Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Daha transfer sonrası kullanılan ilaçlar var bir de. Bu arada transfer sonrası ilaçlarınızı bir iğne haricinde( aynı doz verirse haftalık 360 liraya denk geliyor o iğne de) aile hekiminize yazdırabiliyorsunuz. Muhtemelen acıbademde söylemezler, bana da burdan bir arkadaş söylemişti Allah bin kere razı olsun.
Yalnız ben gebelik + olduktan sonra öğrendiğim için, sonrakileri yazdırdım. Tanı olarak da “gebelik” diye yazıyor. Gebe olmazsan ödemeyebilir de emin değilim, mutlaka aile hekiminize sorun.
Aklımızda olsun canım. İnsallah pozitifi görürüzde 🤲🤗

O yüzden yedek embriyo kalması önemli. Benim yedek kalsa negatif sonuca daha az üzülürdüm.
Canım sana ufak bi tavsşyede bulunayım ben opuya kadar bal tarcın ve çörekotu küründen her gün bir çay kasıgı yedim ve günde 3-4adet incir tükettim. Prolaktin sorunun yoksa sanada tavsiye ederim tabi kişiden kişiye degişir vücut yapısına baglı. Ama çörekotu gercekten cok faydalı. Ben sigara kullanıyorum malesef ve o kadarda dikkatli beslenmedim. Uymaya calıştım.8yumurta olustu 7si hala büyümeye devam ediyor. Rabbimin takdiri. İnsallah bu seferkinde daha güzel ilerler senin için

Canım sana ufak bi tavsşyede bulunayım ben opuya kadar bal tarcın ve çörekotu küründen her gün bir çay kasıgı yedim ve günde 3-4adet incir tükettim. Prolaktin sorunun yoksa sanada tavsiye ederim tabi kişiden kişiye degişir vücut yapısına baglı. Ama çörekotu gercekten cok faydalı. Ben sigara kullanıyorum malesef ve o kadarda dikkatli beslenmedim. Uymaya calıştım.8yumurta olustu 7si hala büyümeye devam ediyor. Rabbimin takdiri. İnsallah bu seferkinde daha güzel ilerler senin için
Bal propolis arı sütü polen karışımı bende kullandım.Saglikli beslenmeye çok dikkat ettim. Spor yapıyorum. Bunlar işte eşit büyümeye etki etmiyor sanırım. Kaliteleri iyiydi ama eşit buyumedi 3 tanesi önden gitti 20 mm oldu. 3 tanedende 2 si 5.gune gitti.Hepsi buyuse belki daha çok kalırdı embriyom. Bilemiyorum. Bakalim ikinci denemede eşit gidecek mi? Amin canım kısmet artık gerisi heralde

Bal propolis arı sütü polen karışımı bende kullandım.Saglikli beslenmeye çok dikkat ettim. Spor yapıyorum. Bunlar işte eşit büyümeye etki etmiyor sanırım. Kaliteleri iyiydi ama eşit buyumedi 3 tanesi önden gitti 20 mm oldu. 3 tanedende 2 si 5.gune gitti.Hepsi buyuse belki daha çok kalırdı embriyom. Bilemiyorum. Bakalim ikinci denemede eşit gidecek mi? Amin canım kısmet artık gerisi heralde
Nasip işi. Bal propolis o karışımı transfer hazırlıgında yemeyi düşünüyorum bende. Tabi sen bilirsin ama bak çörek otu tarcın kürünü bi arastır. Çörekotu kalitesini artırdığınıda okumuştum. Kardesiminde esit büyümediği için iptal oldu bu ay. Benimde önden geliyordu 3tane sonra ataga gecti diğer yumurtalar iğnenin dozajını artırdı dr. Dedimya ben biraz kaderciyim tedbirimi alırım gerisi Rabbime havale ederim.

Nasip işi. Bal propolis o karışımı transfer hazırlıgında yemeyi düşünüyorum bende. Tabi sen bilirsin ama bak çörek otu tarcın kürünü bi arastır. Çörekotu kalitesini artırdığınıda okumuştum. Kardesiminde esit büyümediği için iptal oldu bu ay. Benimde önden geliyordu 3tane sonra ataga gecti diğer yumurtalar iğnenin dozajını artırdı dr. Dedimya ben biraz kaderciyim tedbirimi alırım gerisi Rabbime havale ederim.
İlacın dozunu artırmak size iyi fayda etmiş.😊 Bende doz değişmedi Nicel bey bizim icin yeterli dedi. Doğru yetti gerçekten.Tabi yedek yok:) Baktım simdi Çörek otu, zencefil, tarçın kullandığım macunun içinde var canım. Cok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Simdi prowoman diye takviye kullanıyorum. Nicel bey takviye önermedi ama bı sıkıntı olmaz herhalde normal vitaminler.🤔 Birde tabi yaş 36 Keşke erken evlenseydim😅 10 yıl öncesi olsa çıkardı 15 yumurta falan kafam rahat olurdu😁

Son düzenleme:
İlacın dozunu artırmak size iyi fayda etmiş.😊 Bende doz değişmedi Nicel bey senin kaliteleri iyi bize yeter dedi. Doğru yetti gerçekten.Tabi yedek yok:)) Çörek otu kullandığım macunun içinde var canım. Cok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Simdi prowoman diye takviye kullanıyorum. Nicel bey takviye önermedi ama bı sıkıntı olmaz herhalde normal vitaminler.🤔
Sanmıyorum bı sıkıntı olacagını. canım birde dvitamini. Kullandık eşimle.dahiliye bölümünde baktırmıştık tüm tahlillere ikimizinde ihtiyacı vardı zaten. Oda önemli bir destek. Neyse canım kendi kendime sıralıyorum yararlı olacak şeyleri. Sormadan anlatıyorum sıkmıyorumdur insallah. Birine faydam dokunsa sevinirim🤗Tabi Her bünye farklı.

İlacın dozunu artırmak size iyi fayda etmiş.😊 Bende doz değişmedi Nicel bey senin kaliteleri iyi bize yeter dedi. Doğru yetti gerçekten.Tabi yedek yok:)) Çörek otu kullandığım macunun içinde var canım. Cok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Simdi prowoman diye takviye kullanıyorum. Nicel bey takviye önermedi ama bı sıkıntı olmaz herhalde normal vitaminler.🤔 Birde tabi yaş 36 Keşke erken evlenseydim😅 10 yıl öncesi olsa çıkardı 15 yumurta falan kafam rahat olurdu😁
Benim aralarında cok bi fark yoktu belki o yüzden artırdı 18 ken 3 yumurta diğerleri 14-13-12civarındaydı. Sizde fark fazlaysa o yüzden artırma yapmamış olabilir.

Sanmıyorum bı sıkıntı olacagını. canım birde dvitamini. Kullandık eşimle.dahiliye bölümünde baktırmıştık tüm tahlillere ikimizinde ihtiyacı vardı zaten. Oda önemli bir destek. Neyse canım kendi kendime sıralıyorum yararlı olacak şeyleri. Sormadan anlatıyorum sıkmıyorumdur insallah. Birine faydam dokunsa sevinirim🤗Tabi Her bünye farklı.
Yok canım ne demek bilmiyor olabilirdim. Her zaman tavsiyeleri dikkate alırım. Herseyi deniyoruz. 2 yıldır diyet halindeyiz hem eşim hem ben... Sonuç aldık mı yok:) ama hiç değilse çabaladım diye için rahat. Dedigin gibi evet bı dahiliyeye gitmem lazım. Belki vitamin eksikliği vardır. Baktirmam lazım

Benim aralarında cok bi fark yoktu belki o yüzden artırdı 18 ken 3 yumurta diğerleri 14-13-12civarındaydı. Sizde fark fazlaysa o yüzden artırma yapmamış olabilir.
Sanırım 3-4 tane iyi giden yumurta varsa tedaviye devam ediliyor. Yeterli gördükleri için öyle okumuştum. Birde kişiye göre değişiyor sanırım. Evet 20 mm olunca zaten çatlayacak duruma geliyor. Diğerleri için çok geçti artık. Birde hızlı büyüyor benim 6-7 günde iş bitti. Ondan doz degismeye fırsatta kalmamıştır 😅

Son düzenleme:
Sanırım 3-4 tane iyi giden yumurta varsa tedaviye devam ediliyor. Yeterli gördükleri için öyle okumuştum. Birde kişiye göre değişiyor sanırım.
İnsallah bu sefer hersey gönlünce olur canım. Öyle bastan basa Allaha kalmış bi süreçki. İnsallah her sey güzel ilerler ve muradına erersin. İnsallah ları sıraladım yine 😂insallah tutarda bol bol masallah deriz😁😂

İnsallah bu sefer hersey gönlünce olur canım. Öyle bastan basa Allaha kalmış bi süreçki. İnsallah her sey güzel ilerler ve muradına erersin. İnsallah ları sıraladım yine 😂insallah tutarda bol bol masallah deriz😁😂
Gerçekten Allah'a kalmış işimiz.😅 Teşekkürler canım. İns sıkıntısız şekilde bu süreci tamamlarsin🙏🤗

aa Cok iyi ya🤣.buarada yunus emre devlet hastanesinde merdan ali merdanoglu tup bebek yapiyormus farkli bir doktor bana kendisini onerdi bilgisi olan varmi acaba birde yunus emrede rapor cikarma olayi nekadar surer benim asilama istemiyorlar amh dusuk oldugu iicn rapor hakkim varmis ama hic rapourum olmadi,☺️🤣surecide bilmiyorum.ozele gtme durumum asla yok devlet yada tiptan baska sansimda yok:KK43:artik

aa Cok iyi ya🤣.buarada yunus emre devlet hastanesinde merdan ali merdanoglu tup bebek yapiyormus farkli bir doktor bana kendisini onerdi bilgisi olan varmi acaba birde yunus emrede rapor cikarma olayi nekadar surer benim asilama istemiyorlar amh dusuk oldugu iicn rapor hakkim varmis ama hic rapourum olmadi,☺️🤣surecide bilmiyorum.ozele gtme durumum asla yok devlet yada tiptan baska sansimda yok:KK43:artik
Burada birkaçımız yunus emre tüp bebek merkezinden geçtik canım. Biz teoman beyin hastasıydık, Merdan bey ona göre daha pozitif sanırım. Biz zaten oradaki işleyişin sıkıntılı ve uzun sürmesinden kaynaklı geçtik özele.

Kendi adıma geçen sene ekim sonunda başladım ocakta anca aşılama olabildim. Rapor için senin hakkın var ancak benim 2 aşılama yaptırmam gerekiyordu. Ahh o duvarların dili olsa da konuşsa tıklım tıklım beklerdik saatlerce her kontrolde. Muayene odasına 3er kişi alınırdık. Sonra pandemi patladı tedavileri durdurduk dediler. Haziran da alabildim tüp bebek raporumu(gereksiz yere şehir hastanesine gönderildim sağlık kurulu için. Sonra yunus emreden randevu almam söylendi randevu buldum diye sevindim kaç hafta sonraya meğer sağlık kurulu 15 kişiye kadar günlük randevusuz alıyormuş) ilaçlarımı yazdı doktor ama tekrar kapanmazsa Aralıka kadar(raporumun süresi o zaman bitiyordu) alıcaz sırayla dediler. Sonradan duyduk ki sıra filan yokmuş. Aradan yeni hasta alıp transfer bile yapmışlar.

Bu arada doktorlar ayrı ayrı pandemi deyip az hasta alıp yaz boyu tatil yaptılar. İsterseniz teoman beyin hesabına bakabilirsiniz instagramdan. Ben acıbademe geçmeye karar verdiğimde doktor çok sinirlendi, dedim ki sadece bir yumurtam büyüyor siz bana Aralıka kadar diyosunuz o bile net değil.söyleyeseydin yapardık dedi. Söylememe gerek var mı sürekli hastasıydım sıra varsa nasıl araya alacaktı? İlaçlarımı yazdığı için şikayet edeceğini ceza alacağımı falan söyledi. Ki böyle bir şey de yokmuş bu arada istediğiniz zaman tedaviyi bırakma ya da başka doktora geçme hakkınız var.

Şimdilerde tekrar elindeki hastaları tedavi edip kapatma kararı almış diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Belki şu anda durum düzelmiştir bizden sonra, bize iyi gelmeyen size iyi gelir.

Bu arada raporu yunus emrede düzenletseniz de onayınız osmangazide oluyor. Ben bu sayede osmangazi tüp bebeğe gittim daha profestonel çalışıyorlar daha tecrübeliler. Ama tabi orada da bekleme durumunuz olabilir orasını bilemiyorum.

Raporu kesinlikle alın her türlü, hakkınız çünkü. Neresi içinize sinerse orada başlayabilirsiniz tedaviye.

X