Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bin TL iyiymiş. Esimin takviyelere toplam 6-7 bin TL harcadık. Onun yerine tüp bebek denesek daha karlı olacakmış

İnsallah canım. Senin içinde hersey güzel olacak insallah. Hakkında hayırlısı olsun canım

Eğer hamile kalırsam Murat Şenol'u düşünüyordum çok iyi diyorlar ona. Anlattıklarınıza göre Ramazan beyde çok iyi. Neyse ben bı kalayimda sonra düşünürüm
Canım ben ankaradan taşındım eskişehir e kimseyi tanımıyorduk ve hem muayene zamanım gelmişti hemde bebek düşündüğümüz için de kontrol olmak istedim. eşimin iş yerinden bir çalışanının eşi hamileydi murat beye gidiyormuş başka bir çalışanda hamile mine hanıma gidiyormuş bende internetten ramazan hocayı buldum. Mine hanımın yorumlarını beğenmedim eledim kafadan. 1 gün arayla ramazan hoca ve murat beye randevu aldım. İlk randevu ramazan beydi. Biz gittik 1 saat kadar odasında kaldık sohbet ettik sanki 10 yıldır doktorumuzmuş gibi. Odadan çıktık eşimle aynı anda tamam bu iş dedik. Ben iptal ettim murat beyin randevusunu

Gecmiş olsun canım tez zamanda toparlanırsın insallah.

Kesinlikle katılıyorum canım benimkide merak işte..nasipse öyle böyle tutar

Kesinlikle katılıyorum canım benimkide merak işte..nasipse öyle böyle tutar
Canım dondurmak için kağıt almaya gittiğinde mesut beyle görüşüyosun zaten sorabilirsin. Bana maşallah güzel kalitede inşallah güzelde sonuçlanır transferde dedi sormamıştık bile biz. Bir kal geliyor bana bazen sormak istediklerimi soramıyorum

Aa cagırıyolarmı? Bana bahsetmedi hastaneye gidecegimi. 5 günmü gittin sen canım? yarın netleşecek dondurma olayı olacagını söyledi yarın bilgilendirecegiz dedi.

Hadi ya süper Kadın doğumda zaten erkek doktor daha güvenilir geliyor nedense. Bayan doktorlarında çok iyileri vardır tabi ama erkek doktorlar kriz anında daha sakinler. Panik yapmıyorlar güçlüler.

Bu arada Mesut bey'i gördüm. Ürolog sandığım kişi meğer Mesut beymiş

Canım yahakikaten öyle geciyor cünkü caresiz ve aciziz. Biz tedbirimizi alalımda takdir Rabbimin. İnsallah diye dua ettiklerimiz gercekleşir insallah
Beni de cagirmadilar canım mesut aradığında sizden dondurmaya dair imza almamışlar müsait olduğunuz gelip imza atar mısınızdedi sonra benim karantina sürecim girdi araya hala gidip atamadık aradım bişi olur mu diye olmaz dedi

Hmmm. Aman öyle olsun hiç evden cıkasım yok zaten eninde sonunda gidecegiz hastaneye atarız. Bana opu öncesi cok imza attırdılar belki arasında vardır

Aa cagırıyolarmı? Bana bahsetmedi hastaneye gidecegimi. 5 günmü gittin sen canım? yarın netleşecek dondurma olayı olacagını söyledi yarın bilgilendirecegiz dedi.
Evet canım 5. Gün arayıp çağırdı.onlar dondurdu ertesi gün gidip imza attık (kağıt almak yazmışım yukarıda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…