Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar bu argifertil i transfere kadar kulllan dedi canan hanım ama üçüncü kutuya baslicam 1000 TL gitti nerdeyse sırf vitamine bunun daha uyguna muadili yokmu yaaa bu ne içim acıyor sırf vitamine sunca ödeme yapınca
Bin TL iyiymiş. Esimin takviyelere toplam 6-7 bin TL harcadık. Onun yerine tüp bebek denesek daha karlı olacakmış 😅

Kızlar nasılsınız. Bugün aşılama sonucu için gittim hastaneye. Sonucum negatif. Zaten evde test yapmıştım üzülmedim. Nicel bey Aşılamadan da umitliydim herşey güzeldi dedi. Sanirim sperm nedeniyle olmadı dedi. Kafamdaki tüm soruları sordum. Uzun uzun anlattı sağolsun. Endişelerimi giderdi. Rahime çizik atma yada genetige yollamayi şuan önermiyor. Serum verecek bunun dışında yumurtalar eşit büyüsün diye adet öncesi bi ilaca basliycam. İster burada ister başka merkezde yaptır çocuğun olacak dedi🙏🤗 Nicel bey'e güveniyorum zaten ilk denememde de bı sıkıntıyla karşılasmadim o yüzden burada denemeye devam edicem. Gerisi kısmet artık. Elimizden geleni yapıyoruz. İns hepimiz çok uğraşmadan sonuca ulaşırız.🙏
İnsallah canım. Senin içinde hersey güzel olacak insallah. Hakkında hayırlısı olsun canım

Eğer hamile kalırsam Murat Şenol'u düşünüyordum çok iyi diyorlar ona. Anlattıklarınıza göre Ramazan beyde çok iyi. Neyse ben bı kalayimda sonra düşünürüm 🤭
Canım ben ankaradan taşındım eskişehir e kimseyi tanımıyorduk ve hem muayene zamanım gelmişti hemde bebek düşündüğümüz için de kontrol olmak istedim. eşimin iş yerinden bir çalışanının eşi hamileydi murat beye gidiyormuş başka bir çalışanda hamile mine hanıma gidiyormuş bende internetten ramazan hocayı buldum. Mine hanımın yorumlarını beğenmedim eledim kafadan. 1 gün arayla ramazan hoca ve murat beye randevu aldım. İlk randevu ramazan beydi. Biz gittik 1 saat kadar odasında kaldık sohbet ettik sanki 10 yıldır doktorumuzmuş gibi. Odadan çıktık eşimle aynı anda tamam bu iş dedik. Ben iptal ettim murat beyin randevusunu🤣

Şükür bugünümü atlattım canım dinleniyorum şimdi..Ramazan hoca o kadar anlayışlı ve iyi ki cep numarasını bile verdi ilgili alakalı😌eşimin De içine sindi.haftaya bi aksilik olmazsa kontrol edecek içerde parça kalmış mı kalmamış mı diye ama emin zaten doktor rutin kontrol🙂bununla geçmiş olsun artık.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık😂🥰🙏🏻
Gecmiş olsun canım tez zamanda toparlanırsın insallah.

Canım embriyologlar bizede iyi kalite orta kalite diye söylemişti. Çoğu merkez öyle diyor. Ben hastanede sorunca öğrendim. 3ab idi benim embriyo mesela. Zaten tüp bebek epikrizinde embriyo kaliteleri yazıyor. Birde embriyonun aa ab falan olması yeterli değil morfolojisi falan iyi olmalı.Tutunabilecek olanı seçiyorlar. Kaliteli yeterli olsaydı her kaliteli embriyo tutardı.
Kesinlikle katılıyorum canım benimkide merak işte..nasipse öyle böyle tutar

Kesinlikle katılıyorum canım benimkide merak işte..nasipse öyle böyle tutar
Canım dondurmak için kağıt almaya gittiğinde mesut beyle görüşüyosun zaten sorabilirsin. Bana maşallah güzel kalitede inşallah güzelde sonuçlanır transferde dedi sormamıştık bile biz. Bir kal geliyor bana bazen sormak istediklerimi soramıyorum🤣

Canım dondurmak için kağıt almaya gittiğinde mesut beyle görüşüyosun zaten sorabilirsin. Bana maşallah güzel kalitede inşallah güzelde sonuçlanır transferde dedi sormamıştık bile biz. Bir kal geliyor bana bazen sormak istediklerimi soramıyorum🤣
Aa cagırıyolarmı? 😲Bana bahsetmedi 🤔hastaneye gidecegimi. 5 günmü gittin sen canım? yarın netleşecek dondurma olayı olacagını söyledi yarın bilgilendirecegiz dedi.

Canım ben ankaradan taşındım eskişehir e kimseyi tanımıyorduk ve hem muayene zamanım gelmişti hemde bebek düşündüğümüz için de kontrol olmak istedim. eşimin iş yerinden bir çalışanının eşi hamileydi murat beye gidiyormuş başka bir çalışanda hamile mine hanıma gidiyormuş bende internetten ramazan hocayı buldum. Mine hanımın yorumlarını beğenmedim eledim kafadan. 1 gün arayla ramazan hoca ve murat beye randevu aldım. İlk randevu ramazan beydi. Biz gittik 1 saat kadar odasında kaldık sohbet ettik sanki 10 yıldır doktorumuzmuş gibi. Odadan çıktık eşimle aynı anda tamam bu iş dedik. Ben iptal ettim murat beyin randevusunu🤣
Hadi ya süper😅 Kadın doğumda zaten erkek doktor daha güvenilir geliyor nedense. Bayan doktorlarında çok iyileri vardır tabi ama erkek doktorlar kriz anında daha sakinler. Panik yapmıyorlar güçlüler.

Bu arada Mesut bey'i gördüm. Ürolog sandığım kişi meğer Mesut beymiş😅

Canım ya😂hakikaten öyle geciyor cünkü caresiz ve aciziz. Biz tedbirimizi alalımda takdir Rabbimin. İnsallah diye dua ettiklerimiz gercekleşir insallah 😂😁
Beni de cagirmadilar canım mesut aradığında sizden dondurmaya dair imza almamışlar müsait olduğunuz gelip imza atar mısınızdedi sonra benim karantina sürecim girdi araya hala gidip atamadık aradım bişi olur mu diye olmaz dedi

Beni de cagirmadilar canım mesut aradığında sizden dondurmaya dair imza almamışlar müsait olduğunuz gelip imza atar mısınızdedi sonra benim karantina sürecim girdi araya hala gidip atamadık aradım bişi olur mu diye olmaz dedi
Hmmm. Aman öyle olsun hiç evden cıkasım yok zaten 😁eninde sonunda gidecegiz hastaneye atarız. Bana opu öncesi cok imza attırdılar belki arasında vardır😅

Aa cagırıyolarmı? 😲Bana bahsetmedi 🤔hastaneye gidecegimi. 5 günmü gittin sen canım? yarın netleşecek dondurma olayı olacagını söyledi yarın bilgilendirecegiz dedi.
Evet canım 5. Gün arayıp çağırdı.onlar dondurdu ertesi gün gidip imza attık (kağıt almak yazmışım yukarıda🙈)

X