Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Aa şaşırdım 5+5 teki kanama için. Ağrım oluyo ya ama gaz sancısı mı bilmiyorum. Özellikle 2-3 gğndür sancım var

Bence sorun yoktur kuzum hem erken olmanda seni baya rahatlatır. Normal adet tarihin ne zamandı.
Ohoooo kasımın 25 i ben 32 günde bir görüyorum adet daha cok var. Ama iğne ve opu girince araya erken gelebiliyormuş 5 ila 10 arası adet olursun demişti canan hanım ama işte ben 10u bulur diyordum erken gelince tereddüt ettim. Yarın bi arayayım bakalım. Baksana arkadasda ben gibi 4 gğnğnde adet görmüş. Devamı gelir insallah

Canım olamamaktan iyi erken olmak göğüs ağrısından sütyensiz dolaşamıyordum senin adına sevindim

Tesekkürederim canım haklısın bi rahatlayalım gari hakettik. Lucrin 3,75 mg yazmışlarniğnenin ücreti ne kadardı canım bide prognyova ilacının
Canım ikisine 450 verdim indirim yaptım dedi eczacı ama yalan gerçek bilmiyorum Cyclo prognova sanırım 10 tl gibi bişeymiş iğne pahalı

Hanımlar
Canım ben den 5. Gün adet oldum normal yani hatta dondurma imzasına gitmiştim, gitmişken hemşirelere de uğrayıverdim iyi oldu

Canım ikisine 450 verdim indirim yaptım dedi eczacı ama yalan gerçek bilmiyorum Cyclo prognova sanırım 10 tl gibi bişeymiş iğne pahalı
Tamam canım tesekkür ederim valla su gibi harcıyoruz 17 bin gitti bide transferde ödeyecegiz 2300. Biz şekilde yetiştiriyoruzda Allah durumu olmayıpta yğregi evlat hasreti cekenlere yardım etsin düşününce cok üzülüyorum

Hanımlar

Canım ben den 5. Gün adet oldum normal yani hatta dondurma imzasına gitmiştim, gitmişken hemşirelere de uğrayıverdim iyi oldu
Benimkide normal o zaman. Gelmesini cok istiyordum zaten. Recetemi verdilerdi zaten. Bana imzaya geleceksin dememişlerdi.yarın 5gün belli olur bakalım aradıklarında

Amin canım bende onu düşünüyorum durumu olmayana çok zor gerçekten. Hele 3-4 deneyene daha da zor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Daha transfer sonrası kullanılan ilaçlar var bir de. Bu arada transfer sonrası ilaçlarınızı bir iğne haricinde( aynı doz verirse haftalık 360 liraya denk geliyor o iğne de) aile hekiminize yazdırabiliyorsunuz. Muhtemelen acıbademde söylemezler, bana da burdan bir arkadaş söylemişti Allah bin kere razı olsun.
Yalnız ben gebelik + olduktan sonra öğrendiğim için, sonrakileri yazdırdım. Tanı olarak da “gebelik” diye yazıyor. Gebe olmazsan ödemeyebilir de emin değilim, mutlaka aile hekiminize sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…