Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Merhaba arkadaşlar burada kanamasi olan arkadaşlar vardı nasıl atlattilar hep yattilarmi evde yemek falan kendilerinizmi yaptınız çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye
Benim 5. Aya kadar kanama alanlarım görünmeye devam etti. Ve öyle az falan değildi kanamam şakır şakır kıpkırmızı kanamıştı. Şimdi yabimda yatiyo bebegim gayet iyi.😇 Ben o surecte yaklaşık 15 gün tuvalet harici yattım. 2 3 gün içinde kanamaların duracak inşallah. Bol bol su içeceksin ve yatacaksin

Kan testinde Allah’ın izniyle pozitif alırsam kan sulandırıcı iğne kullanılacak mı yoksa bırakılacak mı ? Bırakılırsa ne zaman bırakılır ?
Ohhh beee sonunda bi mutlu son daha 😊😊😊 çok tebrik ederim canim. Sağlıkla kavuşun insalah.

Ben kendiminkini soylıyım ben doğuma kadar kullandım. Hatta sezeryan oldum sezeryandan 10 gün daha oksapar kullandım. Diğer ilaçların genellikle 12. Haftada kesilecek. Estrofem kalp atışından sonra kesilecek.Çok çok hayırlı olsun canim. Bak bu sefer ne güzel oldu me kadar net cikmis ustelik

Ohhh beee sonunda bi mutlu son daha 😊😊😊 çok tebrik ederim canim. Sağlıkla kavuşun insalah.

Ben kendiminkini soylıyım ben doğuma kadar kullandım. Hatta sezeryan oldum sezeryandan 10 gün daha oksapar kullandım. Diğer ilaçların genellikle 12. Haftada kesilecek. Estrofem kalp atışından sonra kesilecek.Çok çok hayırlı olsun canim. Bak bu sefer ne güzel oldu me kadar net cikmis ustelik
Çok sağolun amiiinnn 🫶🥰 hergün yaptım ama bu sabah ki ya Farklı test diye bilmiyorum kafamı karıştırdı sanki hiç koyulaşmamış gibi korku var içimde her gün koyulaşması gerek değil mi 😒

Ay çok sagolsniz içime biraz olsun su serpildi çok kanamam oluyor benim bildiğin su gibi ve pihtili çok korkuyorum dün çok yoğun kanamam geldi hastanede yatıyorum sıvı alamıyorum tek sorun o mide bulantimdan güle güle büyütün bebisinizi sizede çok geçmiş olsun 😍@drama kraliçesi

Çok sağolun amiiinnn 🫶🥰 hergün yaptım ama bu sabah ki ya Farklı test diye bilmiyorum kafamı karıştırdı sanki hiç koyulaşmamış gibi korku var içimde her gün koyulaşması gerek değil mi 😒
Farklı testte farklı sonuç alman çok normal. Hergun yaptığında çok büyük fark bekleme 2 gün arayla yaptıklarına bak koyulasiyo mu diye

Ay çok sagolsniz içime biraz olsun su serpildi çok kanamam oluyor benim bildiğin su gibi ve pihtili çok korkuyorum dün çok yoğun kanamam geldi hastanede yatıyorum sıvı alamıyorum tek sorun o mide bulantimdan güle güle büyütün bebisinizi sizede çok geçmiş olsun 😍@drama kraliçesi
Hiç korkma bol dua et 1 2 gün daha devam eder Kanaman sonra azalacaktır inşallah

Sagolsnz Allah razı olsun ewet verdi progestan dex oksapar progestan 200 jel proluton vurunuyorum 3 günde bir kalçadan corastini kendi gittiğim kadın dogumcu kesti esterofemide nicel bey kesmişti suanda kanamam kesildi kanama alanım var kesinin yanında 😢
Benimde kanama alanım vardı. Dediğim gibi gönlünü ferah tut. Dinlen biraz. O sana tutunur merak etme 🙏🙏

X