Olsun canım gec olsun. Yeterki tutsun vakti gelecek aymış demekkiAdetin 2. , Günü gitcem rabbim bir engel cikarmazsa yoksa bu ay transfer olacaktı bir ay ileriye attı işte benim karantinam yüzünden
Tamam canım bakalım bana diyecekmiEvet canım 5. Gün arayıp çağırdı.onlar dondurdu ertesi gün gidip imza attık (kağıt almak yazmışım yukarıda)
Amin canım inşallah sonu iyi olurOlsun canım gec olsun. Yeterki tutsun vakti gelecek aymış demekki
Aa şaşırdım 5+5 teki kanama için. Ağrım oluyo ya ama gaz sancısı mı bilmiyorum. Özellikle 2-3 gğndür sancım varÖyle durumlarda endişe etmemen daha iyi. Hele ki agrın yoksa. Bende 5+5 te su gibi kırmızı bir kanama yaşadım. Ve herhengi bir sorun yokmuş kese de ya da etrafında kanama alanı vs yoktu. Zaten proluton ve progesteron takviyesi kullanıyordum.
Evet ama pazar pazar 8:30 da uyanamam hiç sonra izlerim YouTube dan diye düşündümPazar günü kanal d de nicel hoca varmış kızlar.
Endişe etme bence. Ben cumartesi opu oldum çarşamba adet oldumKızlar opudan sonra erken adet göreniz varmı? Benim bu gün 4 gün ve demin kırmızıları gördüm. Baska bi sebepten degildir herhalde
Bence sorun yoktur kuzum hem erken olmanda seni baya rahatlatır. Normal adet tarihin ne zamandı.Kızlar opudan sonra erken adet göreniz varmı? Benim bu gün 4 gün ve demin kırmızıları gördüm. Baska bi sebepten degildir herhalde
Aynıymışız benimde cumartesi opuydu.Endişe etme bence. Ben cumartesi opu oldum çarşamba adet oldum
Ohoooo kasımın 25 i ben 32 günde bir görüyorum adet daha cok var. Ama iğne ve opu girince araya erken gelebiliyormuş 5 ila 10 arası adet olursun demişti canan hanım ama işte ben 10u bulur diyordum erken gelince tereddüt ettim. Yarın bi arayayım bakalım. Baksana arkadasda ben gibi 4 gğnğnde adet görmüş. Devamı gelir insallahBence sorun yoktur kuzum hem erken olmanda seni baya rahatlatır. Normal adet tarihin ne zamandı.
Canım olamamaktan iyi erken olmakOhoooo kasımın 25 i ben 32 günde bir görüyorum adet daha cok var. Ama iğne ve opu girince araya erken gelebiliyormuş 5 ila 10 arası adet olursun demişti canan hanım ama işte ben 10u bulur diyordum erken gelince tereddüt ettim. Yarın bi arayayım bakalım. Baksana arkadasda ben gibi 4 gğnğnde adet görmüş. Devamı gelir insallah
Tesekkürederim canımCanım olamamaktan iyi erken olmakgöğüs ağrısından sütyensiz dolaşamıyordum senin adına sevindim
Canım ikisine 450 verdim indirim yaptım dedi eczacı ama yalan gerçek bilmiyorumTesekkürederim canımhaklısın bi rahatlayalım gari hakettik. Lucrin 3,75 mg yazmışlarniğnenin ücreti ne kadardı canım bide prognyova ilacının
Canım ben den 5. Gün adet oldum normal yaniOhoooo kasımın 25 i ben 32 günde bir görüyorum adet daha cok var. Ama iğne ve opu girince araya erken gelebiliyormuş 5 ila 10 arası adet olursun demişti canan hanım ama işte ben 10u bulur diyordum erken gelince tereddüt ettim. Yarın bi arayayım bakalım. Baksana arkadasda ben gibi 4 gğnğnde adet görmüş. Devamı gelir insallah
Tamam canım tesekkür ederimCanım ikisine 450 verdim indirim yaptım dedi eczacı ama yalan gerçek bilmiyorumCyclo prognova sanırım 10 tl gibi bişeymiş iğne pahalı
Benimkide normal o zamanHanımlar
Canım ben den 5. Gün adet oldum normal yanihatta dondurma imzasına gitmiştim, gitmişken hemşirelere de uğrayıverdim iyi oldu
Amin canım bende onu düşünüyorum durumu olmayana çok zor gerçekten. Hele 3-4 deneyene daha da zor. Allah herkesin yardımcısı olsun.Tamam canım tesekkür ederimvalla su gibi harcıyoruz 17 bin gitti bide transferde ödeyecegiz 2300. Biz şekilde yetiştiriyoruzda Allah durumu olmayıpta yğregi evlat hasreti cekenlere yardım etsin düşününce cok üzülüyorum
Daha transfer sonrası kullanılan ilaçlar var bir de. Bu arada transfer sonrası ilaçlarınızı bir iğne haricinde( aynı doz verirse haftalık 360 liraya denk geliyor o iğne de) aile hekiminize yazdırabiliyorsunuz. Muhtemelen acıbademde söylemezler, bana da burdan bir arkadaş söylemişti Allah bin kere razı olsun.Tamam canım tesekkür ederimvalla su gibi harcıyoruz 17 bin gitti bide transferde ödeyecegiz 2300. Biz şekilde yetiştiriyoruzda Allah durumu olmayıpta yğregi evlat hasreti cekenlere yardım etsin düşününce cok üzülüyorum