Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Belirti arama sakın ben transfer sonrası 2. Gün 3. Gün 7. Gün okumadığım forum kalmamıştı. İnsanın sinirleri bozuluyor. Bu senin sürecin sana özel. Kabızlık için zeytinyağı sabahları biraz içebilirsin. Bana karpuz da çok iyi gelir. Ne kadar zorlarsak zorlayalım herşey olacağına varıyor. Ben transferden önce gidip bütün sorunlu dişlerimi yaptırmıştım. İlaç kullanamam problem çıkmasın diye. Yıllarca topukluyla koşturduğum fabrikada spor ayakkabıyla düşüp ameliyat olmak zorunda kaldım. Sakin ol dua ederek beklicez o kadar

DramaKralicesi Limoncicegi43 kızlar nasılsınız bişey soracsm size sezeryan belden aşağı ya uyuşuk oldunuz dimi işlem sırasında acı hissettinizmi nasıl geçti ben ikisinde de genel anestezi oldum ne yalan söyleyim bu korku var içimde napsam bilemedim bende uyanık olmak istiyorum ama çok panik yaparsam

Günaydın Tamamdır teşekkür ederim

Dün kayısı hoşafı içtim çok şükür iyi geldi
En mantıklısıymış benim zaten çok sorunlu dişlerim ama en sorunsuzun ağrımasını beklemiyordum en hassas yerim dişlerim hormon dengesizliği oraya vuruyor gibi geliyor olsun ya sonuca odaklıyım ama nerem ağrırsa ağrısın..
Evet hatırlıyorum olacağına varır her şey Allah’ın izniyle bakalım

Acı hissetmiyorsun ama dokunduklarını hissetiyorsun. Bebeği çıkarırken güzel bi avkalıyorlar seni içini . Sallanıyorsun kendini kasmak konusuna gelince ben aşırı kastım kendimi boynum sırtım tutuldu üç dört gün hayatım zindan oldu. Gerçi ben içerde bir buçuk saat kaldım soğukta yemişimdir ayrıca .

Kız ben doğurdum ya
Şükür iyi olun canım dikiş yerleri zor geçiyor hele karındaki uyuşukluk aylar alıyormuş
Kız ben onu @prensesle yazmıştım doğum tarihi belli oldu mu diye. Ne zaman geçecek bu dikiş yerleri benim bi tarafı germişler heralde sol tarafım aşırı aciyo. Sen napiyosun bebiş nasıl sarılık falan olmadınız inşallah

Olduk kuzum sütüm gelmediği zaman sarardık. Sütüm inince sürekli emzirdim geçti çok şükür . Senin nasıl gidiyor bebişle günlerin . Kime benziyor benimki babasının kopyası

ben çok paniğimdir heyecan yaparım sancilarim var dokdor 38 haftayı doldursun diyor ama ben çok bunaldim günler geçmek bilmiyor şuan 37 haftaliğiz hayirlisini artık birde benim kız fazla kilo alamadı tabi bende almadım 2800gr hayırlısıyla gelsin de yspcak bişey yok sizin bebisler nasıl kaç kilo doğdular @@dramakralicesi Limoncicegi43

İyiyiz çok şükür alıştık artık uykusuz günlere . Biz 38+6 yani 39 da doğduk. 3600 kg doğduk . Küçük olsun doğduğunda alır kilo sen bizden daha iyi biliyorsun tecrübelisin

Canım benimki de 3725 gr doğdu 39+0da

Olduk kuzum sütüm gelmediği zaman sarardık. Sütüm inince sürekli emzirdim geçti çok şükür . Senin nasıl gidiyor bebişle günlerin . Kime benziyor benimki babasının kopyası
Bizimki de sarardı ama tedavisiz atlatmaya calisiyoruz bol emzirmeye. Biz daha 1 haftaligiz geçecek inşallah. Bebek bana benziyo gibi geliyo bize ama sanki hergun de degisiyo gibi

İyiyiz çok şükür alıştık artık uykusuz günlere . Biz 38+6 yani 39 da doğduk. 3600 kg doğduk . Küçük olsun doğduğunda alır kilo sen bizden daha iyi biliyorsun tecrübelisin
zamanla uyku düzeni oluşur canım kilosu güzel maşallah tabi doğunca alıyor kiloyu zaten biz 38 i gormeyiz sanırım

Bizimki de sarardı ama tedavisiz atlatmaya calisiyoruz bol emzirmeye. Biz daha 1 haftaligiz geçecek inşallah. Bebek bana benziyo gibi geliyo bize ama sanki hergun de degisiyo gibi
sütün gelene kadar mama verdinmi ben öyle yapıyorum 2 gün gelmiyor çünkü benim sütum sarılık olmuyor mama verince sütum gelince mamayi bırakıyorum birde ilk çok uyursada sarılık olur uyandırıp emzir

S Siu nerelerdesin bebişin ve sen nasılsıniz bizi tatlı telaşeler sardı sen yaptım biraz hazırlık
Merhabalar canım, ne zamandır bakamıyorum forma :)) ben iyiyim , bebekte iyi çok şükür . Bugün 33+5 olduk . Hazırlıklara başladık biz de . Hastane çantamız hazır ne olur ne olmaz diye . Senin de doğum yaklaşmıştır. D drama kralicesi canım gözün aydın çok sevindim ama biraz da korktum zor geçmiş sanırım. Çok şükür atlattın .

Limoncicegi43 gözün aydın canım. Sağlıkla büyütün insallah:)))
Kız hay maşallah zaman ne çabuk geçiyor yA 33 bitmiş bile sağlıkla al sende bebişin inşallahteşekkür ederim

Reactions: Siu
iyi olmaniza sevindim canım sizde kocaman olmuşsunuz maşallah biraz zor günler geçiriyorum ama allahin izniyle sonu güzel olucak herşeyi hazırlamak lazım son haftalar da ne olacağı hiç belli olmuyor o yüzden yapabiliyorken yap

Oo seninki de kocaman olmus çok az kalmış kavusmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…