Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar bu argifertil i transfere kadar kulllan dedi canan hanım ama üçüncü kutuya baslicam 1000 TL gitti nerdeyse sırf vitamine bunun daha uyguna muadili yokmu yaaa bu ne içim acıyor sırf vitamine sunca ödeme yapınca

Demekki sende çok eminmis canim zaten sonuçta pozitif çıkmış başta. Diğer denemelerde olacaktır. Şu zamanlar geçsin.Kafani dinle şimdi

Onu bana sor banacebimizi yaktı

Demekki sende çok eminmis canim zaten sonuçta pozitif çıkmış başta. Diğer denemelerde olacaktır. Şu zamanlar geçsin.Kafani dinle şimdi
Şükür bugünümü atlattım canım dinleniyorum şimdi..Ramazan hoca o kadar anlayışlı ve iyi ki cep numarasını bile verdi ilgili alakalıeşimin De içine sindi.haftaya bi aksilik olmazsa kontrol edecek içerde parça kalmış mı kalmamış mı diye ama emin zaten doktor rutin kontrolbununla geçmiş olsun artık.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Böyle kekelenme bazı hamilelerde hep oluyor hatta 9 ay boyunca oluyor. O yüzden bı sıkıntı yoksa rahat ol. Demekki senin o şekilde olacak.

Canım nasıl geçti operasyon iyi misin
8.30 girdim canım Ramazan hoca memleketimi falan soruyordu en son o sıra ben uçmuşum hatta operasyon sonrası odama gelince noldu bi anda sustun deyip espri yaptı eee narkozdan kim dayanır çok memnun kaldım o kadar iyi bi karar vermişim ki 16.30 da çıkış yaptırdı 2 kere gelip kontrol etti sagolsun2 serum yedim çok iyiyim şimdi kanama var o da normal sayılıyorahatım çünkü haftaya tekrar kontrole çağırdı kendinden çok emin ki bende öyleyim ne olur ne olmaz diye rahmin içinde parça var mı yok mu diye kontrol edecek

Çok geçmiş olsun canim

Siz kaç kutu kullandiniz gereksiz pahalı bu ne ya opu den fazla tutacak neredeyse
Ya zaten sabah öğlen akşam içiyosun hemen bitiyo ben 4 kutu bitirdim onun dışında 2 adet farklı folik asit içim dışım takviye olmuştu yani aman neyse ki ara verdim gözüm görmesin onlarıçok ya,ayıp yani o fiyat insafsızlar zaten insanların durumu Türkiye’nin durumu ortada yüklendikçe yüklemiyorlar bakalım

Anladım canım sagol. Yarın öğrenicem artık bende
Canım embriyologlar bizede iyi kalite orta kalite diye söylemişti. Çoğu merkez öyle diyor. Ben hastanede sorunca öğrendim. 3ab idi benim embriyo mesela. Zaten tüp bebek epikrizinde embriyo kaliteleri yazıyor. Birde embriyonun aa ab falan olması yeterli değil morfolojisi falan iyi olmalı.Tutunabilecek olanı seçiyorlar. Kaliteli yeterli olsaydı her kaliteli embriyo tutardı.

Çok tatlı bir adam değil mi ya ben bayılıyorum valla

Çok tatlı bir adam değil mi ya ben bayılıyorum valla
Ay hem de nasıl esprili rahatlatıyor insanı yani bugün kararımı verdim zaten kadın doğumcum bundsn sonra ohatta alev hanımın benim doktorum olduğunu biliyordu odadan çıkarken bana güvendiğin için teşekkür ederim dediÇok ilgiliydi sagolsun bundan sonra ona gidicem

Birde sormadan her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor bilgi veriyor .

Birde sormadan her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor bilgi veriyor .
Evet evet her detayına kadar hatta bugünkü rahatlamamın sebebi de şöyle oldu..bugün bi hastası gelmiş 28 yaşında 1 tane çocuğu varmış o genç yaşta rahim ağzı kanserine yakalanmış lütfen ama lütfen nolursun yaşın çok genç nolur üzülme senden daha kötüleri var o bidaha anne olamayacak hatta ben ölürsem çocuğuma kim bakacak deyip odamda ağlıyor ben daha beterlerini gördüm herşey allahtan şükredelim sen anne olabilirsin böyle bi şansın var ama önümüze bakalım artık dediiçime su serpildi Allahım şükürler olsun dedim bugünüme herseyime

Eğer hamile kalırsam Murat Şenol'u düşünüyordum çok iyi diyorlar ona. Anlattıklarınıza göre Ramazan beyde çok iyi. Neyse ben bı kalayimda sonra düşünürüm
İnş allahım gönlüne göre versin Hepimiz hepimiz sağlıklı hayırlısıyla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…