- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
mrb canım nasıl bir kanaman var kaç haftaliksin tarif edersen yardımcı olmaya çalışirizMerhaba arkadaşlar burada kanamasi olan arkadaşlar vardı nasıl atlattilar hep yattilarmi evde yemek falan kendilerinizmi yaptınız çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye
Allah razı olsun inşallahcanım ya dikkatli bakmamisim maşallah çok net çıkmış gözün aydın hayırlısıyla kanda da devamı gelsin allah gönlünün muradıni versin burada en minik kuzucuk seninki günün en güzel haberi
Merhaba geçmiş olsun. Kahverengiye döndüyse korkma . Bebek tutunmaya çalısırken bazen kanamalar olabiliyor ben de yaşamıştım burda bir iki kişi daha yaşadı. Şu dönemde istirahat et, kendini yorma. Bazı bebişler nazlı oluyor böylePazartesi günü sabah kalktığımda yoğun bı şekilde kıpkırmızı kanamam geldi ben uyurken olmuş iç çamaşırın pijamam batmış ara ara pıhtı şeklindede geldi iki gün sürdü ben ilk gün hastaneye gittim düşük önleyici iğne yaptılar sonra iki gün böyle oldu sonra kahverengiye döndü şuanda kanamam yok kesildi dün doktora gittim kesenin yanında kanama alanım var dedi çok korktum başıma ilk defa böyle bişi geliyorbol bol dinlen seyahat araba yasak dedi şuanda 6+2 günlüğüz
Aylis hayırlı olsun canım benm çok mutlu oldum çok duygulandım . Rabbime bin şükür bizimle bu yolda yürüyen herkesin emeğini boşa çıkarmasın. Sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı olsun miniğin güzel anneBiz geldik
Ahh canım arkadaşım Allah razı olsun aminnAylis hayırlı olsun canım benm çok mutlu oldum çok duygulandım . Rabbime bin şükür bizimle bu yolda yürüyen herkesin emeğini boşa çıkarmasın. Sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı olsun miniğin güzel anne
Yaaaaaayliss hayırlı olsun Allahım insallh sağ salim kucaginiza alırsınız ben sizi nicel beyin bekleme alanında görmüştüm eşinizle birlikte haftaya transferiniz vardı sanırım bende ikinci gün katlanmış mi diye kan vermiştim sonucunu bekliyordum
Kan sulandırıcı doğuma kadar hatta doğumdan bir hafta sonra bıraktırdı bmm doktorumYaaaaateşekkür ederim çok sağolun katlanmış mı Allah’ın izniyle
Yaaaa korktumKan sulandırıcı doğuma kadar hatta doğumdan bir hafta sonra bıraktırdı bmm doktorum
Bütün iğne ilaç bitiyor kan sulandırıcı kalıyorYaaaa korktum
canım ilaçlarını kullan istirahat et benim o kadar yoğun bir kanaman olmadı kahverengiydi sadece srninkide kahverengiye dönmüş gün gün azalacak sonra da kesilecek stres yapmamayı çalış fazla ayakta kalmaSagolsnz Allah razı olsun ewet verdi progestan dex oksapar progestan 200 jel proluton vurunuyorum 3 günde bir kalçadan corastini kendi gittiğim kadın dogumcu kesti esterofemide nicel bey kesmişti suanda kanamam kesildi kanama alanım var kesinin yanında
Nicel bey hangi ilaçları kesecek acaba bide ne zaman gidiliyor ortalamaBütün iğne ilaç bitiyor kan sulandırıcı kalıyorbkalım senin doktorun ne yapacak
Genelde hepsine 12. Haftaya kadar devam ediliyor. İlaçları nicel bey değil sonrasında gittiğin kadın doğum doktoru takip edip kesiyor .Nicel bey hangi ilaçları kesecek acaba bide ne zaman gidiliyor ortalama
Eskişehir den getirticem de pazartesi
Anladım canımm teşekkür ederimGenelde hepsine 12. Haftaya kadar devam ediliyor. İlaçları nicel bey değil sonrasında gittiğin kadın doğum doktoru takip edip kesiyor .