- 4 Aralık 2017
- 1.327
- 3.004
Yani toplamda 20 bini geçiyor mu
Offf sonu husran olmasa hepimizin sonu hayırlı güzel sonuçlar olsa bari çöpe gitmese bu paralartabi ilaçların dozları değişiyordur, doza göre de para veriliyor
Biz şu an 25.000 i bulmuş durumdayız, daha da her hafta 360 360 gidiyor...
Benim tam 20 bin oldu raporsuz. Transfer sonrası ilaçlar 1300-1400 civarı tutuyor. Ocaktada bayağı zam gelecek sanırım. Ocaktan once başlamanız iyi olmuş.Yani toplamda 20 bini geçiyor mu
Aklımızda olsun canım. İnsallah pozitifi görürüzdeDaha transfer sonrası kullanılan ilaçlar var bir de. Bu arada transfer sonrası ilaçlarınızı bir iğne haricinde( aynı doz verirse haftalık 360 liraya denk geliyor o iğne de) aile hekiminize yazdırabiliyorsunuz. Muhtemelen acıbademde söylemezler, bana da burdan bir arkadaş söylemişti Allah bin kere razı olsun.
Yalnız ben gebelik + olduktan sonra öğrendiğim için, sonrakileri yazdırdım. Tanı olarak da “gebelik” diye yazıyor. Gebe olmazsan ödemeyebilir de emin değilim, mutlaka aile hekiminize sorun.
O yüzden yedek embriyo kalması önemli. Benim yedek kalsa negatif sonuca daha az üzülürdüm.Offf sonu husran olmasa hepimizin sonu hayırlı güzel sonuçlar olsa bari çöpe gitmese bu paralar
Canım sana ufak bi tavsşyede bulunayım ben opuya kadar bal tarcın ve çörekotu küründen her gün bir çay kasıgı yedim ve günde 3-4adet incir tükettim. Prolaktin sorunun yoksa sanada tavsiye ederim tabi kişiden kişiye degişir vücut yapısına baglı. Ama çörekotu gercekten cok faydalı. Ben sigara kullanıyorum malesef ve o kadarda dikkatli beslenmedim. Uymaya calıştım.8yumurta olustu 7si hala büyümeye devam ediyor. Rabbimin takdiri. İnsallah bu seferkinde daha güzel ilerler senin içinO yüzden yedek embriyo kalması önemli. Benim yedek kalsa negatif sonuca daha az üzülürdüm.
Bal propolis arı sütü polen karışımı bende kullandım.Saglikli beslenmeye çok dikkat ettim. Spor yapıyorum. Bunlar işte eşit büyümeye etki etmiyor sanırım. Kaliteleri iyiydi ama eşit buyumedi 3 tanesi önden gitti 20 mm oldu. 3 tanedende 2 si 5.gune gitti.Hepsi buyuse belki daha çok kalırdı embriyom. Bilemiyorum. Bakalim ikinci denemede eşit gidecek mi? Amin canım kısmet artık gerisi heraldeCanım sana ufak bi tavsşyede bulunayım ben opuya kadar bal tarcın ve çörekotu küründen her gün bir çay kasıgı yedim ve günde 3-4adet incir tükettim. Prolaktin sorunun yoksa sanada tavsiye ederim tabi kişiden kişiye degişir vücut yapısına baglı. Ama çörekotu gercekten cok faydalı. Ben sigara kullanıyorum malesef ve o kadarda dikkatli beslenmedim. Uymaya calıştım.8yumurta olustu 7si hala büyümeye devam ediyor. Rabbimin takdiri. İnsallah bu seferkinde daha güzel ilerler senin için
Nasip işi. Bal propolis o karışımı transfer hazırlıgında yemeyi düşünüyorum bende. Tabi sen bilirsin ama bak çörek otu tarcın kürünü bi arastır. Çörekotu kalitesini artırdığınıda okumuştum. Kardesiminde esit büyümediği için iptal oldu bu ay. Benimde önden geliyordu 3tane sonra ataga gecti diğer yumurtalar iğnenin dozajını artırdı dr. Dedimya ben biraz kaderciyim tedbirimi alırım gerisi Rabbime havale ederim.Bal propolis arı sütü polen karışımı bende kullandım.Saglikli beslenmeye çok dikkat ettim. Spor yapıyorum. Bunlar işte eşit büyümeye etki etmiyor sanırım. Kaliteleri iyiydi ama eşit buyumedi 3 tanesi önden gitti 20 mm oldu. 3 tanedende 2 si 5.gune gitti.Hepsi buyuse belki daha çok kalırdı embriyom. Bilemiyorum. Bakalim ikinci denemede eşit gidecek mi? Amin canım kısmet artık gerisi heralde
Normal canım varmış bikac arkadas bizim gibiBende opudan sonra 5.günümde görmüştüm. Normaldir herhal
İlacın dozunu artırmak size iyi fayda etmiş.Nasip işi. Bal propolis o karışımı transfer hazırlıgında yemeyi düşünüyorum bende. Tabi sen bilirsin ama bak çörek otu tarcın kürünü bi arastır. Çörekotu kalitesini artırdığınıda okumuştum. Kardesiminde esit büyümediği için iptal oldu bu ay. Benimde önden geliyordu 3tane sonra ataga gecti diğer yumurtalar iğnenin dozajını artırdı dr. Dedimya ben biraz kaderciyim tedbirimi alırım gerisi Rabbime havale ederim.
Sanmıyorum bı sıkıntı olacagını. canım birde dvitamini. Kullandık eşimle.dahiliye bölümünde baktırmıştık tüm tahlillere ikimizinde ihtiyacı vardı zaten. Oda önemli bir destek. Neyse canım kendi kendime sıralıyorum yararlı olacak şeyleri. Sormadan anlatıyorum sıkmıyorumdur insallah. Birine faydam dokunsa sevinirimİlacın dozunu artırmak size iyi fayda etmiş.Bende doz değişmedi Nicel bey senin kaliteleri iyi bize yeter dedi. Doğru yetti gerçekten.Tabi yedek yok:)) Çörek otu kullandığım macunun içinde var canım. Cok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Simdi prowoman diye takviye kullanıyorum. Nicel bey takviye önermedi ama bı sıkıntı olmaz herhalde normal vitaminler.
Benim aralarında cok bi fark yoktu belki o yüzden artırdı 18 ken 3 yumurta diğerleri 14-13-12civarındaydı. Sizde fark fazlaysa o yüzden artırma yapmamış olabilir.İlacın dozunu artırmak size iyi fayda etmiş.Bende doz değişmedi Nicel bey senin kaliteleri iyi bize yeter dedi. Doğru yetti gerçekten.Tabi yedek yok:)) Çörek otu kullandığım macunun içinde var canım. Cok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Simdi prowoman diye takviye kullanıyorum. Nicel bey takviye önermedi ama bı sıkıntı olmaz herhalde normal vitaminler. Birde tabi yaş 36 Keşke erken evlenseydim 10 yıl öncesi olsa çıkardı 15 yumurta falan kafam rahat olurdu
Yok canım ne demek bilmiyor olabilirdim. Her zaman tavsiyeleri dikkate alırım. Herseyi deniyoruz. 2 yıldır diyet halindeyiz hem eşim hem ben... Sonuç aldık mı yok:) ama hiç değilse çabaladım diye için rahat. Dedigin gibi evet bı dahiliyeye gitmem lazım. Belki vitamin eksikliği vardır. Baktirmam lazımSanmıyorum bı sıkıntı olacagını. canım birde dvitamini. Kullandık eşimle.dahiliye bölümünde baktırmıştık tüm tahlillere ikimizinde ihtiyacı vardı zaten. Oda önemli bir destek. Neyse canım kendi kendime sıralıyorum yararlı olacak şeyleri. Sormadan anlatıyorum sıkmıyorumdur insallah. Birine faydam dokunsa sevinirimTabi Her bünye farklı.
Sanırım 3-4 tane iyi giden yumurta varsa tedaviye devam ediliyor. Yeterli gördükleri için öyle okumuştum. Birde kişiye göre değişiyor sanırım. Evet 20 mm olunca zaten çatlayacak duruma geliyor. Diğerleri için çok geçti artık. Birde hızlı büyüyor benim 6-7 günde iş bitti. Ondan doz degismeye fırsatta kalmamıştırBenim aralarında cok bi fark yoktu belki o yüzden artırdı 18 ken 3 yumurta diğerleri 14-13-12civarındaydı. Sizde fark fazlaysa o yüzden artırma yapmamış olabilir.
İnsallah bu sefer hersey gönlünce olur canım. Öyle bastan basa Allaha kalmış bi süreçki. İnsallah her sey güzel ilerler ve muradına erersin. İnsallah ları sıraladım yineSanırım 3-4 tane iyi giden yumurta varsa tedaviye devam ediliyor. Yeterli gördükleri için öyle okumuştum. Birde kişiye göre değişiyor sanırım.
Gerçekten Allah'a kalmış işimiz.İnsallah bu sefer hersey gönlünce olur canım. Öyle bastan basa Allaha kalmış bi süreçki. İnsallah her sey güzel ilerler ve muradına erersin. İnsallah ları sıraladım yineinsallah tutarda bol bol masallah deriz
Amin canımGerçekten Allah'a kalmış işimiz.Teşekkürler canım. İns sıkıntısız şekilde bu süreci tamamlarsin
aa Cok iyi yaEvet canım
Burada birkaçımız yunus emre tüp bebek merkezinden geçtik canım. Biz teoman beyin hastasıydık, Merdan bey ona göre daha pozitif sanırım. Biz zaten oradaki işleyişin sıkıntılı ve uzun sürmesinden kaynaklı geçtik özele.aa Cok iyi ya.buarada yunus emre devlet hastanesinde merdan ali merdanoglu tup bebek yapiyormus farkli bir doktor bana kendisini onerdi bilgisi olan varmi acaba birde yunus emrede rapor cikarma olayi nekadar surer benim asilama istemiyorlar amh dusuk oldugu iicn rapor hakkim varmis ama hic rapourum olmadi, surecide bilmiyorum.ozele gtme durumum asla yok devlet yada tiptan baska sansimda yok artik