiyorlardır. Muayene de doktor belirttiği için sisteme girilmiştir belki 14 tane gözüküyordur. 10 tane toplanmıştır diye düşünüyorum. Kötü düşünmek istemiyorum

Çok haklısınız baştan savma iş yaptıkları çok belli nerden bulastik diyorum bazen bende yarın hastaneyi arıyim hemşirelere baglaniyim soruyum neden burda farklı görünüyor sizin söylediğiniz sayıdan diye bakalım.ne diyecekler canla konusunca benimde sinirim zipliyor çok ukala bende tersliyorum onu elimde kalacak bir gün

Ay sorma yaaa buyurun sizi dinliyorum diyo artist artistdinlicen tabi ben oraya emek para verdim işini yapacaksın zıplattı beni.deseki bana 14 adet toplandı işte 8 boş çıktı diğerleri 3.4.güne gidemedi de bak ben nasıl o başhekim yardımcı hasta hakları sorunlusu şikayet ediyorum o zaman işini yapmıyorsun sen o halde yanlışlık var belli

Ben artık geçtim kötü düşünmeyi inanın.ya ben kendimde de arıyorum niye incelemiyorsun diye benim bedenim sonuçta.odaya giriyoduk girip çıktığım bi oluyodu ses etmedim yoğunlar dedim iyi niyetli düşündüm ama aptallık bende detay detay konuşturacaksın onları işi bu çünkü bir sürü işlem yapılıyo.tamam okey 10 adet çıktı bu Canan niye açıklama yapamıyo bilmiyorum bilgim yok diyo şaka heralde folikül folikül deyip duruyo malım heralde.desene bana 4 tane imha edildi saymıyıruz onu diye.her hastanın bilgisi mevcut olması lazım onda ama yok boşa kürek cekiyolar çektiriyorlarda

Peki yarın hastaneye mi gideceksiniz sizi telefonla mi arayıp bilgi verecekler bende sabahtan hastnaeyi arayıp hemşirelere bağlamasını soylucem

Osmangaziye rapor almak için gidiyorumda çok sakin. Demek ara verdikleri için sakin. Ben Yunus Emre'de tedavi oluyordum. 6-7 ay bekledim baktım yaş geciyor Acıbademe gectim. Bekletmiyorlar ilk adetle başlamıştım.Tabi kist varsa belki size ilaç verilir, bekletilir.

Haklısın inceleyip hakkımızı aramamız geliyor. Herşeyin dökümanını alın. Yoğunuz diye bazı şeyleri önemsemiyorlar ama biz oraya emek ve paramızı harcıyorsak en ince detayına kadar bilgilendirmek zorundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…